Fasistit pois työelämästä: saksalainen kauppaketju antoi antifantille kenkää!

antifanteillekenkaa01Saksalainen kauppaketju REWE on antanut markettityöntekijälleen potkut, koska tämä eli hämärän rajamailla rumbaavaa kaksoiselämää. Vasemmistofasistiseen Antifa-rikollisjärjestöön kuulunut anarkomarko ennätti toimia kauppaketjun palveluksessa yli kaksi vuotta. Hänen kerrotaan olleen kutakuinkin keskinkertainen duunari joka ei pistänyt sen kummemmin silmään, eivätkä asiakkaatkaan hänestä sen kummemmin valittaneet. Saksalainen uutissivu pi-news.net kertoo, että markettiduunarin kaksoiselämä olisi pysynyt hämärän peitossa, mikäli ryhmä fasismikriittisiä kansalaisaktivisteja eivät olisi järjestäneet vasemmistofasismin vastaista mielenosoitusta kaupan edessä, jossa anarkomarko häröili palkkansa eteen silloin, kun ei suunnitellut vasemmistolaisille luonteenomaisia yleisiä väkivaltaiskuja. Kun REWE -ketjun johto sai tietää siitä, että heidän palkkalistoillaan oli väkivaltaisuuksista tunnetun vasemmistofasistisen Antifa-liikkeen jäsen, antoivat he ao. pogoilijalle välittömästi maihinnoususaapasta persuksiin.

Olisi suositeltavaa, että suomalaiset niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin työnantajat ottaisivat tästä tapauksesta opikseen ja alkaisivat sen mukaisesti poistamaan kaiken sortin fasisteja työlistoiltaan. Itse pyrin välttämään asiointia liikkeissä, jotka tukevat terorrismiä työllistämällä viharikollisia, olipa kyse sitten kansainvälistä sosialismia tai kansallissosialismia edustavasta palkallisesta, islamilaisista puhumattakaan. Työllistämällä natseja, sosialisteja tai islamisteja, työnantaja osoittaa tukensa fasistiselle ideologialle ja tukee siten tasa-arvon, ihmisoikeuksien ja demokratian arvojen varaan rakentuvan yhteiskunnan tuhoa.

Advertisements

One comment

  1. Ainakin tuolla Julkisten ja Hyvinvointialojen liitossa on loisena eräs kaljupäinen kumihuulli nimeltä Dan Koivuklapi, jonka voisi suoraa päätä siirtää fattaan jonottamaan somppujen kanssa fyffeä. Paitsi että Dan ei saisi sitä omaa hyysäriä hoitamaan sille kikkelinleikkely- ja klitorisamputaatiolisiä ja Somppulandian lomia ja satelliittiantenneja joilla katsoa allahuliduliaah-ohjelmia saati nahkasohvaa jolla löhöillä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s