Helsingin Muslimit kusivat kaftaaneilleen: kiistelty vihasaarnaaja sittenkin Suomessa

jardijabilal01Suomen muslimit osoittivat todellisen luonteensa tuomalla sittenkin kiistellyn vihasaarnaaja Bilal Philips:in Suomeen. Philipsin ohjeistuksen mukaisesti kutsun alkujaan esittänyt Helsingin Muslimit Ry perui kutsunsa ja hetimiten sen perään Bilal Philips sai kutsun “Islamilaiselta Akatemialta“. Kyseessä on siis instanssi joka ei ole oikeasti olemassa. Kyseinen järjestö kun on pelkkä facebook -ryhmä joka syntyi hyvin pian sen jälkeen, kun SUPO ilmoitti, että Philipsin ei toivota saapuvan maahan.

Medialle pitämässään tiedotustilaisuudessa Bilal kusetti YLE:n puusilmäisiä mediasuojatyöpaikka-alkoholisteja ihan 6-0 vasurilla ja hekös menivät pahan kerran halpaan. Huomattavaa YLE:n Bilal Philips -uutisoinnissa on se, että asiassa on vältelty kuulemasta maamme johtavimpia islam-tuntijoita taikka siteerattu SUPO:n kantaa. Esim. ennen Philipsin maahan tuloa järjestetyssä A-studio lähetyksessä islam-ekspertiksi oli kutsuttu hoonosti soomea molottava YLE:n mediasuojatyöpaikkasomppu Husu jonka merkittävin kannanotto oli, että Jussi Halla-Aho on imaami”… justiinsa joo ja jetsulleen… MTV3 sen sijaan otti journalistisesti huomattavasti johdonmukaisemman linjan ja haastatteli asiasta Helsingin Yliopiston arabian kielen ja islamin tutkimuksen professoria Jaakko Hämeen-Anttilaa, joka selvensi että on kyse saarnamiehestä, joka levittää radikaalia islamin tulkintaa. Philipsistä tekee Hämeen-Anttilan mukaan radikaalin ennen kaikkea se, että hän nostaa äärimmäisetkin näkemykset puheissaan esiin. Hämeen-Anttila muistuttaa, että esim. Saksasta Philips sai lähtöpassit, kun hän oli pitänyt puheen, jossa kannatti kuolemanrangaistusta homoseksuaalisuudesta… Tehdäänpä sellainen journalistinen vastakkainasettelu tässä kohtaa, että ketä uskoa enemmän? Jossakin Vantaalla salatussa paikassa pidetyssä lehditötilaisuudessa haastateltua WTC-pommiattentaattiin liitettyä ja kiistatta vihapuheisiin syyllistynyttä ja tästä johtuen moneen maahan porttikiellon saanutta valehtelusta useaan otteeseen kiinni jäänyttä vihasaarnaajaa, vaiko maamme arvostetuimman yliopiston professoria, joka on uhrannut koko akateemisen uransa islamin tutkimiselle ja on tunnettu islamofilisistä lausunnoistaan? YLE:n tapauksessa vaakakuppi painuu vihasaarnaajan puolelle ja em. professorille haistatetaan tällä kertaa pitkät… Muistutettakoot vielä, että aina kun Hämeen-Anttila on tehnyt islamia populistisesti puoltavia islamofiilisiä lausuntoja, on YLE ylistänyt hänen “asiantuntemustaan” maasta taivaaseen… nyt kun ao. professorin antama palaute ei vastaa toivottua linjaa, pyritään hänen lausuntonsa laikaisemaan maton alle ja professorin sijaan siteerataan potentiaalista terrorismiagitaattoria ja tätä pidetään professoria luotettavampana lähteenä 😀

