Gonzo kampittaa Helsingin Muslimit rähmälleen: vihasaarnaajalle porttikielto Suomeen!

eivihasaarnaajiasuomeenIhan alkajaisiksi haluan esittää ISON kiitoksen erinomaisesta yhteistyöstä entiselle työnantajalleni Finnish Defence Leaguelle, islam-kriittiselle kansanliikkeelle Guardians of Finlandille, SUPO:lle, saksalaiselle viherpiipertävälle homostelijaparlamentaarikko Volker Beck:ille, sekä Arkadianmäellä vaikuttaville kansaneudstajille James Hirvisaari, Jussi Halla-Aho, Juho Eerola ja Olli Immonen. Kunniamaininnan ansaitsevat myös kourallinen YLE:n post-taistolaisessa krapulassaan öriseviä ex-stallareita.

Ja mistäkö kaikki tämä kunnia? No tietenkin siitä, että islamofasistisia vihasaarnaajia Suomeen toistuvasti tuova Helsingin Muslimit Ry ilmoittaa, että WTC-attentaatin terroristikytkösistä epäilty islamilaisten vihasaarnojen rock-tähti Bilal Philips sai kuin saikin porttikiellon Suomeen! Asiasta uutisoi myös pisuaarimedia IL.

PS nettilehti uutisoi, että kansanedustaja Olli Immosen mukaan asia osoittaa “Perussuomalaisten poliittisen voiman oppositiostakin”. Voimaa on, sitä ei voi kiistää mutta Immosenkin voima on peräisin yksistään Gonzon suosiollisesta myötävaikutuksesta, unohtamatta myöskään sitä, että poliittisista tahoista Muutos2011 oli ensimmäinen parlamenttipuolue joka asiaa Gonzon ja rasisminvastaisten kansalaisjärjestöjen jälkeen nosti tapetille. Ensimmäiset kansanedustajat jotka asiaan tarttuivat olivat Muutoksen Hirvisaari ja PerSujen Eerola, eikä suinkaan asiasta itselleen kunniaa kalasteleva Olli Immonen… Kiistämätöntähän on, että ilman Gonzon valistavaa sanaa valtaosa PerSuista ei kykenisi erottamaan islamofasistia kourallisesta kamelinpaskaa, saati vihapuhetta kumbajaasta… Mutta jätetään nälviminen sikseen, sillä oikeastihan tässä on kyse islam-kriittisten tahojen yhteisvoitosta eikä PerSujen populistisesta kunnarista, kuten PS nettilehden punaniskat antavat ymmärtää.

Maltti on valttia ja yhteistyössä on voimaa! Iso kiitos vielä kaikille, jotka olivat mukana Gonzon Bilalinkyykytystalkoissa!!!

EDIT: Erityinen kiitos vielä Muutos2011 eurovaaliehdokkaalle Junes Lokka. Olen pahoillani, että Junes jäi mainitsematta alkuteksteissä. Hän lukeutuu Suomen merkittävimpiin islam-kriitikkoihin ja ansaitsee erityisen kunniamaininnan. Täten kohotan Junekselle grappa -lasini ja nostan Borsalino-hattuani.

Advertisements

9 comments

 1. Kympin arvoista työtä! Tällaiset tapaukset antavat uskoa, että kansalaisetkin voivat vaikuttaa asioihin. Sydämelliset kiitokset!

 2. Tämä on kansalaisaktivismia parhaimmillaan. Hyvät ihmiset saavat hyviä asioita aikaan. Kiitos Gonzo, kiitos Perussuomalaiset, Kiitos Muutos2011 ja kiitos Junes Lokka. Maailmassa on sittenkin sitä oikeudenmukaisuutta, jota valitettavan harva uskaltaa enää puolustaa. Mutta silloin kun Gonzon sanainen miekka sivaltaa, on terroristitaustaisten vihasaarnaajien viimeinen aika alkaa kaivamaan poteroita syvemmälle.

 3. Sulla toopella vähän vajaat tiedot. Tohtori Bilal Philips saapuu Suomeen suunnitellusti, alhamdullilah 🙂

  1. Te toopet ette puolestanne kykene näkemään klitorisamputoituja kumpujanne pidemmälle. Nosta siis se rätti silmiltäsi ja kohdista katseesi todellisuuteen. Minulle on sama vaikka toisitte tänne itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan haamun seuranaan vuorenpeikko ja kaikki 911 marttyrit pyöreäpovisin ja mantelisilmäisin neitsytkaarteineen. Tärkeintä tässä on se, että sain kansanedustajat, ministerit, SUPO:n ja YLE:n ottamaan teidän todellisen luonteenne esille ja herättämään julkista keskustelua niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Keskustelua käytiin siitä, että kuinka maltillisia meidän maltillisiksi brändätyt muslimimme oikeasti ovat… Reaktiosi on tosin ymmärretävää, sillä tehän olette kaikki etupäässä fattan rahasta eläviä sosiaalipummeja, tai sitten avioliiton kautta muslimiksi pakkokäännytettyjä kouluja käymättömiä tytönhupakkoja tai post-puberteettisissa angsteissa ählämileikkeihin sortuneita vihaisia nuoria miehiä, jotka heikosta itsetunnosta johtuen eivät koskaan ole saaneet kunnolla pesää. Tuomalla sittenkin Bilal Philipsin kaltaisen vihasaarnaajan Suomeen, osoitatte vain kuinka oikeassa Gonzo on ollut alusta pitäen, lahallidullilaalaah 😀

  1. En ollut vastassa. Tapanani ei ole toivottaa homofoobisia antisemiittejä ja fasisteja tervetulleiksi… Ymmärrän, että sinun on vaikea käsittää tätä: Helsingin Muslimit kusivat pahan kerran kaftaaneilleen ja mustasivat samalla kaikkien suomalaisten muslimien uskottavuuden. Otsikkosi on siis väärä, sen pitäisi lukea: Gonzolle 6-0 voitto Bilalia vastaan, Gonzo lökötteli aitiossa espressoja ja grappaa nauttien kun muslimit laukoivat kilvan omaan maaliin. 😀

 4. Muslimi-“veljemme” höynäyttivät Suomalaisviranomaisia perumalla kutsun ja kutsuivat totaalista uskonnollis-ideologista tuhoamissotaa saarnaavan ihmiskunnan vihollisen toisen ryhmän nimissä. Osaatte siis viekastella? Vähän tarkkuutta sinne viranomaisrintamalle!!! Tärkein asia kuitenkin tuli selväksi: Suomen kansa ei tule sallimaan arabikevättä maansa rajojen sisäpuolella.
  …Hauska ääni lähtee, kun puoli kansakuntaa vetää “liikkuvat taakse” samaan aikaan. 😀
  VOITOLLA OLLAAN!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s