YLE:n rotupesutuotesomppu syyttää “soomalasi” rotupesuveljiensä radikalisoitumisesta

husuylettaa01Viherpiiperöiden jargonia siteeraten YLE:n “rotupesutuotteisiin” lukeutuva hoonosti soomea molottava (tyhjän-) toimittaja ja mediasuojatyöpaikkasomppu Mohamed Abdirahim Hussein aka Husu esiintyi 14.3. lähetetyssä A-Studiossa islam-eksperttinä… Tota… ennen kuin jatkan, niin vaihdanpa husuvaihteen verbaaliin ulosantiini ja kirjoitan tämän jutun loppuun typottavan sivistyssanasnobbalun sijaan tyylipuhtaalla somppumolotuksella:

Ma tieta, että jokainen media ja puolue kanssa pitää olla semmonen kiinitönee***i tai semonnen rotupesutuote, niinkun se vaarauskonen viherpiipertava lepakkotytto meinas siitä perSSujen killisilmarotupesutuote. Moni iso maa omaa uutislahetys jossa semmonen kiintiönee***i luke mita sille kirjoittaa ihan suoraa teleprompteri, mutta meitä yleisratio ei semmosta saanut ole, ni piti otta Husu, koska pita koko Suomen kansa nahta, että somppu osa olla huva toimittaja kun sen vaan anta toimitta… mutta silla ei tietenkä mitä väliä ole, etta mita se somppu toimitta… Vahan jai mulle sellanen tunte, kun kuunteli mita Husu molotti maamme pahin rasisti mestari Halla-Aho kun oli sen kanssa studio. Husu meinas, etta ei se mita jos tule homovihainen naisia hakkaava muslimivihasaarnaja tänne Suome, kun on taalla käyny koptikristittykin. Mika se aasinsilta on muslimistisen homostelijoita hirteen saarnaavan juutalaisvihaajan ja koptisaarnaajan valilla, sita Husu ei sano, mutta selvastiki Husu ei tykkä siita, että krisititty saarnaaja käy Suomi saarnaamassa, mutta kun tulee semmonen muslimi joka WTC-attentaattiin otti osa ja sano, että homo pita veta jojo kaulaan ja juutalainen on sika, niin semmonen pita tanne tulla ja jos sita ei paasta, niin sitte Husu sano se on suomilainen rasisti vika… ja tietenki Husu myös tieta sano, että kaikki mika paha somppu teke taalla Suomi maassa, niin siina vain suomilainen vika, ei se somppu koskaan tarvi syytta, koska vain rikastutta suomilainen kulttuuri ja kuitta fattaraha lahden molempi puoli ja siksi Viking Line aina täynnä molottava somppu kun ruotsihomo maksa kanssa fattaraha ja merella niin kiva kun afrikansarvisa on tottunu siihen jotta merituuli puhalta pain kumihuuli… No nyt suomilainen teki jotain kun pisti portti kiinni eika paastanyt se islamilainen vihasaarnaaja vihastuttamaan suomi muslimi, ni nytte kaikki sitten ei olla oikein ja suomilainen taas rasisti kun ei anta se suomilainen muslimi radikalsoita… Mina ei tata jummarra, mutta ei mina jummarra myöskän sitä, että miksi YLE ei voi löyta semmonen kiintiönee***i, joka osa toimitta eika vain tyhjäntoimitta eika tee natsitervehdys YLE:n studio kun pornopervo studioveras? Taalla paljon natti tumma tyttö jolla ei rätti päässä ja jalkovali ei silvottu ja muutenkin oikein fiksu ja oikeasti koulu käynyt ja huva rintavarustus on nätti kun kaula-aukko suva ja tissivako pilkistä ja nännit nöpöttä, niin miksi pita katso Husu lärvi ja alustava kalju ja kuunnella sen hoonosoomimolotus joka täysi kamelinlanta on?

Molottavin terveisin,
Dr. James Gonzo

Advertisements

8 comments

  1. Joskus harvakseltaan saatan joutua vaihtamaan jonkun sanan jonkun meitä rikkaammasta kulttuurista tulevan monitaito-osaajan kanssa. Aika kätsyä örkkien Suomea saa aikaiseksi, kun käyttää yleisvokaalina e-kirjainta: Mene senen teelle, teme ele resesme. Tietysti pitemmissä keskusteluissa se alkaa tuntua hieman koomiselta, mutta yhteisen ymmärryksen tunnelmassa yhtä kaikki.

  2. Ei tota YLE:n husu-paskaa kyllä 10 minuuttia kauemmin jaksa kuunnella. Jostakin syystä somali-husu näkee rasisteja kaikkialla. Ei ole sellaista ohjelmaa, jossa ei jotakin kantasuomalaista leimattaisi rasistiksi. Aika jonninjoutava ohjelma hänellä yle puheessa, mutta pakko kai sellainen on olla olemassa kun SDP:n puolueohjelmassa niin lukee ja YLE sitä jugendia toteuttaa. Kuka sitä ohjelmaa kuuntelee, en tiedä, mutta hyvä että yhteiskuntamme verovaroille on YLE ja SDP keksinyt tällaisen propagandaohjelman. Tulee eräskin saksalainen propagandaministeri ja hänen touhut mieleen 1940-luvun saksasta. Liekö sieltä YLE on ottanut ohjelmasisältöoppinsa.

  3. Tottahan suomi-poika hankaloittaa somali-elämää, kun lain pykälät tulee vastaan somalikolttosten teossa, eli poliisi porhaltaa paikalle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s