Oikeus ei ole sama kaikille: yhden vihapuhe voi olla toiselle uutinen

jamespaalussaJos Suomi olisi ihan oikea oikeusvaltio ja oikeus olisi sama kaikille, eikä tällainen kekkoslovakialaisessa krapulassa rypevä krypto-sosialistinen takapajula, odottasi Iltalehteä mitä ilmeisimmin haaste kiihoittamisesta uskonrauhaa vastaan. Iltalehti rohkenee julkaista painettua sanaa asiasta, josta niin minä kuin eräät muutkin yhteiskunnallisesta realismista ammentavat ajattelijat olemme pitäneet mekkalaa jo vuosia; lapsiavioliitot, terrorismi, genitaalisilvonnat ja kunniamurhat ovat yksittäistapauksia yleisempi osa suomalaisen islamin arkipäivää.

Kutakuinkin samaan aikaan läntisen naapurimaamme Supo eli Säpo, ilmoittaa islamin olevan suurin uhka niin Ruotsissa kuin sen naapurimaissakin.

Hetkinen… Eikös Jussi Halla-Aho ja kaima Hirvisaari ole herättäneet keskustelua ihan näistä samoista asioista? Ja eikös siinä käynyt niin, että kumpainenkin herra sai oikeuden edessä tuomion ja rangaistuksen mielipiteenvapauden harjoittamisesta?

Nyt kun pisuaarimedioiden johtotähti IL ja hypersuvaitsevaisuudestaan tunnetut svenssonit kertovat kutakuinkin 1:1 samasta asiasta, niin yllättäen kyse ei olekaan vihapuheesta tms. kiihoittamisesta kansanryhmää tai uskontoa vastaan… Tapaus Hirvisaareen vedoten neuvon kaikkia islamofiilejä myötäloukkaantujia tekemään mitä pikimmin rikosilmoituksen Iltalehteä vastaan. Olisi myös suotavaa järjestää jonkinlainen rasisminvastainen mielenilmaisu Ruotsin suurlähetystön eteen…

Kuitattakoot vielä, että Iltalehti jatkaa poliittisesti korrektia ”ettei vaan muslimit loukkaantuisi” huuhaataan laittamalla selkeästi islamin lieveilmiöistä kertovaan artikkeliinsa kuvaksi intialaistaustaisen tyttösen, joita muuten intiassa sankoin joukoin raiskataan ja tapetaan koska eivät halua kääntyä muslimeiksi.

 

Advertisements

9 comments

 1. Tein jo rikosilmoituksen imaamin homontappopuheista suorassa televisiolähetyksessä. Se on nyt todettu aina oikeuskansleria myöten, että homojen tappamista saa vaatia. En usko, että rikosilmoituksella IL:ää vastaan on yhtään sen pidempi elinkaari.

  Tässä maassa saa vaatia a) homojen b) persujen tappamista joutumatta leivättömän pöydän ääreen.

  1. Epäilen itsekin sitä, että rikosilmoitus IL:ää vastaan tuskin johtaisi muuhun kuin ajan haaskaan. Sillä tosin tulisi todistettua, että kekkoslovakian henkisessä krapulassa rypevä maan oikeus ei todellakaan ole sama kaikille. Se, että Suomessa hyväksytään homojen hirttäminen kaikessa hiljaisuudessa tuli selväksi jo Tawja Halosen surullisen häpäelläisellä presidenttikaudella. Tawja kun oli kova mielestelemään Iranin homofobista islamofasismia.

 2. Ajatollah Khomeinin mukaan mies voi mennä naimisiin vaikka pikkuvauvan kanssa ja saada seksuaalista nautintoa jopa pikkuvauvasta, hieromalla penistä vauvan (yhteen puristettujen) reisin väliin. Emätinyhdyntää voi harrastaa tytön kanssa vasta, kun tällä ovat kuukautiset alkaneet. Aviomiehellä on aina oikeus harrastaa seksiä vaimonsa kanssa halutessaan.

  On kiistaton tosiasia, että erityisesti Afrikassa ja Lähi-Idässä naisen asema on vuosisatoja länsimaita jäljessä (1). Afrikassa ja Lähi-Idässä, kuten kehitysmaissa ylipäätään, lapsiavioliitot ovat yleisiä (2). Yleensä avioliittoon voidaan vihkiä heti, kun tyttö on saanut ensimmäiset kuukautisensa (3) ja avioliittoon vihkiminen laillistaa (avio)parin sukupuolielämän (4). Esimerkiksi Egyptissä lapsivaimoja myydään yleisesti “tilapäisiin avioliittoihin” ja ilmiö on osa paikallista kulttuuria (5). Islamin pyhien kirjojen mukaan profeetta Muhammed harrasti seksiä 6-10-vuotiaan (lähteistä riippuen) lapsivaimonsa kanssa (6) ja “Muhammadin katsotaan toimineen synniltä suojattuna ja menetelleen elämässään oikein.(7) ja “Muhammadin elämäntavan eli sunnan noudattaminen on määritelty uskonnolliseksi velvollisuudeksi (8)

  1) Lapin yliopiston rikosoikeuden professori Terttu Utriainen, Aamulehti 25.7.2013.
  2) http://www.unicef.org/protection/57929_58008.html
  3) Väestöliitto: Katsaus islamilaiseen maailmaan, Naiset perhe ja seksuaaliterveys, s.11.
  4) Väestöliitto: Katsaus islamilaiseen maailmaan, Naiset perhe ja seksuaaliterveys, s.14.
  5) Egyptin lapsikauppaa torjuvan viraston johtaja Azza El-Ashmawy, Kansan Uutiset 18.8.2013.
  6) Esim. Bukhari, vol.5, #234; vol. 7, #65; Encyclopedia of Islam, jne.
  7) Professori Jaakko Hämeen-Anttila, Islamin käsikirja, sivut 108–110.
  8) Professori Jaakko Hämeen-Anttila, Islamin käsikirja, sivut 116-117.

  PS. https://www.youtube.com/watch?v=vgERdp8S0rk

  1. Totta. Kyseenalaistamalla lapsiavioliitot ja aikuisen miehen oikeuden mennä naimisiin pikkutytön kanssa YK, IL jne. loukkaavat muslimimiesten ja erityisesti shia-muslimien uskonrauhaa.

 3. “Eikös Jussi Halla-Aho ja kaima Hirvisaari…”. Kaima? Hän on James, ei Jussi. Muuten ihan hyvä kirjoitus.

 4. Muistan näiden Monika-naisten n.vuosi sitten ottaneen kantaa somalityttöjen ympärileikkausturismiin. Se asia vaiettiin kuoliaaksi. Nyt ne näemmä yrittävät tuoda esiin lapsiavioliitto-ongelman. Mikähän poliittinen taho tällä kertaa kieltää julkaisemasta sen minkä he tietävät? Olisi varmaan vähintäänkin mielenkiintoista kuultavaa, jos he voisivat vapaasti kertoa sen minkä tietävät. He luultavasti tietävät yhtä sun toista. Luultavasti sen mitä jo tiedetään, mutta mistä ei saa puhua…
  Alkaa muuten olla T.Soinin Persujen sisäisessä politikoinnissa ikävä puheenjohtajan paikan varmistelun maku puolueen kustannuksella: J.Halla-Ahon seuraajaksi eduskuntaan pistettiin joku keltanokkapollari kiuruvedeltä, eikä suinkaa M.Turkkilaa, joka taatusti on yhtä tiukka poliitikko, kuin Jusanderi. Tiedä vaikka olisi parempikin. No, sitä ei vielä nähty.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s