Jokainen Virosta tuotu viinapullo vie meidät askeleen lähemmäs sivistyneempää alkoholikulttuuria

tolkkuaholhoukseenMaanataina kirjoitin siitä, kuinka kaikkien isotissisten blondien bimbojen äiti Jutta Urpilainen tosissaan meinaa, että alkoholiveron korotus ei vaikuta alkoholin matkustajatuontiin. Listasin myös pari faktaa siitä, että kuinka raha virtaa pois maasta, verotuloja menetetään, konkursseja tehtaillaan ja kansantaloudelliset rasitteet säilyvät samoina.

Kuinka ollakkaan taas kerran yksi pisuaarimedia kirjoittaa parin päivän viiveellä blogini teemoista. Tällä kertaa Ilta Lehti tarttui täkyyni ja kertoo, että Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n mukaan  alkoholin kulutus on alkoholiveron korotuksen myötä noussut!!! THL tiedotti myös, että alkoholituotteiden matkustajatuonti kasvoi viime vuonna peräti 15 prosenttia, mutta alkoholin kokonaiskulutus ei kuitenkaan laskenut. Tämä tarkoittaa juuri sitä, että aiempaa suurempi osa suomalaisten alkoholiin käyttämistä rahoista jäi virolaisten taskuihin.

Paras tapa järisyttää suomalaisen alkoholipolitiikan rakenteita on hakea itse viinaksensa veljeskansalta ja välttää käyttämästä Alkon palveluja. Mitä enemmän veroeuroja ja rahaa virtaa pois maastamme läpikotaisin kieron alkoholipolitiikan takia, sitä nopeammin sairas virkamieskoneistomme ja raittiusfasistiset poliitikon pösilömme joutuvat nöyrtymään! Jokainen Virosta tuotu viinapullo vie meidät askeleen lähemmäs yleis-eurooppalaista ja sivistynyttä alkoholikulttuuria.

Terveydeksi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s