Toukokuun Tyhmin Typerys

toukokuun-idioottiJokaisen kuun viimeisellä viikolla järjestän äänestyksen, jossa valitaan kyseisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu kirjoituksissani. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajista vuoden hyödyllisin idiootti. Äänestysaikaa on tällä kertaa sunnuntaihin 1.6.2014 iltaan asti ja voittaja julkaistaan maanantaina 2.6.

Toukokuun Tyhmin Typerys tittelistä kisaavat seuraavat aivoamputoidut tollot:

Li Andersson
Tämä post-puperteettisissä angsteissa vasurileikkeihin langennut tissitön tytsy on maamme johtavimpia kuunatsinmetsästäjiä. Yritti tunkea mepiksi, mutta ei saanut tarpeeksi ääniä… Ei se mitään, sillä pappa betalar ja vasemmistoleikit jatkuvat…

Kimmo Kiljunen
Vasemmistoliiton pornopopulistista siipeä edustavan sukurutsarien ja eläimiinsekaantujien omaa sodomiapopulistista parlamentaarikkoa Tissi-Annea veronmaksajien laskuun höylännyt Kimmo koetti kalastella ääniä demarien laariin meppivaaleissa. En tiedä pääsikö Kimmo Brysseliin eikä edes kiinnosta. Pärstälärvi tuolla koijarilla on vähemmän luotettava kuin pahimmalla romuautoja kaupittelevalla ruuvarilla.

Lätsäpäinen jätkä jonka nimeä en koskaan muista
Vuoden 2013 hyödyllinen idiootti -kisan voittajan ja em. lattarintaisen pappa betalar vasuritytsyn kanssa kuunatseja metsästävä lätsäpää kuuluu uuden vasemmiston poliittisiin pop-tähtiin, joskin tämän klopin tähden loisto on kovasti himmentynyt. Saattaa olla homo ja vissiin vielä hurrikin, mutta so what. Minut on kasvatettu suvaitsevaiseksi ja kanssaihmisiäni kunnioittavaksi ihmiseksi, joten poitsu saa porata ihan mitä reikää lystää, ei kuulu minulle.

Antti Rinne
Juuri kun luulit, että isotissinen blondi bimbo nimeltä Jutta olisi demareiden hulluuden kruunaus, saapuu kekkoslovakialaisen korruption hengessä hölmöilevä ay-rabulisti Antti Rinne. Antti on surkuhupaisa esimerkki siitä, että demarien henkinen regressio jatkaa syöksykierrettään. Koska Antilla ei ole mitään kannettavaa poliittisen diskurssin rekeen, uutisoivat pisuaarimediat hänen mahtisonnimaisesta rakkauselämästään poliittisten linjaustensa sijaan.

Alexander Stubb
Tämä itsensä EU -asioiden guruksi brändännyt pölhöpopulismin wunderkind osoittautui taas kerran kokkareiden keskenkasvuisten lapsiäänestäjien yms. älynlahjoiltaan paitsioon jääneiden ääliöiden kultapojaksi nousemalla Kokoomuksen EU-vaalien ylivoimaiseksi ääniharavaksi. Alex on elävä esimerkki siitä, että kokoomuslaisuus ei ole poliittinen statement, vaan vakava mielenhäiriö.

 

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s