Maaliskuun Molopäisin Mäntti

maaliskuunmanteinmolottaja01Jokaisen kuun viimeisellä viikolla järjestän äänestyksen, jossa valitaan kyseisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu kirjoituksissani. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajasta vuoden hyödyllisin idiootti.

Sain muuten tässä juuri itseni kiinni piilorasismista. Havaitsin, että kaikista tähänastisista äänestyksistäni uupuu kiinitön***eri. Kiinitölepakkoja ja kiintiömamuja tosin on ollut mukana, mutta kiinitiön***erit ovat jääneet tyystiin paitsioon. Häpeän tätä töppäystäni niin syvästi, että korjaan asian välittömästi.

Maaliskuun Molopäisin Mäntti tittelistä kisaavat seuraavat ääliöt:

Husu
Tämä huonosti suomea molottava YLE:n mediasuojatyöpaikkasomppu Husu osoittaa YLE:n (tyhjän-) toimittajalle luonteenomaista journalistista impotenssia. Hänen (tyhjän-) toimittajauransa merkittävimmäksi saavutukseksi mainittakoot se, että hän yhdessä musulumaanisen ja genitaliasilvotun aisaparinsa Ali Jahnagirin kanssa heitteli natsitervehdyksiä YLE:n studiolla. Sanomattakin selvää on, että YLE:n johto ei edes noteerannut asiaa. Missä tahansa sivistyneessä oikeusvaltiossa valtiollisen mediayhtymän edustaja olisi saanut välittömästi kenkää.

Mohamed Abdirahim Hussein
YLE:n etnokiintiötä edustava islamonatsistinen (tyhjän-) toimittaja ja mediasuojatyöpaikkasomppu Mohamed Abdirahim Hussein on viherpiiperöiden jargonia siteeraten YLE:n “rotupesutuote”. Hänen asemansa ainoa tarkoitus on rikastuttaa veroeuroillasi ylläpidetyn vasemmistomedian etnisen diversiteetin oletettua rikkautta. Satunnaisesti hän tuuraa YLE:n ajankohtaislähetyksissä islam-eksperttinä, joka jo sellaisenaan kertoo surullista tarinaa siitä minkälaisella osaamisella YLE:n ajankohtaistoimituksissa käsitellään islam-tematiikkaa.

Ja nyt äänestämään 🙂

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s