Pääsiäisen kunniaksi: Jeesus vs. Muhammed -faktaa

jesusvsmuhammadIhan alkajaisiksi tehdään selväksi, että tämä juttu on osoitettu ateisteille, antiteisteille, kristityille, juutalaisille, ählämisteille ja ihan kaikille, joilla on jonkinlainen maailmankatsomus… Heittelen pöytään ihan perusfaktaa, jotka ovat kaikki lainattu maailman kahden suurimman “valtauskonnon” omista pyhistä teksteistä. Tarkoituksena ei siis ole saarnata minkään opin tai harhaopin puolesta tahi heittää lokaa toisen kasvoille.

Jos edustat sivistynyttä länsimaista judeo-krisitilliselle pohjalle rakenettua kulttuuria ja olet jostain mielenhäiriöstä tai post-puberteettisista angsteista tms. syistä johtuen haksahtanut ateismiin tai ählämismiin, niin kannattaa siitä huolimatta uhrata tovi pääsiäisajastasi ja miettiä, että miksi meillä on juuri nyt pidempi viikonloppu? No kaikkihan liittyy ajanlaskumme alussa Galileassa vaikuttaneeseen juutalaishippiin. Vaikka poliittisesti korrektit islamofiilit pölvästit koettavat suu vaahdoten vakuuttaa, että ko. maapläntti olisi osa ählämilää, niin tuolloin, ja jo useampi tuhat vuotta ennen sitä, alue oli ihan yhtä juutalaista kuin se on tänäpäivänä… Vasta paljon myöhemmin ryhmä verenhimoisia beduiineja päätti valloittaa maat itselleen ja julistaa ne ählämiläksi… Tämä tosin taphatui n. 700 -vuotta pasifistisen galilealaishipin kuoleman jälkeen ja kyseisen idean innoittajana oli itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan verenhimoiset seuraajat… Eli näin pääsiäisen kunniaksi, tsekataanpa pari faktaa ja verrataan historiallisia hahmoja: Jeesus vs. Muhammed:

