Pia Jardista Huhtikuun Hölmöin Hörhö

huhtikuunjardiSiiderivalaasta musulumaaniksi mutatioitunut ählämileikkejä spelaava Suomen islamilaisen yhdyskunnan tiedottaja Pia Jardi on valittu Huhtikuun Hölmöimmäksi Hörhöksi. Olkoonkin, että Pia tuli kisaan mukaan varsinaisena mustana hevosena, joskin oikeampi muoto olisi “musta yksikyttyräinen kameli” taikka ählämiläinen aasi, voin vain todeta, että valinta meni oikeaan osoitteeseen. Täydellistä idiotismia ja kiistattoman hölmöä hörhöilyä eudstavat Pian islamofasistiset möläyttey tyyliin, että “onhan hän (Bilal Philips) uskonnollinen, mutta onko uskonnollisuus terrorismia? Ensin pitäisi kuunnella hänen luentonsa. Tällä Pian laukaisemalla aivopierulla Suomen islamilaisen yhdyskunnan voidaan katsoa antavan hiljaisen tukensa islamilaisittain motivoidulle terrorismille ja siten väittämät suomalaisten järjestäytyneiden muslimien maltillisuudesta voidaan tulkita pelkäksi urbaanilegendaksi, huuhaaksi ja kouralliseksi verbaalia kamelinpaskaa.

Isot kiitokset kaikille äänestäneille ja onnittelut Pialle. Täten Pia on -insh allah- mukana kisaamassa vuoden 2014 Hyödyllisimmän idiootin tittelistä.

Advertisements

One comment

  1. Bilal Philips lasten hyväksikäyttöön : “muslimit harrastivat lasten kanssa naimista, mut ku muslimimiehet oli niiden kanssa naimisissa, niin se oli avioliittoa”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s