Stubbesta Toukokuun Tyhmin Typerys!

toukokuuntyperysstubbeKun tarpeeksi monta kertaa kokeilee, niin pakkohan sen on lopulta tärpätä. Kokoomuksen pohjattoman typeryyden toteemi, täystuhoministeri ja kokkareiden meppivaalin ääniharava Alexander Stubb valittiin ylivoimaisella ääninemmistöllä Toukokuun Tyhmimmäksi Typerykseksi. Saavutuksellaan Stubbe varmistaa paikkansa vuoden 2014 Hyödyllinen Idiootti -kisassa. Alexin totaaalisen inkompetenssin ja tähän astisten saavutukussien saldoa huomioiden hän on jo nyt em. kisan ehdoton ennakkosuosikki.

Brysselin leveästä pöydästä paitsi jäänyt ja edelleen isukin fyrkilla vasemmistovallankumouksellista leikkivä tissitön kommariflikka tuli hyväksi kakkoseksi ja kolmanneksi kipusi se lätsäpäinen kuunatsinmetsästäjä ja pojankloppi jonka nimen unohdan aina… kommareita sekin on ja saattaisi olla homostelijakin, ymmärtääkseni kuitenkin hurreja.

Niskalaukauksen aatteellen antaneet demaripopulistit osoittautuivat tässäkin kisassa luusereiksi. Urpilainen oli sentään blondi ja sillä oli isot tissit, nyt näitä läpikotaisin korruptoituneita ay-karbaaseja ei jaksa kukaan katsoa ja puolue on sukeltanut niin syvälle henkiseen regression syövereihin, että heistä ei ole enää edes surkuhupaisiksi idiooteiksi.

Sydämelliset onnittelut Stubbidolle. Kyllä tällä kertaa oikea mies voitti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s