 1. Jeesus sanoi, että Jumala rakastaa kaikkia (Joh.3:16)
  -Muhammed sanoi, että allah vihaa kaikkia jotka eivät alistu islamille (Qur’an 30:45, 3:32, 22:38)
 2. Jeesus opetti: “Pane miekkasi tuppeen. Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan kaatuu.” (Mat.26:52)
  -Muhammed opetti: “Taistelkaa vääräuskoisia vastaan, kunnes he todistavat, että ei ole muuta Jumalaa kuin allah ja Muhammed on hänen profeettansa.” (Muslim 1:33)
 3. Jeesus opetti: “se teistä, joka ei ole tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven.” (John 8:7)
  -Muhammed määräsi “hauraiksi” tuomitsemiaan naisia kivitettäväksi.
 4. Jeesus opetti, että ei saa varastaa (seitsemäs käsky)
  -Muhammed opetti, että vääräuskoisilta saa varastaa (Bukhari 44:668, Ibn Ishaq 764)
 5. Jeesus opetti, että ei saa valehdella (kahdeksas käsky, Mat. 19:18)
  -Muhammed opetti, että valehteleminen on hyvästä (Sahih Muslim 6303, Bukhari 49:857)
 6. Jeesus ei omistanut orjia.
  -Muhammed sekä omisti orjia, että kävi niillä kauppaa (Sahih Muslim 3901)
 7. Jeesus ei koskaan tappanut ketään
  -Muhammed mestasi yli 800 juutalaista miestä ja poikaa, raiskattuaan ensin näiden vaimoja, siskoja ja äitejä heidän silmiensä edessä (Sahih Muslim 4390)
 8. Jeesus opetti antamaan anteeksi (Mat. 18:21-22, 5:38)
  -Muhammed joko murhasi taikka murhautti heitä, joiden koki häntä loukanneen (Bukhari 56:369, 4:241)
 9. Jeesus opetti väkivaltaa kohdattaessa kääntämään toisenkin posken (Mat. 5:39)
  -Muhammed ohjeisti taistelemaan ja tappamaan (Qur’an 2:194)
 10. Jeesus opetti, että “rauhan tekijät ovat siunattuja” ja Jumala on heille suopea (Mat. 5:9)
  -Muhammed opetti, että he jotka taistelevat ja vuodattavat verta allahin nimeen, saavat paremmat paalupaikat taivaasta ja heille annetaan 72 mantelisilmäistä ja pyöreäpovista neitsyttä, joidenka neitsyyden allah suuressa viisaudessaan uusii jokaisen omassa norsunluutornissa vietetyn lemmenyön jälkeen (Muslim 4645)
 11. Jeesus eli yleisen tulkinnan mukaan selibaatissa ja vaihtoehtoisen tulkinnan mukaan eli monogamisesa suhteessa yhden naisen kanssa.
  -Muhammedilla oli yli 10 vaimoa ja lukuisia seksiorjia, osa heistä lapsia. Lisäksi hänen kerrotaan raiskanneen lukuisia sotasaaliikseen ottamiaan naisia (Bukhari 5:268, Qur’an 33:50)
 12. Jeesus siunasi lapsia, ei koskaan käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväkseen.
  -Muslimien oman perimätiedon mukaan Muhammed harjoitti seksiä 9 -vuotiaan pikkutytön kanssa (Sahih Muslim 3309, Bukhari 58:236)
 13. Jeesus ei koskaan sotinut.
  -Muhammed joko määräsi tai johti viimeisen 10 elinvuotensa aikana 65 sotaretkeä ja hyökkäystä.
 14. Jeesus ei koskaan ottanut panttivankeja eikä tappanut ketään.
  -Muhammed otti panttivankeja ja joko tappoi tai tapatti heitä (Ibn Ishaq 451)
 15. Jeesus ei koskaan opettanut raiskaamaan tai orjuuttamaan naisia.
  -Muhammed ohjeisti (sota-) miehiään ottamaan valloittamiensa heimojen naisia orjikseen ja raiskaamaan heidät (Abu Dawood 2150, Qur’an 4:24)
 16. Jeesus kertoi, että saapui tänne palvelemaan, ei tullakseen palvotuksi (Mat. 20:28)
  -Muhammed vaati viidenneksen kaikista sotasaaliista itselleen, mukaanlukien orjat/naiset “Ja tietäkää, että hankkimastanne sotasaaliista kuuluu viides osa Jumalalle, toisin sanoen Hänen lähettiläälleen” (Qur’an 8:41)
 17. Jeesus kärsi kidutusta, mutta hän ei koskaan kiduttanut ketään.
  -Muhammed ei tullut koskaan kidutetuksi, mutta muslimien oman perimätiedon mukaan kidutti ja raiskasi useaan otteeseen (Muslim 4131, Ibn Ishaq 436, 595, 734, 764)
 18. Jeesus opetti rakastamaan lähimmäistään kuten itseään.
  -Muhammed opetti taistelemaan kaikki vastaan, kunnes koko maailma alistuu islamille.
 19. Jeesus paransi sokean miehen (Mark 8:28)
  -Muhammed siunasi sokean miehen murhaajan (al-Tabari 1440)
 20. Jeesus kumartui opetuslapsiensa edessä ja pesi heidän jalkansa (Joh. 13:5)
  -Muhammed määräsi orjat rakentamaan hänelle korokkeen, josta hän saarnasi alaisilleen (Bukhari 47:743)
 21. Jeesus opetti 12 -vuotiaana korkeasti koulutettuja oman aikansa akateemikkoja mitä vaikeimmista elämän syviä syntyjä koskettavista asioista.
  -Muhammad ei koskaan oppinut lukemaan taikka kirjoittamaan.
 22. Jeesus tuli ristiinnaulituksi ja kuoli ristillä.
  -Muahmmed määräsi vihollisiaan ristiinaulittavaksi ja kuoli yltäkylläisyydessä (Qur’an 5:33, Muslim 16:4131)

Muslimeille Muhammed on täydellisin ihminen joka on koskaan elänyt ja jokaisen tulisi ottaa hänestä oppia ja pitää häntä esikuvanaan… Hyvää pääsiäistä.

Advertisements

5 comments

 1. 1. Kyseisissä jakeissa ei sanota, että Allah vihaisi kaikkia, jotka eivät alistu islamille. Koraanissa sanotaan kyllä, että Jumala ei rakasta uskottomia, mutta ei sanota noin.

  2. ja 18. Kyseisessä hadithissa sanotaan, että “minut on määrätty taistelemaan…” Tämä ei tarkoita, että Muhammad (rh) olisi ketään pakottanut islamiin, ei se ollut hänen tehtävänsäkään. Hänen tehtävänsä oli kertoa Allahin viesti ihmiskunnalle ja jättää ihmisten omaksi päätettäväksi, haluavatko he kääntyä vai eivät ja kantaa seuraukset omasta päätöksestä (paitsi jos on lapsi tai sen asteen kehitysvammainen tai mielisairas, ettei tajua mitä tekee, ei tule seurauksia).

