Arrivederci Finland: Jykä-rotta tekee oharin ja jättää uppoavan laivan

jykajattaasuomineidonMaamme poliittisen historian surkein pääministeri on tehnyt poliittisen uransa parhaimman päätöksen: Jyrki Katainen jättää kotimaan politiikan. Rotta siis jättää uppoavan laivan ja poistuu euro-poliitikkojen kaatopaikalle Brysseliin. Poliittiseksi perinnökseen Jyrki jättää ison hatullisen paskaa, rikottuja lupauksia, valheita ja kusetusta yms. luonnevikaisen kokoomusnuoren bi-polaarisella logiikalla laadittuja aivottomia häröilyjä.

Blogosfäärissä tämän Siilinjärven ihmelapsen karkumatka on huomioitu. Dosentti Arto Luukkanen toteaa blogissaan terävästi, että “pääministeri lähtee vikkelästi karkuun samalla kun valtakunta vapisee taloudellisten ongelmien edessä ja kun ulkopoliittinen tilanne on niin vakava”. Luukkanen lisää vielä, että “ei tätä voi kaunistella tai maskeerata! Tämä olio ottaa pitkät, karkaa etulinjasta, väistää vastuun, tekee oharit…pettää kaiken sen mitä hän on aikaisemmin sanonut”. Ja juuri tästähän tässä on kyse! Vaikka Jyrki kuinka väittää, että “kansainvälinen maailma on imaissut mukaan”, niin oikeastihan tässä ei ole kyse mistään muusta, kuin raukkamaisesta velvollisuuden taklaamisesta ja yrityksestä luistaa pois näyttämöltä ennen kun kusetukseen kettuuntuneet kansalaiset alkavat vaatia basaarihallituksen alfa-marakattia vastuuseen suomalaisuutta vastaan tekemistään rikoksista.

Kenestä mahtaa tulla Jyrki Jyrkin paikalle? No mitä ilmeisimmin kosketuksensa jo ajat sitten todellisuuteen menettäneestä ja koulukiusaajana poliittisen uransa aloittaneesta narsistisesta luonteenhäriöstä kärsivästä täystuhoministeri Alexander Stubbidosta. Tämä Johanna Tukiaisen armosta ulkoministeriksi pöllähtänyt paskahousu tulee nimittäin inkompetenssillaan pitämään huolen siitä, että seuraavissa vaaleissa Kokkareet heivataan takuuvarmasti oppositioon… Elämme mielenkiintoisia aikoja 🙂

Advertisements

9 comments

  1. Ottikohan luonnolle ensin kaksi vuotta haukkua oppositiota pusikosta huutelijoiksi sellaisen hallituksen pomona, joka ainoastaan sabotoi toistensa työtä ja sitten viimeisessä hädässä pyytää oppositiota auttamaan sote-uudistuksen kanssa, ja ping! Persut ja Keskusta teki sen parissa päivässä kiitettävin arvosanoin. Varmaan kiva mennä katselemaan niitä hallituksen nyrpeitä ja oikuttelevia kusipäitä, kun tietää tekijämiesten istuvan oppositiossa. 😀 Hyvä että siitä taukista päästään. Harmi vain että se saannee jonkun rahakkaan eläkeviran eu:n moolokin kidassa, Brysselissä.

  2. Kokoomuksen rotat (Katainen, Stubb, Virkkunen) jättää uppoavan laivan. Katainen on viimeiset 5 vuotta toitottanut kurkku suorana vastuunkantoa ja sitä miten erityisesti kokoomus on hyvin vastuullinen puolue. Nyt tämä Kokoomuksen vastuullisuus konkretisoituu 3 kokoomusministerin eroilmoituksella. Siinä taas kokoomuksen herrat näytti köyhälle kansalle mallia miten hommat pitää hoitaa. Jos ei kiinnosta niin sitten voi haistatelle Suomen veronmaksajille pitkät ja hakea suojatyövirkaan Brysseliin.

    Mä en oikein osaa arvioida kumpi pääministeri on ollut Suomen kannalta tuhoisampi: Paavo Lipponen vai Jyrki Katainen. Toki molemmat ovat tehneet pitkän päivätyön Suomen kilpailukyvyn tuhoamiseksi. Lipponen valehteli Suomen kansalle päin naamaa ja vei valheillaan Suomen EU:hun. Katainen on taas toisen porvarin eli demarien Jutta Urpilaisen kanssa kantaneet isoja rahasäkkejä Kreikan uhkapelureille ja kasinopankkiireille. 2015 vaaleissa taas sama ruletti pyörii: demarit ovat rakkauspuolue ja kokoomus työväenpuolue.

    Gonzo voisi tehdä väliäänestyksen siitä kuka on ollut Suomen paskin pääministeri koskaan?

    1. Idea Suomen paskimman pääministerin äänestämisestä on erinomainen. Pitääpä ottaa tiimini kanssa puheeksi, että koska sellaisen voisi järjestää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s