Hususta Maaliskuun Molopäisin Mäntti!

husunsuomi01Ja kuten odottaa saattoi, on Husu täten kruunattu Maaliskuun Molopäisimmäksi Mäntiksi ja siten olen samalla varmistanut, että vuoden 2014 Hyödyllisin Idiootti -kisan kandidaattien etnisen diversiteetin tarjontaa on rikastutettu ikiomalla kiintiön***erillä.

Keskustan rotupesutuotteena (vihreää jargonia siteeraten) häröilevä Husu toimii myös YLE:n hoonosti soomea molottavana mediasuojatyöpaikkasomppuna. Vaikka hänellä ei ole pätevyyttä saati edes ymmärrystä luoda konkretiaa minkäänmoiseen ajankohtaiseen teemaan, tykkäävät YLE:n multikultihurmokselliset etnopopulistit käyttää häntä universaalina islam-eksperttinä mm. ajankohtaisissa lähetyksissä. Moisissa lähetyksissä Husu saa sönköttää kantaansa asioihin joista hänellä ei ole harmainta aavistustakaan. Husun niin poliittisen kuin mediasuojatyöpaikkaurankin merkittävin tähän astinen saavutus on heittää hail hitler -tervehdyksiä muslimiveljensä Alin kanssa YLE:n studioilla…. Husu on myös vakaasti vakuuttunut siitä, että se on suomilaisen vika jos somppu käyttäytyy huonosti.

Advertisements

3 comments

  1. Palkinto meni aivan oikealle miehelle. Allahu Akbar ja lämpimät onnittelut monikulttuuriseen Pasilaan.

  2. Yksi kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Aivan loistava blogi ja hyviä kuvia blogitekstin tueksi. Jatka hyvää työtä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s