Demarien henkinen rappio syvenee entisestään, Kiitos Antti Rinteen

anttitekeepolitiikkaaJuuri kun luulimme, että demarit ovat vajonneet henkisen rappionsa syvimpään hautaan, saapuu Antti Rinne. Antti jatkaa pyllyilyä siitä mihin Jutta “täti tiukka” Urpilainen lopetti. Demarithan ovat tunnetusti ajaneet aatteensa niin päin seinää, että Suomen poliittisen historian viimeinen aito demari; Kalevi Sorsa ei pelkästään kääntyile haudassaan, vaan on mitä ilmeisimmin yltynyt siellä vihan vimmoittamaa raivoa rytkyttävään ripaskaan.

Demarithan eivä tunentusti ole ikuisuuksiin tehneet yhtä ainoaa järkipohjaista poliittista lausuntoa. Jutta on toki elvistellyt pisuaarimedioille olevansa koko EU:n Täti Tiukka, heittänyt bordelliposeerauksia verkkosukissa jollekin tyystiin turhanpäväiselle lobotomialehdelle ja ennättänyt vieläpä väpättämään leukaansa naistenlehdille siitä, miksi hän on asettanut uransa lapsihankintojen edelle. Aivan varmasti Jutan kaltainen isotissinen blondi saa jostain siittäjän jälkikasvulleen, mutta jos Jutta tulee luomaan lapsia samalla tavalla kuin loi demaripolitiikkaa Jyrki-poika Käteisen basaarihallituksessa, ei Jutan voi kuvitella olevan kykeneväinen synnyttämään mitään muita kuin äpäräisiä.

Mutta nyt Jutta on tehnyt Jyrkit, eli Kataisen esimerkkiä seuraten on poistunut kuin rotta uppaovasta laivasta. Demareilla on siis taas uusi takinkäännön paikka, ja koska uuslibarilistisen hanurin nuolemisella häröilty neo-demarismi ei toiminut eikä Paavosta saatu presidenttiä “pööllä”, koettavat demarit epätoivesti luoda illuusioista siitä, että he palaavat takaisin juurilleen ja ovat taas kerran osa duunarin elämää. Kukapa olisikaan parempi luomaan moista illuusiota, kuin AY-öykkärinä yli 13.000,- € duunarien selkänahasta kupattua kuukausipalkkaa netonnut rabulisti Antti Rinne?

Mitä olemmekaan Antin lyhyenä vallitsija-aikana saaneet kuulla hänestä? No ensinäkin sen, että hän lukeutuu poliittisen näyttämömme maineikkaimpiin takinkääntäjiin ja etusivun lööppeihin Antti pääsee tietysti milläs muulakaan, kuin avautumalla “rakkauselämästään” pisuaarimedioille. Täten koko kansalle, ja erityisesti niille duunareille, tulee selväksi, että nyt demarien johdossa on ehta pesunkestävä mahtisonni… Lohduttavaa havaita, että tällaisella häröilyllä Demarit ovat taas kerran lyöneet rivin uusia nauloja arkkuunsa.

Jutalle mitä ilmeisimmin on tullut syyllisyydentunteita tekosistaan, sillä hän koettaa välttyä helvetin lieskoilta ja perua tällinsä itsensä Vihtahousun kanssa. Jutta on nimittäin vaihtanut ministeriaitoista vuolletun paskan puhumisen kirkossa saarnaamiseen. Älä huoli Jutta, kyllä Pelsepuupi korjaa omansa ja nimesi on jo polttomerkitty hänen listaansa. Seuraavan kerran kun olen taas Timpan kanssa messussa, käyn sytyttämässä kynttilän sielullesi.

Tervemenoa demarit, pitäkää kivaa 😀

Amen.

Advertisements

6 comments

  1. Demarikentältä vinkattiin, että Antti Rinne tykkää sorsista, erityisesti sellaisista joihin voi pissata.

  2. Seuraavaksi saammekin sitten varmaan nähdä, tässä SDP:n surkeat rimanalitukset showssa, kuinka vastaan haraavaa, itkevää ja kirkuvaa Antti Rinnettä raahataan puoluetoverien toimesta ministeriaitioon “vastuuta kantamaan”. Kummallinen viheltäjä: Ensin juonii itsensä puolueensa puheenjohtajaksi ja sitten yrittää jäädä lymyilemään muiden selän taakse, ja jättää varsin epäkiitollisen ja raskaan valtiovarainministerin toimen muiden hoidettavaksi. Pitäsiköhän lisätä yksi uusi ministerin virka tähän surkuhupaisaan esitykseen: Vastuunpakoiluministeri. Saisi Anttikin siitä itselleen kivan salkun.

  3. Minä äänestin erästä vasemmistoliitoon kuuluvaa kuunatsien etsijää. Kuunatsit ovat ilmaston lämpenemisen jälkeen toiseksi vaarallisin yhteiskunnan turvallisuuden järkyttäjä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s