YLE:n uutisointi omaa sangen bipolaarisia piirteitä. Nyt kun Bilal Philips kävi Suomessa, niin YLE kertoo hänen valistaneen suomalaisia muslimeja integroitumaan suomalaiseen ytheiskuntaan ja erityisesti opiskelemaan ja “sivistymään” ja siten luo kuvan, että kyseessä on maltillista ja “valistunutta” islamia edustava “muslimi-intelektuelli”. Kuitenkin vain muutamaa päivää aikaisemmin samainen “uutiskanava” kertoi, että Bilal Philips on 1990 -luvulla värvännyt ihmisiä Osama bin Laden:in pavelukseen ja että Australian hallitus kielsi häntä saapumasta maahan vuonna 2007, koska miehen nähtiin olevan uhka kansalliselle turvallisuudelle… YLE siteerasi myös Tampereen yliopiston islam-tutkija Marko Juntusta, joka totesi että Philipsin lukuisiin maihin saamat porttikiellot johtuvat hänen jyrkistä ja radikaaleista mielipiteistänsä naisten asemasta ja seksuaalivähemmistöistä. Nyt YLE kuitenkin esittää Bilal Philipsin islamilaisen rauhan ja suvaitsevaisuuden laupiaana sanansaattajana… Tällaisen “journalismin” ylläpitämisestä meiltä siis kannetaan veroja. JES!!!

Oman kortensa islamofiilisen pisuaarijournalismin kekoon kantaa myös Kotimaa -nettijulkaisu, joka antaa niskalaukauksen brändäämilleen kristillisille arvoille puoltamalla Philipsin opettamaa ääri-islamistista vihaoppia. Hämeen-Anttilan tai Juntusen sijaan Kotimaa haastattelee siiderivalaasta muslimaksi mutatioitunutta Suomen musulumaanien tiedottajaa. Kyseinen ex-seinäruusu on löytänyt islamin kaltaisilleen hakujämille luonteenomaisen avioliiton kautta tapahtuneen pakkokäännytyksen toimesta. Ex-siiderivalas toivottaa Philipsin sydämellisesti tervetulleeksi maahamme ja ohjeistaa kaikkia suomalaisa tutustumaan hänen islam-opetuksiinsa. Täten Kotimaa antaa kiistattoman tukensa radikaalille islamille ja julkaisun toimituksen journalistinen osaaminen asetetaan samaan vaakakuppiin YLE:n mediasuojatyöpaikka-alkoholistien kanssa: uskoakko enemmän akateemiselta sivistykseltä paitsioon jääneen musulumamman saudi-rahoitteista islamofiiliä änkytystä, vaiko maamme merkittävimpiä akateemisia alan syviä tuntijoita?

Tästä muuten tulikin mieleeni, että Hämeen-Anttila ja Juntunen voisivat jossain vaiheessa valistaa suomalaisia mediasuojatyöpaikkaidiootteja sellaisesta islamilaiseta ilmiöstä kuin hilam. Hilam on termi jota islamia opiskelemattoman länsimaalaisen on mahdotonta ymmärtää, koska vastaavaa käsitettä ei ole länsimaisessa maailmankatsomuksessa. Hilam on johdonmukaista valehtelua, joka ei muslimille kuitenkaan ole moraalisesti väärin. Käytännössä hilam on petollinen hämähäkinverkko, joka punotaan jotta saataisiin vääräuskoinen harhautettua leikkelemään esinahkaansa ja tähtäämään anuksensa kohti allahin kurkihirttä viidesti päivässä. Judeo-kristillisen kulttuuriperinnän omaavalle valhe on valhetta ja siten moraalisesti aina tuomittavaa ja johtaa siksi kiirastuleen, mutta islamilaisen kulttuuriperinnän omaavalle “hilam” on pikemminkin hyve, joka vie askeleen lähemmäs mantelisilmäisiä ja pyöreäpovisia neitsyitä… Olipa lausuttu sana miten petollinen tahansa, muslimille se on aina hyve jos sen tarkoituksena on edistää jihadia ja saada vääräuskoinen luottamaan jihadistisen islamin vilpittömyyteen… Bilal Philipsin karismaattinen hilam toimi niin hyvin, että jopa paikalla ollut entisen työänantajani FDL:n nykyinen puheenjohtaja Jukka Ketonen oli kertomastaan päätellen viittä vaille valmis lausumaan aš-šahādan.

