Gonzo komentaa, YLE kyykistyy :)

husu ja bilalYLE osoitti kuluneena perjantaina, että kaltaistani rääväsuista nettitrollia on mahdotonta olla ignoroimatta ilman, että menettää kasvonsa. Siksipä A-Studio -lähetyksen teema rakennettiin pöydälle nostamani vihasaarnaajateeman varaan. Studiovieraiksi kutsuttiin maahanmuuttokriittistä siipeä edustava kansalaisrealisti ja kansanedustaja Jussi Halla-Aho ja etnopopulistiseen mallimaahanmuuttajasiiven perslento-osastoon kuuluva YLE:n etnokiintiötä edustava islamonatsistinen (tyhjän-) toimittaja ja mediasuojatyöpaikkasomppu Mohamed Abdirahim Hussein aka HusuViherpiiperöiden jargonia siteeraten Husu kuuluu YLE:n “rotupesutuotteisiin”, jolla rikastutetaan veroeuroillasi ylläpidetyn vasemmistomedian etnisen diversiteetin oletettua rikkautta, ts. ylläpidetään (nk. positiivista-) rasismia. Natsi-sufixin Husu ansaitsee kirjoitelmassani sillä, että on yhdessä aisaparinsa Ali Jahnagirin (em. vihreään jargoniin viitaten rotupesutuote hänkin) kanssa, mm. heitelleyt natsitervehdyksiä YLE:n tiloissa ja nimissä… Aidosti kaksinaismoralistista tästä tekee sen, että Kaima Hirvisaari sai puoluestaan kenkää kun kutsui surkuhupaisan paskahousun eduskuntataloon, joka kaikkia hyviä tapoja raiskaten heitteli natsitervehdyksiä eduskunnan istuntosalissa… Ja tästäkös bulevardilehdistö nosti hirveän älämölön!?!? Kun rotupesutuotekiintiötä edustavat islamonatsit heittävät kimpassa hailhitlereitä YLE:n edustajina, niin media vaikenee!!! Oli miten oli, Husun kaltaisen hoonoa soomea molottavan ja tyystiin jäävin islamonatsin YLE siis kelpuuttaa ajankohtaiseen ohjelmaansa “maltilliseksi muslmiksi” ja “islam-ekspertiksi”… Että tällaisia journalistisia normeja tällä kertaa…

Jossain vaiheessa toinen ohjelmaa juontaneista YLE:n mediasuotayöpaikkalorveista ilmoitti, että  vihasaarnaajien keikkoja Suomeen tehtailevan Helsingin Muslimit Ry:n edustaja kutsuttiin mukaan lähetykseen, mutta tämä kieltäytyi. Ilmeisesti kellarimoskeijassa suoritetut käännynnäisten kikkelien silpomisoperaatiot muodostavat sellaisen rakko-ongelman, että yksikään post-puberteettisissä angsteissaan ählämileikkeihin haksahtanut käännynnäinen vihainen nuorimies ei uskaltanut lähteä Ilmavaivavalaan ottamaan Jussista mittaa.

Jussi Halla-Ahon esiintyminen oli luontevaa ja asiallista ja faktat kiistattomasti kohdallaan… Jussin faktuaalisesta ulosannista yli 90% oli suoraa ja se loppu epäsuoraa sitaattia sivuiltani, niin mahdotontahan sellaisella tietomäärällä on mennä metsään… Husu sen sijaan sekoitti vellit, puurot, omenat ja päärynät ja molotti hoonoolla soomellaan yhtä jos toista kontekstistaan neek***ityä irrationaalista älämölöä. Surkuhupaisinta oli erityisesti se, että Husun faktapohjaisuus oli niin mahdottomasti päin vääräuskoisen sorkkaeläimen ahteria, että aiempi viittaus siihen, että hän on päässyt YLE:n palkkalistoille vain ja yksistään post-taistolaisena rotupesutuotteena vahvistui entisestään… Mutta toisaalta, koskapa YLE:n toimittajat ovat rakentaneet juttujaan faktapohjaisuudelle? Kaikkihan me tiedämme, että Pasilan Ilmavaivalaissa käy post-taistolaisen kansanpedagogian bi-polaarisuus yli yleismaailmallisesti kunnioitettujen journalististen arvojen.