  Totisesti, sinä et kykene tekemään kuolleita eläviksi etkä saamaan kuuroja kuulemaan kutsuasi, kun he kokonaan kääntävät sinulle selkänsä. Et voi myöskään johdattaa sokeita pois eksymyksestään. Totisesti, voit johdattaa vain niitä, jotka uskovat merkkeihimme ja ovat alistuvaisia.
  (Koraani 30:52-53)

  3. Onko siis näin, että sinun mielestäsi on ok kivittää miehiä, mutta ei naisia? Islamissa jos naimisissa oleva täysijärkinen on sukupuoliyhdynnässä (jonkun muun kuin puolisonsa kanssa) ja
  a) tunnustaa tekonsa
  b) vähintään 4 harjoittavaa muslimia näkee sen yhdynnän ilman peittoa, omin silmin
  kivitys on paikallaan

  4. Jätit mainitsematta, että Bukharissa kyse oli sotasaaliista ja muslimit olivat tuolloin nälkäisiäkin (ottivat ruoakseen kameleita). Islam tuomitsee varastaminen monessakin paikassa ja määrää varkaan käden katkaistavaksi ranteen kohdalta.
  Ibn Ishaqista en tiedä, mistä sen löytää, sitä ei ehkä ole edes käännetty englanniksi.

  5. Niin, jos valheella voidaan saada sopuun kaksi ihmistä, joilta on mennyt välit, muuten islam kieltää valehtelun. Muistaakseni Muhammad (rh) kertoi, että haudassa enkelit hakkaavat kivillä erään miehen pään tohjoksi ja hänelle kasvaa kokoajan uusi pää, joka hakataan taas tohjoksi, rangaistuksesi miehen jatkuvasta valehtelusta.

  Kyseinen hadithan menee näin:
  Um Kulthum bint `Uqba kertoi, että Allahin lähettilään (rh) sanoneen: “Hän, joka tekee rauhan ihmisten välille keksimällä hyvää informaatiota tai sanomalla hyviä asioita, ei ole valehtelija.”
  (Bukhari, Vol 3, kirja 49, Hadith 857)
  (Muslim-kokoelman hadithia en löydä, koska olet käyttänyt erilaista merkintätapaa.)

  6. Monet epämuslimien lähteet toteavat, että nimenomaan Muhammad (rh) oli olennainen hahmo orjuuden kitkemisessä. On myös huomautettava, että islamin käsitys orjuudesta on hyvin kaukana esim. Venäjän maaorjuudesta tai Ameriikoissa mustien orjuuttamisesta puuvillapelloilla tai muutenkaan siitä, mitä se milloinkin on historiassa muutoin ollut. (Tässä varmaan ihan hyvin tietoa islamin suhtautumisesta orjuuteen
  http://islaminuskonto.tumblr.com/search/orjuus )

  7. En olisi aivan varma tuosta, ettei Jeesus (rh) koskaan tappanut ketään. No, väliäkö sillä.
  Viittaat Vallihaudan taisteluun, jossa, kun 10 000 arabia piiritti Medinaa tappaakseen muslimit lopullisesti, banu quraishin heimo petti Muhammadin (rh) kanssa tekemänsä rauhansopimuksen ja solmi liiton arabien kanssa taistellakseen muslimeja vastaan sisältä päin. Arabien luovutettua Muhammad (rh) vangitsi banu quraishilaiset ja antoi erään ansaripäällikön päättää heidän kohtalostaan. Tämä päätti, että kaikki taisteluikäiset miehet teloitettiin ja Muhammad (rh) hyväksyi sen. Muhammad (rh) ei raiskannut tässäkään yhteydessä ketään.

  8. Perustelet väitettäsi näillä: Bukhari 56:369 ja 4:241. Sori vaan, kaveri, mutta sellaista kuin Bukhari 56:369 ei ole olemassa! 4:241 kertoo, miten muslimit tappoivat sodassa ihmisiä, eikä suinkaan minkään Muhammadin (rh) henkilökohtaisten kaunojen takia.

  9. Niin, sodassa saa tappaa ja tarpeen vaatiessa itsepuolustukseksi, jos joku käy päällesi. Ei ole minusta tämä Suomen lain linjakaan hyvä, että jos 180 cm mies käy minun, 150 cm naisen kimppuun puukon kanssa, en mm. saa lyödä häntä, jos hän on jo maassa. (Miten minä muka onnistuisin juoksemaan pakoon siinä tilanteessa, kun hän ottaa yhden askeleen siinä, missä minä kolme?)

