Liisa, Markus & Uusi Äärioikeisto

liisajamarkusSe fakta, että Liisa Jaakonsaari on kosketuksensa todellisuuteen katkaissut läpikotaisin inkompetentti ex-stalinisti, on varmasti kaikille paitsi demareille jo entuudestaan tuttu juttu… Mutta että Suomen kovimpien (tyhjän-) toimittajien kaartiin brändätty entinen kepulainen hanuristi ja nykyisin YLE:n aalloilla paskaa puhuva konsulttia ja runoilijaa leikkivä Markus Leikola levitoi Liisan kanssa rintarinnan samaisessa henkisessä tyhjiössä, on vetänyt yli imbesilleistä koostuvan suuren yleisön hilseen… Kas kun noita kahta riemuidioottia yhdistää alati venyvän vyötärönmitan ohella islamofiilinen pölhöpopulismi ja kykenemättömyys ymmärtää mitä Euroopassa ihan oikeasti tapahtuu.

Pesunkestävän sossuagitaattorin ottein Liisa koetti valjastaa Ylen Aamu-tv:n oman potaskansa paskalingoksi. Vaikka kyse oli eurovaaleista, pani Liisa kaksoisleukansa väpättämään nostamalla Brysselin joukkosurman esimerkiksi uuden äärioikeiston tuomasta uhasta.  Ylen chätissä myös Ylen radioääni Markus Leikola ehti syyttää iskuista äärioikeiston mörköjä. Hyvä, että Markus on ymmärtänyt pysyä radion puolella, niin ei tarvitse turhaan tuhlata television ruutupinta-alaa hänen sangen luontaantyötävää habitustaan tuijottaen. Markus kun omaa olemuksen ja charmin joka on verrannollinen Hakaniemen metroaseman portaikossa yönsä viettäneen pultsarin esteettisiin anteihin.

Nyt pilkka osui näillä valailla omaan nilkkaa ja joukkomurhan tekijäksi paljastuikin pesunkestävä ja ehta kotileipoinen muslimi. Siis sellainen joista nämä Liisan ja Markuksen äärioikeistoksi mustamaalaamat yhteiskuntarealistit ovat varoitelleet jo pitkään. Liisalta ja Markukselta on turha odottaa asian oikaisua, koska heidän henkisesti infantiili törttöilynsä lakaistaan maton alle ja siten islamin nimissä tehdyt iskut jatkossakin vieritetään “äärioikeiston” niskoille.

Summa summarum: surkuhupaisa tosiasia on se, että oikeasti tämä Liisan ja Markuksen manaama uusi äärioikeisto elää vain heidän itsensä vainoharhaisessa populismissa ja sen ainoa tarkoitusperä on toimia heidän verbaalin ripulinsa paskalinkona.

Advertisements

7 comments

  1. Ei ole Liisa vastannut sähköpostiini, kun kysyin olisiko nyt paikallaan järjestää muslimiterroristien vastainen marssi Tampereen Hämeenkadulla. Ehkä marssitukset ovat demareissa Päivi Lipposen yksinoikeus.

    1. Muslimiterroristeilla ja stalinisteilla on pitkä yhteinen historia. Jo 1970 -luvulla tekivät paljon yhteistyötä mm- Münchenin olympialaisissa, Tukholmassa, Mogadishussa, Landshutin kaappaus jne… Eli tuskinpa Liisa innostuu mosiesta, vähän niin kuin koira purisi itseään hännästä.

  2. Jotenkin minulla vahvistuu tunne, että nämä kuunatsin metsästäjäiset alkavat olla omalla murheellisella loppusuorallaan. Olen varmaan turhankin hentomielinen, mutta minut jostain syystä saa apeaksi katsella ja kuunnella, kuinka nämä ihmiset eivät enää kykene vakuuttamaan edes itseään siitä, että ovat muka taas keksineet jotain sanomisen arvoista. Ikään kuin lauma liian pieniin häkkeihin suljettuja simpansseja, jotka täydellisen tylsämielisyyden tilassa syövät omia ulosteitaan. Surullinen ja uskomaton näky.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s