Jutta Urpilainen: isotissisten blondien bimbojen äiti

 

juttadokaaLahden eteläisellä puolella, tuolla Tallinnan Viinaranassa, jossa veljeskansamme viinakauppiaat palvelevat suomalaisten tarpeita, Jutta “täti tiukka” Urpilainen nauttii suurta kunnioitusta. Joka kerta, kun Jutta kiristää akoholiveroa, nousee veljeskansamme viinakauppiaiden liikevaihto… eikä siinä kaikki, satoja miljoonia euroja virtaa pois maastamme, alkoholin ongelmakulutus siirtyy ravintoloiden valvotuista tiloista lähiöiden kammareihin, Suomen ravintolat tekevät konkursseja, ravintola-alan työttömyys kasvaa, kansantaloudellinen taakka alkoholijohdannaisista sairauksista kasvaa ja pysyy suomalaisten veronmaksajien taloudellisena rasitteena, poliisi joutuu tekemään enemmän “kotikäyntejä” ja rattijuopumuspidätyksiä, koska kulutus ei enää tapahdu valvotussa tilassa, satoja miljoonia veroeuroja menee valtiolta ohi… Ja Jutta väittää ihan pokkana. että “viinaveron korotus ei lisää tuontia merkittävästi”… Kuinka helvetin tyhmä tuo isotissinen blondi bimbo oikeasti on?

Nyt kun Jyrki jättää uppoavan laivan kuin rotta konsanaan, on Jutan päivätkin luettu, eli eipä tarvitse tuotakaan paskaa enää pitkään kuunnella 🙂

Advertisements

5 comments

  1. Kiitos Jamekselle asiallisesta kirjoituksesta. Kansan muisti on vaan niin tavattoman lyhyt, että vuoden päästä nämä samat rottanaamat ovat uudella 4-vuoden mandaatilla tuomassa afrikkalaista raiskauskulttuuria Suomeen ja maksamassa kreikkalaisten lounaan uudemman kerran. Kun yksi rotta (Katainen) lähtee, niin kolme uutta on tulossa haaskalle. Taivas varjelkoon meitä suomalaisia siltä, että kokoomuksen Stubbista ei tulisi EU-komissaaria tai Suomen seuraavaa pääministeriä. Sillä Alexander “kuningas ensimmäinen” Stubb on väsymätön Suomen kilpailukyvyn ja demokratian tuhoaja.

  2. James, sulla kun on niin sanotusti kynä hallussa ja tätä blogia lukee 300 000 suomalaista vuodessa, niin minulla olisi sinulle pyyntö. Nyt kun olet kirjoittanut Jutta “avoin shekki” Urpilaisesta kauniisti, niin voitko etsiä minulla Jutta Urpilaisen gradun? Juttahan on yliopistosta valmistunut, mutta hänen graduatyötä ei löydy mistään. Monella keskustelufoorumilla Urpilaisen gradua on etsitty mutta ei ole löytynyt. Miten voi oppilas valmistua yliopistosta ja saada tutkinnon jos hän ei suorita pakollista opinnäytetyötä? Tuntuu että Jutta Urpilaisen gradu on kadonnut kuin demareiden kannatus…sinne jonnekin minne aurinko ei halua paistaa!

    Hyvää pääsiäistä mun suosikki Jamekselle ja kaikille muillekin Gonzolaisille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s