  10. Oikeauskoiset pääsevät nauttimaan sekä nais- että miespuolisista neitsyistä, vaikkeivat olisikaan marttyyreja. Annat ymmärtää, että marttyyriksi hakeudutaan, mutta ei se ole se pointti, vaan marttyyri on se, joka kuolee puolustaessaan uskoaan, itseään, perhettään tai omaisuuttaan.
  Pyytäisin, että osoittaisit sen verran kunnioitusta, ettet sanoisi Allahilla olevan sukupuolielämää.

  11. “Lisäksi hänen kerrotaan raiskanneen lukuisia sotasaaliikseen ottamiaan naisia” Kuka kertoo? Noissa lähteissä ei nimittäin mainita mitään siitä ja eipä mainita kyllä muissakaan haditheissa.

  Muhammad (rh) oli ensin yksiavioinen, mutta myöhemmin elämänsä aikana hänellä oli tosiaan yli 10 vaimoa – lähinnä poliittisista syistä ja jotta hän voisi pitää huolta turvattomassa asemassa olevista leskistä.
  (Olen selittänyt tässä kunkin vaimon kohdalla, miksi Muhammad (rh) avioitui tämän kanssa.
  http://islaminuskonto.tumblr.com/search/moniavioisuus )

  12. Siitä on perimätietoa, että Muhammad (rh) olisi avioitunut Aishan kanssa, kun tämä oli vasta 9, mutta näistä yhdessäkään ei kerrota, että heidän välillä olisi tuolloin ollut mitään sukupuolista – valheellinen väite. On kuitenkin hyvinkin syytä epäillä, että Aisha oli vanhempi, jopa 19. Oli Aisha minkä ikäinen hyvänsä, sillä ei ole meidän kannaltamme väliä.
  Syy, miksi he menivät naimisiin oli se, että Aishan isästä tuli Muhammadin (rh) kuoleman jälkeen muslimiyhteisön johtaja, ja johtajana hän tarvitsi hyvin läheiset suhteet Muhammadiin (rh), kaiken mahdollisen tiedon Muhammadin (rh) elämästä.

  15 ja 17. Muslimien oman perimätiedon mukaan hän nimenomaan ei raiskannut ketään. Ja häntä vainottiin ja pahoinpideltiin.

  16. Muhammad (rh) kertoi (tässäkin asiassa) ihan samaa kuin Jeesus (rh).
  Sitäkään et maininnut, että Muhammadin (rh) harrastuksiin kuului ostaa orjia ja vapauttaa sitten heidät samantien… ja sotasaalis meni valtion kassaan.

  19. En tunne kyseistä hadithia, mutta se ei ehkä haittaa nyt. Aikaisemmin tunnuit valittavan, että Muhammad (rh) oli kylmä ja armoton, tms. ja nyt hän onkin liian anteeksiantavainen.
  Mitä tulee sokeisiin, Muhammad (rh) antoi sokean miehen johtaa rukouksia. Hän ei pitänyt näkövammaa esteenä tämän vastuullisen tehtävän hoitamiselle.

  20. Ymmärrät varmaan itsekin, että tuo ei ole lainkaan järkevä vertaus. Kyseisessä hadithissa hän tosiaan pyytää seuralaistaan tekemään hänelle saarnatuolin – josta hän voisi puhua kaikelle kansalle viestiään. Olipa Muhammadista (rh) mitä mieltä hyvänsä, oli hän luonteeltaan hyvin vaatimaton ja nöyrä, mistä todistaa mm. nämä kertomukset:

  Kerran ‘Umar ibn Khattab saapui Muhammadin (rh) taloon ja hän näki siellä tällaista:
  “Allahin apostoli (rh) — maatessaan matolla, joka oli tehty palmupuun lehdistä ja hänen ja maton välillä ei ollut mitään. Hänen päänsä alla oli nahkatyyny, joka oli täytetty palmukuiduilla ja puun lehtiä oli pinottu hänen jaloilleen ja hänen päänsä yläpuolella roikkui muutama vesileili. Nähdessäni, kuinka matosta oli painunut jälkiä hänen kylkeensä, minä itkin. Hän kysyi: ‘Miksi itket?’
  Vastasin: ‘Oi, Allahin apostoli (rh)! Caesar ja Khosrau johtavat tätä elämää (ts. elävät ylellisesti), kun sinä, Allahin apostoli (rh) elät puutteessa.’
  Profeetta (rh) vastasi sitten: ‘Etkö pidä siitä, että he valitsevat tämän maailman ja me valitsemme Tuonpuoleisen?’”
  (Bukhari, kirja 60, Hadith 435)

