Apua! Kuunatsit aloittavat maailman valloituksen pohjoisesta Suomesta!

kuunatsittulevatKaikki oikeasti hyvät ihmiset, kuten esim. maamme johtavimmat kuunatsinmetsästäjämusketöörit Dan Koivulaakso, Li Andersson ja se kolmas jätkä jonka nimen aina unohdan mutta sillä on yleensä lätsä päässä, tietävät, että Adolf Hitler ei koskaan kuollut, vaan pakeni natsien avaruusarmadan kanssa kuun pimeälle puolelle ja on siellä viimeiset n. 70 vuotta suunnitellut maailman takaisin valtaamista ja neljännen valtakunnan perustamista. Jos olet nähnyt vuosikymmenen kovimpiin dokumenttielokuviin lukeutuvan pätkän Iron Sky, niin tiedät juuri mistä on kysymys!

Nyt tilanne on kuitenkin mennyt huomattavasti kinkkisemmäksi! Mitä ilmeisimmin kuunatsit ovat aloittaneet toisen yrityksensä valloittaa maailmamme jo kauan sitten. Se ensimmäinen yrityshän oli valjastaa Finnish Defence League kuunatsijoukkojen eturintamaksi. Dan porukkoineen kuitenkin pelasti maailman  julkaisemalla korkeimpia akateemisia arvoja kyseenalaistavan pamflettinsa äärioikeistosta Suomessa ja sai siten vesitettyä kuunatsien ensimmäisen tulemisen. Nyt tilanne on kuitenkin huomattavasti kinkkisempi, sillä vasemmistonuorten kuunatsinmetsästäjäryhmä on saanut vihiä siitä, että Suomeen syntyi 11 -vuotta sitten kuunatsin jälkeläinen. Vasemmistonuorten johtosiipeä lähellä olevat tahot kertovat, että tämä on saavuttanut melkoista älämölöä vassareiden keskuudessa. Yleinen kanta on kuitenkin se, että nyt kaikki pohjoissuomalaiset ja siis erityisesti kantasuomalaiset (koska mamu-taustainenhan ei voi olla natsi) 11 -vuotiaat pojat ovat mitä ilmeisimmin natseja ja niitä pitää vetää kunnolla turpaan. Mieluiten tietenkin kimpassa… Että tämmöinen tapaus, kyllä tovereilla riittää taas puuhaa pieneksi aikaa 🙂

Advertisements

10 comments

  1. Dan ja Li mainittu. Ovatko he siis mukana tämän kuun kilpailussa. Eikös se ole vähän epistä jos noi saa aina voittaa kuukauden kahjoimman tittelin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s