Lähetyksen lopussa päästettiin stalinististen toimittajien vehmaana kasvualustanta tunnetun Nääsvillen yliopiston rauhan-ja konflikitosaston älämölöjohtajana loisiva Professori Tuomo Melasuo antamaan putkikatseista näkemystään radikaalin islamin tilasta Suomessa. Mikäli Melasuohon on luottamista, niin Suomessa ei ole hätäpäivää, nimittäin hänen logiikkansa mukaisten suomalaisten radikaalimuslimien lukumäärien suhteen voidaan vetää sellainen johtopäätös, että SUPO on täynnä vainoharhaisia rasistinatseja ja kaikki Suomen radikaalit muslimit ovat poistuneet Syyriaan, Keniaan ja Somaliaan lunastaamaan mantelisilmäisiä ja pyöreäpovisia neitsyitä yms. sakkolihaa, joita allah heille suuressa viisaudessaan lupaa palkinnoiksi vääräuskoisten murhaamisesta… JES!!! Melasuo otti osaa lähetykseen webcamin välityksellä. Sammaltavasta puheestaan ja tyystiin irrationaalisesta argumentoinnistaan johtuen hän oli selvästikin ottanut niin isot pohjat neuvoantavia parbituraatteja ja kuningas-alkomahoolia, että jopa YLE:n post-taistolaisessa pahoinvoinnissa rypevät juontajat kokivat oppi-isäänsä kohtaan syvää myötähäpeää. Siksipä Melasuon sammaltava huuhaa katkaistiin nopeasti poikki, eikä hänen anettu häpäistä itseään saati edustamansa akateemisen instituution jo entuudestaan karille ajettua luotettavuutta sen enempää.

Lähetyksen lopuksi todettiin, että YLE:n järjestämässä äänestyksessä 85% suomalaisista meinaa, että vihasaarnaajia ei saa päästää Suomeen… Äänestyksen lopputulos oli pakko julkistaa, joskin ohjelman tuottaja teki sen mitä ilmeisimmin hampaita purren ja sellaisessa ajankohdassa, että lähetysaikaa ei tarkoituksellisesti enää riittänyt äänestyksen tuloksien spekulointiin.

Advertisements

6 comments

  1. Olen vahvasti sitä mieltä että Gonzolle pitäisi myöntää vuoden journalisti palkinto, tai ainakin kaljat voitaisiin hänen ahkeruutensa kunniaksi kulauttaa suorassa lähetyksessä, vaikka kinkkuleivät vielä kylkeen.

  2. Taas yksi hikinen blogaaja sivuamassa juntti-konservatiivien mielipiteitä koristellen paskakokkaretta sivistyssanojen strösseleillä. Halla-Aho argumentoi selkeästi ja veitsenterävästi, (näättekö jätkät, kirjotin postin valtavirtamielipiteistäni ja Mestarihan esittää samoja faktoja. Sehän niinku siiteeraa mua /s), Husseinin jäädessä keskustelussa alakynteen. Husun puolustukseksi hän joutuu keskustelemaan vaikeasta, sekä kielellisesti haastavasta aiheesta heikommalla kielellään. Muistan itsekkin väittelyosuuden ruotsintunneilla olleen yhtä helvettiä.

    Kielellisesti ei postauksesi tarjoa mitään jännittävää, muuta kuin oksettavaa huutomerkkien käyttöä.(!!!!1!!! /s) Mieleeni tuleekin ammattikoululainen, jolla on paljon sanottavaa, muttei tarpeeksi laajaa sanavarastoa ilmaistakseen itseään.

    Ajattelisit sinäkin kriittisesti, senkin oikeistopapukaija. Oppisit ehkä jotain ajattelustakin.

    1. Mutta sain kuitenkin runosuonesi kukkimaan… ei paha saavutus amislaiselta sanasepältä!!! Olen pahoillani, jos verbaali ulosantini on sinulle haasteellisempaa kuin väittelyt homokielellä… vaseliinissako ehkä vika? Terveisiä vain sinne hommalaisten nysäkullien runkkurinkiin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s