  ‘Aisha kertoi:
  “Muhammadin perhe ei syönyt kahta ateriaa päivässä ilman, että toinen niistä oli taateleita.”
  (Bukhari, vol 8, kirja 76, Hadith 462)

  Abu Sa`id kertoi, että Profeetta (rh) oli ujompi kuin hunnutettu neitsyt tyttö.
  (Bukhari, Vol 8, kirja 73, Hadith 140)

  21. So? Ei siihen aikaan osannut juuri kukaan muukaan lukea, ei hänen vaimonsa Aishakaan, jota aikalaiset kuvasivat erittäin fiksuksi naiseksi. Lukion aikainen epämuslimi psykologian opettajani muuten mainitsi, että sellaistakin on arvioitu Profeetta Muhammadilla (rh) olisi ollut historian korkein ÄO. Vähän poikkeaa aiheesta, mutta Badrin taistelussa Muhammad (rh) vapautti sotavangit, jos nämä opettivat muslimien lapset lukemaan.

  22. Perustelet tätä väitettä näillä: Qur’an 5:33 ja Muslim 16:4131. Sellaista kuin Muslim 16:4131 ei ole olemassa.

  Väität, että hän kuoli yltäkylläisyydessä. Tässä sinulle yltäkylläisyyttä:

  Abu Talhah (olkoon Allah tyytyväinen häneen) sanoo:
  “Valitimme Jumalan lähettiläälle (rh) kovaa kipuamme nälästämme ja näytimme kivet, jotka olimme sitoneet vatsoihimme. Jokainen meistä oli sitonut kiven vatsansa päälle kovan nälän takia. Lähettiläs (rh) näytti meille sitoneensa kaksi kiveä vatsalleen.” (Lähettiläs (rh) oli kärsinyt kovempaa nälkää kuin me, eikä ollut syönyt pidempään aikaan kuin me.)
  (Shama’il Muhammadiyah, kirja 50, Hadith 353)

  ‘Aisha kertoi:
  “Muhammadin perhe ei koskaan syönyt kylläisyyteen asti ohraleipää kahtena peräkkäisenä päivänä ennen kuin hän kuoli.”
  [Al-Bukhari ja Muslim].

  Toinen kertomus on: ‘Aisha sanoi: “Koskaan Medinaan saapumisen jälkeen, Muhammadin perhe ei syönyt kylläisyyteen vehnäleipää kolmena peräkkäisenä yönä ennen hänen kuolemaansa.”
  (Riyad as-Salihin, kirja 1, Hadith 491)

  1. Jahas, neiti Virtanen Porvoosta näytti kovasti kiivastuneen juttuni faktoista kun noin paljon sydänvertaan vuodattaa… Pakkohan tuohon on vastata 🙂