Viranomaisemme osoittivat täydellistä inkompetenssia päästämällä Bilal Philipisin maahamme radikalisoimaan muslimiväestöämme ja sumuttamaan islamofilistä puusilmälehdistöämme hilamillaan… Käytännössä tämä oli kuitenkin riemuvoitto islam-kriittiselle rintamalle, sillä muslimiväestömme aina itäisen Helsingin kellarimoskeijoista kautta virallisten islamilaisten yhdyskuntiemme etujärjestöjen on täten näyttänyt todelliset värinsä ja paljastanut todellisen henkisen rappionsa ja halveksuntansa suomalaisten viranomaisten linjauksia kohtaan.

Advertisements

5 comments

  1. Törkeää! YLE jeesustelee Halla-ahon täysin sananvapauden arvoja noudattavilla blogikirjoituksilla, mutta ei sano yhtään kriittistä sanaa tänne tuodusta henkilöstä, joka edustaa täydellistä suvaitsemattomuutta ja on yllyttänyt useisiin uskontoon liittyviin murhiin.

    Ja kuin aivan yllättäen, vihapuhe ei olekaan enää vihapuhetta (josta revitään isoja lööppejä), kun se tulee etnistä värinää aiheuttavan multukultturellin rikollisen suusta. Hävettää, että tullaista korruptoitunutta ja sivistymätöntä laitosta pitää tukea pakkoverolla. Mutta eihän tuosta saastata, mitä YLE tuputtaa, kukaan vapaaehtoisesti maksaisi euroakaan.

    1. Totta. Minua huvitti tuossa YLE:n uutisoinnissa erityisesti se, että kun SUPO ilmoitti, että miestä ei toivota maahan, niin YLE kirjoitti bilalista kriiittisesti. Sitten kun äijä vimpstaakikonstilla tuotiinkin maahan, niin vaihtui ääni kellossa. Varsinaisia tuuliviirejä.

  2. Philips sanoi haastattelussa ihan suoraan: Kyllä homot pitää tappaa, mutta koska homouden todistaminen on niin kauhean vaikeaa niin eihän se nyt ole mitenkään paha asia eihän? Ja iso Hilam hymy päälle… jaaaa lopputulos oli ettei yksikään toimittaja enää puuttunut asiaan. Onko nyt siis niin että tuon julistuksen jälkeen suomessa on homojen tappaminen ok, jos vain se tulee todistetuksi (homous siis)? Jos moisen aivovammaisen pierun olisi päästänyt suustan joku enemmistösuomalainen olisi hänet jo teloitettu razzizti-sadiszti-sika-vihaajana – MUTTA tuo lause teki kuitenkin Bilal Philipsistä ihana ihqun rauhanomaisen muslimin?????????? ei ymmärtä, minä ei käsittä? Mitäs tämä??? Kerotkaa mulle vihreät? Kertokaa mulle suvaitsevaiset? Kertokaa mulle vähemmistövaltuutetut (lue: epätasa-arvovaltuutetut).

  3. Venäjällä Putin hallinnoi täysin oman maansa mediaa. Esimerkiksi Venäjällä opposition mielipiteitä ei julkaista eikä oppositio saa venäläisessä mediassa minkäänlaista tilaa. Valtamediassa näytetään vain Putinin kannalta suosiollista uutiskuvaa. Mutta hei, aivan sama tilanne on täällä Suomessa, jossa Kokoomus, demarit ja keskusta saavat kaiken palstatilan. Perussuomalaiset pääsevät otsikoihin vain, jos punavihreät toimittajat (tai toimittajiksi itseään kutsuvat) keksivät jonkun hyvän lööpin vaikkapa vuosien takaisista Facebook kirjoituksista. Näin alhainen on suomalaisen median taso tällä hetkellä, valitettavasti.

    Eli en näe Venäjän median ja Suomen median välillä mitään eroavaisuuksia. Molemmat mediat ajavat pienen eliitin etua.

  4. Bilalin tilaisuuteen myytiin pääsylippuja, onko verottajalle ilmoitettu tilaisuudesta ja verot muistettu maksaa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s