Suomalaiset jihad -veteraanit tarvitsevat tukeasi!

jihadinveteraanit

Advertisements

6 comments

 1. Kreikkalaiset pankkiirit nauravat ihan oikeasti hölmöläisille suomalaisille, joiden verovaroilla on ylläpidetty pankkiirien hulppeaa elintasoa 6 vuotta kestäneestä Euro-kriisistä huolimatta. Kreikan kansa näkee nälkää, mutta pankkiirien suurin huoli on se että uutta Rolls-Royce ei avomallisena. Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Ja “silloin maksetaan, kun isänmaa kutsuu”, sanoi Jutta Urpilainen (sdp) ja painoi 5 miljardia menemään “etelän hetelmille”.

  Kauppalehti uutisoi, että suomalaisen korkeakouluopiskelijoiden saama opintotuki on noin 400 euroa kuukaudessa pienempi kuin muissa Pohjoismaissa. Suomessa valtiolla ei ole varaa nostaa opiskelijoille maksettavaa opintotukea, mutta samaan aikaan maksetaan ulkomaille suomessa oleskelevien henkilöiden sosiaalietuuksia. Esimerkiksi Suomen valtio maksaa Suomessa oleskelevien perheille erilaisia sosiaaliperusteisia perhe-etuuksia noin 1000 euroa joka kuukausi. Suomalainen sosiaaliturvan piiriin kannattaa tulla Bulgariasta, Romaniasta ja jopa kauempaa. Demarit ovat tehneet Suomesta EU:n sosiaalitoimiston. SDP:n Antti Rinteen mukaan se on ihan OK, että sama meno jatkuu, otetaan vaan uutta lainaa. Suomalaisten kun pitää suvaita kaikkea ja auttaa kaikkia. Emmehän me voi näyttää muille maille huonoa esimerkkiä. Mitä esimerkiksi Maltallakin ajateltaisiin, jos me täällä laitettaisiin rahahanat kiinni. He varmasti pitäisivät meitä rasisteina.

  Opintotukijuttu kuppalehdessä:
  http://www.kauppalehti.fi/etusivu/kela+suomen+opintotuki+on+pohjoismaiden+pienin/201405682555

 2. Mä tunnistan ton Al-Qaeda kaverin tossa kuvassa. Hän on Asbest-Hassan Jihadin, joka tarkoittaa suomeksi hellää kamelin rakastajaa. Se asuu meidän rapussa. Se on saanut täältä turvapaikan, töitä ei ole eikä hän töitä etsikään. Vuokran maksaa KELA ja sossu. Rahaa riittää myös kotimaahan lähetettäväksi sotaveljien tukemiseen. Päivisin tämä kulttuurin rikastuttaja nukkuu, mutta öisin sen kämpästä kuuluu ihan vitunmoista meteliä ja ulinaa. Rappukäytävässä on myös sellainen ihmeellinen makea savun haju, jonka lähteeksi olen paikantanut hänen huoneiston.

  1. Olet etuoikeutettu kun saat asua tuollaisessa kulttuurien polttopisteessä ja saat kunnian olla kulttuuriamme rikastuttavan kansainvälisen monitaito-osaajan naapurina.

 3. Suomalaiset kunnat ottavat varsin avokätisesti pakolaisia vastaan. Esimerkiksi Lieksassa pakolaistilanne on riistäytynyt jo käsistä. Kunnan asioista päättävät demari-ämmät eivät edes korvaansa lotkauta koko asialle. Lisää vaan luku- ja kirjoitustaidotonta “työvoiman reserviä”. Lieksan kunta on rutiköyhä, mutta silti velkarahalla kustannetaan hulppea elintaso näille elintasopakolaisille. Maksumieheksi joutuvat taas kerran töissä käyvät ja veroja maksavat rehelliset kunnan asukkaat. Tällaista on demari-politiikka.

 4. “Meidän pitää olla suvaitsevaisia ja solidaarisia”, kuten RKP:n Jörn Donner jankutti mtv3 EU-vaalikeskustelussa 21.5.2014. Lisäksi Donnerin mukaan meidän on hyväksyttävä kansainvälinen rikollisuus ja annettava sosiaalietuuksia tänne tulleille turvapaikkashoppailijoille. Jos suomalaiset tästä kieltäytyvät, ovat he automaattisesti rasisteja ja natseja. Toivon todellakin että Jörn Donnerin kaltaiset päästään pimahtaneet ehdokkaat eivät pääse Euroopan parlamenttiin päättämään meidän asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s