Huhtikuun Hölmöin Hörhö

hyodyllinenidiootti2014huhtikuuJokaisen kuun viimeisellä viikolla järjestän äänestyksen, jossa valitaan kyseisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu kirjoituksissani. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajista vuoden hyödyllisin idiootti. Vappuviikolla viettämästäni kevätlomasta johtuen huhtikuun äänestys siirtyi toukokuun ensimmäiselle viikolle. Julkistan voittajan tulevana perjantaina.

Huhtikuun hölmöimmän hörhön tittelistä kisaavat seuraavat pyllyilijät:

Eero Heinäluoma
Poliittiset kannuksensa ay-öykkärinä ansainnut Eero Heinäluoma käyttää eduskunnan puhemiehen valtaansa kuin edesmennyt Hermann Göring natsisaksalaisessa Reichstagissa konsanaan. Sen sijaan, että Heinäluoma käyttäytyisi asemansa velvoittavaa arvokkuutta noudattaen ja kunnioittaisi sitä protokollaa, jonka mukaisesti eduskunnan puhemiehen tulee jakaa puheenvuoroja kansanedustajille näiden puoluekantaan katsomatta, jakeleekin tämä totaalisen inkompetenssin tulenpalava pölvästi puheenvuoroja vain omaa kryptofasistista ja suomalaisvihamielistä putkikatseisuttaan edustaville aateveljilleen… Tällainen demokratian pyhien arvojen päälle kuseskelu halventaa parlamentaarisia perinteitämme.

Jutta Urpilainen
Kaikkien virolaisten viinakauppiaiden täti Moonika ja isotissisten bimboblondien äitiJutta “täti tiukka” Urpilainen ei tunnetusti ole se penaalin terävin kynä eikä hänen kananaivoissaan selkeästikään kaikki toveri ole nouseet barrikaadeille. Olipa kyse teemasta kuin eemasta, niin Jutta onnistuu pyllyilemään ja puliveivaamaan sen niin totaalisti päin brinkkalaa, että huh… Jutta on vakuuttunut siitä, toisin kuin esim. tulli- tai poliisiviranomaiset, että viinaveron korotus ei tuntuvasti nostaisi jo entuudestaan mahdottomaksi muodostunutta Viron viinarallia.

Pia Jardi
Siiderivalaasta musulumaaniksi mutatioitunut ählämileikkejä spelaava Suomen islamilaisen yhdyskunnan tiedottaja Pia Jardi möläytteli alkukuusta, että “onhan hän (Bilal Philips) uskonnollinen, mutta onko uskonnollisuus terrorismia? Ensin pitäisi kuunnella hänen luentonsa. Tällä Pian laukaisemalla aivopierulla Suomen islamilaisen yhdyskunnan voidaan katsoa antavan hiljaisen tukensa islamilaisittain motivoidulle terrorismille ja siten väittämät suomalaisten järjestäytyneiden muslimien maltillisuudesta voidaan tulkita pelkäksi urbaanilegendaksi ja huuhaaksi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s