“Homot pitää tappaa, mutta…”

jardijabilaljahirtetythomostelijatTaannoisen Suomen keikkansa aikana Helsingin Muslimit Ry:n Suomeen kutsuma kansainväliseksi viharikolliseksi luokiteltu islamisti-imaami Bilal Philips radikalisoi niin kotileipoisia käännynnäismusujamme kuin tuontitavarana kulttuuriamme rikastuttavia kansainvälisiä monitaito-osaajiakin. Karsimaattisena islamilaisen rauha-käsitteen sanansaattajana tunnettu seksistinen antisemiitti ja homofoobikko onnistui pitämässään lehdistötilaisuudessa hurmaamaan pisuaarilehdistömme tyhjäntoimittajat ja vaivutti heidät orgastiseen multikultihurmokseen. Ekstaasi oli ilmeisen korkea, sillä älämölömediallemme jäi ainoaksi uutisoitavaksi se, kuinka Philips innoitti muslimiväestöämme opiskelemaan ja menemään töihin… Käyhän sekin työstä, että opettelee lusmuilemaan fattasta fyffeä ja työstähän se käy, että työllistää hyysäreitämme. Täten voimme todeta, että merkittävä osa muslimiväestöstämme ovat siis korkealle koulutettuja täysin työllistettyjä ja Bilalin viestin siten pahasti myöhässä.

Joku selkärangattomien lajikastia edustava mediauosjatyöpaikkaryömijämme uskalsi udella Bilal Philipsiltä tämän asennetta rypäleenpuristelijoihin ja mahtaako oikeasti olla totta, että Bilal haluaa allahin opetuksien mukaisesti kaikki homostelijat kaulakiikkuun? Bilal totesti tähän, että “kyllä homot pitää tappaa, mutta koska homouden todistaminen on niin kauhean vaikeaa niin eihän se nyt ole mitenkään paha asia eihän?” … Yksikään toimittaja ei tarttunut tähän kiinni. Minua olisi kiinnostanut tietää, että entäs sitten vaikka viherpiiperöittemme Pekka Haaviston ja hänen latinorattopoikansa kaltaisten hinttareiden laita? Heidän suhteensa homosteluun kun on harvinaisen kiisattonta, eli voiko Bilalin milestä heidät vetää jojoon ilman sen kummempaa äwäbäläbää? No tällaista se nyt vain on tässä maassa: yksikään toimittaja ei uskaltanut hiillostaa vihasaarnaajaa eikä tyhjäntoimittajilta löytynyt samanmoista skandaalikiimaa, jota he harjoittavat esim. kommentoidessaan kaimani Hirvisaaren kannanottoja… Järkyttävintä tässä on erityisesti se, että tapakristittyjen paskahousujen verkkojulkaisulle antamassaan lausunnossa Suomen islamilaisen yhdyskunnan tiedottaja Pia Jardi toteaa, että “onhan hän (Bilal Philips) uskonnollinen, mutta onko uskonnollisuus terrorismia? Ensin pitäisi kuunnella hänen luentonsa… Pialle tiedoksi, että uskonnollisuus on terrorismia silloin, kun sitä käytetään motivoimaan ihmisiä terrorismiin. Täten Suomen islamilaisen yhdyskunnan voidaan katsoa antavan hiljaisen tukensa islamilaisittain motivoidulle terrorismille.

Mutta entäs sitten SETA? Mitä tekee kaikkien sodomistien ja peräkammarin poikien etujärjestö? Onko SETA tuominnut Bilalin ja Suomen islamilaisen yhdyskuntien edustaman ählämistisen homofobian? No eipä tietenkään.

Mutta hei, ajatelkaapas minkälainen hinkuyskä olisi noussut jos Geert Wilders tai Marine LePen olisi saapunut Suomeen esittämään tilastollisia faktoja?

Advertisements

5 comments

  1. Tähän sopisi niin hyvin se argumentti mitä kristittynä homoliittojen vastustajana kuulee jatkuvasti: “Taidat tuolla vastustamisella vain yrittää peitellä omaa homoutta”. Noilla muslimeilla taitaa olla pahojakin ongelmia identiteettinsä kanssa, senhän huomaa jo esimerkiksi siitä että ne muslimimaissa halailevat toisiaan miesten kesken täysin avoimesti, mutta samaan aikaan puhutaan jotain aivan muuta. Rektaalikanavan hinkkaaminen on mielestäni vastenmielistä toimintaa, mutta ei sentään yhtä vastenmielistä kuin julkisilla paikoilla pyllistely kohti allahin taivasta.

    Myös raiskaustilastojen perusteella tietyillä ryhmillä on keskinmäärin vilkkaampi seksuaalivietti. Sitä voisi hyödyntää kehittämällä juonen tai “pilan”, jossa mekkaanpyllistelijät huijattaisi naimaan jonkinlaista moskeijaan syötiksi asetettua transvestiittia. Vasta ahdistelun loputtua karu totuus paljastettaisi itse koneinsinöörille. Tosimuslimille ei siinä jäisi muuta vaihtoehtoa kuin rangaista itseään omasta virheestä, ja jos saarnaa homoille kuolemaa, niin onhan toki loogista että samat säännöt koskee myös saarnaajaa itseään.

  2. No justtinsa noin, sain porttikiellon Uuteen Suomeen kun kirjoitin, että nuorena olin tosikko runkkari, ja nyt olen vain multikulli ja tykkkään homostelusta ja vedän käteen aina silloin tällöin. Haluan kokea kaiken ennen kuin kuolen. Antoivat (tyhjän)toimittajat kirjoituskiellon, oli esittänyt asiat rumasti – mutta ruma sana on sanottava niinku se on.

    Mutta onneksi James Gonzon kanssa saa heittää alta lipan. Ei jätkä paljon häthähdä.

    Ei se aina hauskaa ole, mutta kun muutaman kaljan on siemaissut, alkaa naurattaan,…

    – buuri johannesbuurista –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s