   1. Kyllä sanotaan, sinulla on väärä käännös.
   2. Tutustupa perimätietoon ja koraaniin paremmin. Koraanissa on ainakin 148 viittausta jossa opastetaan tappamaan vääräuskoisia.
   3. Minun mielestäni ei ole ok kivittää ketään. Sinun mielestäsi vääräuskoiset eivät selvästikään ole oikeuskelpoisia, koska oikeuden edessä kelpaavat todistajiksi vain “uskontoaan” harjoittavat musliminiehet.
   4. Niin, siis kyse on sotasaaliista jonka jakamisesta sotaherranakin kunnoustautunut itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton lapsirakastaja antoi monia omaa etuaan ajavia ohjeistuksia.
   5. Totta, koko islam tuntuu olevan yhtä pelkkää hilam -sepustusta.
   6. Mainitsemasi henkilö ei ollut vaikuttava hahmo orjuuden kitkemisessä, vaan pikemminkin orjuuden edistämisessä. Esim Afrikasta on viety enemmän mustia orjiksi Arabian niemimaalle kuin Amerikkoihin. Mustat miehet on siellä kuohittu ja naiset raskaiksi tultuaan abortoitu tai tapettu. Siksi Arabian niemimailla ei ole syntynyt vaikuttavaa afro-kulttuuria, kuten esim. USA:ssa, jossa afrokulttuurin edustaja voi nousta jopa maan presidentiksi! Tutustu historiaan.
   7. Jeesus ei koskaan tappanut ketään. Tosin se Jeesus, josta puhutaan islamin perimätiedossa tappoi, mutta kyse ei ole samasta henkilöstä ja Isha ei ole yhtä kuin Jeesus.
   8. Medinan ja Khaybarin juutalaisten kansanmurhat olivat itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan henkilökohtaisten kaunojen motivoimia. Olet siis väärässä. Edelleen: tutustu tyttöseni historiaan.
   9. Ken miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu, mitäpä tuohon muutakaan 🙂
   10. En ole missään vaiheessa viitannut allahilla olleen sukupuolielämää. Mistäköhän tuollaisen johtopäätöksen mahdoit vetää?
   11. Lukuisissa haditheissa on mainintaa siitä, kuinka itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton lapsirakastaja ohjeisti miehiään raiskaamaan vangitsemiaan naisia. Kun hänen miehiään alkoi hatuttaa se, että alussa heitä oltiin ohjeistettu vetämään siittimensä ulos raiskattavan naisen emättimestä ennen siemensyöksyä, muutti itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton lapsirakastaja sääntöä ja salli miestensä laskea siemensyöksynsä raiskattavan naisen sisälle. Tässä hyvä esimerkki:
   http://www.usc.edu/org/cmje/religious-texts/hadith/muslim/008-smt.php#008.3371
   12. Perimätieto selkeästi kertoo, että Aysha leikki nukeilla ja oli vasta yhdkesän ikäinen kun itsensä profeetaksi julistanut lapsirakastaja otti hänet ensimmäistä kertaa. Sivistyneen länsimaisen oikeustajun mukaanen viisikymppinen mies joka makaa 9-vuotiaan tytön kanssa on pedofiili. Korkeimman oikeuden päätöksen mukaisesti näin ei kuitenkaan ole, jos kyseessä on “islamin profeetta”.
   15 ja 17. Höpöhöpö, lue vastaus 11.
   16. Mistäköhän sinä tuonkin olet kuullut, olet aika vekkuli 🙂
   19. Äijän kylmyys ja anteeksiantamattomuus kasvoi sitä mukaan kun menestys nousi turbaaniin. Valitettavasti koraanin jakeet eivät ole kronologisessa järjestyksessä, joten kaltaisellesi sitä on vaikea seurata
   20. Puppua kaikki. Käytät vertauksena tyystiin kontekstistaan irroitettua potaskaa. Perehdy vaikka koraanin King Fahd –käännökseen, niin pääset paremmin oikean islamin jäljille.
   21. Niinkö, Hitlerilläkin kerrotaan olleen pelottavan korkea ÄO. Jos mainitsemallasi itsensä profeetaksi julistaneella lapsirakastajalla olisi ollut niin korkea ÄO kun väität, niin miksi hän ei koskaan oppinut lukemaan?
   22. Itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton lapsirakastaja oli Arabian niemimaan vaurain mies kuollessaan, kiitos lukuisien sotaretkien ja niistä nettoamiensa voittoprosenttien.

   Eiköhän tämä ollut tässä 🙂

 2. Täällä renegaatit osoittavat etevyyttään. Raamatun kymmeneen käskyyn ja Jeesuksen opetuksiin perustuva Suomen lainsäädäntö ei ole mikään taikauskoisten muslimien loitsukokoelma, vaan järkevä ja looginen tapa jakaa oikeutta kaikille tasapuolisesti…myös musulmaaneille.
  Kohta 9: Laissa on aina myös force majeur.

 3. Ollaan positiivisia, ehkä islam on vasta matkalla. Islamin usko syntyi noin 600 vuotta kristinuskon jälkeen. Jos ajatellaan, mitä kristikunta puuhasi noin 600 vuotta sitten, niin ei siitäkään voi kauhean ylpeä olla.

  Mutta “maassa maan tavalla”, eli jos muslimi tulee meikäläiseen yhteiskuntaan, hänen on pikakehityttävä meidän normiemme tasolle, muuten ei saa olla tulemista muuta kuin turistina.

  1. Sanoisin, että asiaa ei ole tulla tänne edes turistina, jos ei voi kunnioittaa maan tapoja. Kieltäydyn esim. matkaamasta Saud-Arabiassa tai vastaavissa musulumaanimaissa, koska jos otan vaimoni mukaan, tämä joutuisi alistumaan niqaabiin tms. rääsyyn ja maassa on paljon paikkoja, jotka ovat minula ei-muslimilta kiellettyjä… Koska en voi kunnioittaa maan tapoja, pysyn poissa ao. maasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s