Päivi Räsänen: sisäministeri vai/ja Jeesuksella ratsastava aasi

jeesuksellaratsastavaaasijasomputNimeämätön lukijani antoi sangen rakentavaa ja syväluotaavaa palautetta viimekertaiseen juttuuni, joka käsitti “Jeesuksella ratsastavaa aasia”, aka sisäministeri Päivi “Jeesusharppu” Räsästä.

Kiitos James, kynäsi on yhtä terävä ja pistävä kuin ennekin. Enkä ihmettele yhtään sitä, miksi sinulla on yksi Suomen luetuimmista ja seuratuimmista poliittisista blogeista. Laitanpa kuitenkin puisen lusikkani tähän soppaan kommentoimalla Suojelupoliisin (The Finnish Security Intelligence Service) toimintaan. SUPO:lla on kädet täynnä töitä kun Suomen rajat on auki ja tänne ilmaisten lihapatojen ääreen pyrkii kaiken maailman paperittomat “koneinsinöörit” somaliasta sekä pomminrakentajat lähi-idästä. Suomeen tulevien sosiaaliturvashoppaajien joukossa on paljon sellaisia paperittomia tapauksia, jotka on tuomittu lähtömaassa (esim. somaliassa) muun muassa murhista, raiskauksista, ryöstöistä, huumausaineista jne. Paljon on myös sellaisia tulijoita, jotka ovat tehneet rikoksia kotimaassaan, mutta eivät ole jääneet kiinni tai vapautuneet syytteistä rahalla. Viidakkorumpu on pärissyt Afrikan sarvessa sen verran hyvin, että suomalaisesta sosiaaliturvaetuuksista haluaa jokainen työtä vieroksuva ankkurilapsi oman osansa, vaikka sitten väärennetyillä papereilla ja keinoja kaihtamatta. Tulijoiden joukossa on myös paljon sellaisia, jotka ovat täältä saaneet jo kerran hylätyn turvapaikkapäätöksen ja heidän on jo vähintään kerran karkotettu Suomesta. Mutta tunku tänne ilmaisten lihapatojen ääreen on kova. Vaikka SUPO tekee hyvää työtä suomalaisen yhteiskunnan turvallisuuden eteen, niin heidän tekemä hyvä työ valuu kuin vesi hanhen selästä kun maahanmuuttoviraston sosiaalidemariämmät myöntelee oleskelulupia somaliasta business luokassa tänne lentäneille Al-Qaeda taustaisille ääri-islamisteille. Oma erillinen lukunsa on nämä ääri-islamistiset vihasaarnaajat, jotka saavat tulla Suomeen ja olla Suomessa kuin kotonaan. Jeesuksella ratsastavaa aasia, eli sisäministeri Päivi Räsästä ei tunnu huolettavan mikään paitsi suomalaiset homoliitot ja keskioluen myyminen ruokakaupoissa.

Suomen pitäisi ottaa yhtä tiukka linja turvapaikkojen myöntämiselle kuin Australiassa, mutta se lienee turha toivo niin kauan kun Suomen hallituksessa istuu demarit ja kasa takiaispuolueita.

Kirjoituksessa on erittäin merkittävä pointti, johon toivoisin erityisesti maahanmuuttoviranomaistemme ja ennen kaikkea keskikaljakammoisen homoliittofoobikko Päivi Räsäskän perehtyvän, nimittäin tuo maahamme saapuvien somalialaisten koneinsinöörien paperien aitous. BBC:n toimittaja Simon Reeve teki taannoin varsin mahtavan dokumenttisarjan nimeltä “Places that don’t exist”. Sarjan ehdoton kohokohta on Somaliaa käsittelevässä jakossa, jossa Simon käy mogadishulaisella torilla tapaamassa Mr. Bigbeard -nimellä tunettua hahmoa ja ostaa tältä somalialaisen diplomaattipassin. Muutamaa dollaria vastaan Simon poistuu torilta taskussaan passi, jolla hän voi esittäytyä Keniassa toimivaksi Somalian suurlähettilääksi. On käsittämätöntä, että maahanmuuttoviranomaisemme eivät ole ottaneet käyttöön minkäänalaisia DNA-kortistoja tms. menetelmiä, joilla voitaisiin todentaa maahamme saapuvien ihmisten sukulaisuussuhteita (esim. ankkurilapset) tai ovatko he mahdollisesti jo aiemmin karkoitettu maastamme tai syyllistyneet täällä rikoksiin ja koettavat nyt päästä takaisin uuden henkilöllisyyden turvin.

Mutta mitäpä tälle voi muutakaan tehdä, sillä kuten kirjoittaja totesi, Päivillä on tärkeämpää tekemistä kuin valvoa SUPO:n mukaan Suomea oikeasti uhkaavia vaaroja taikka vaikka perehtyä mm. somaliyhteisössämme harjoitettuun tyttöjen ympärileikkauksiin, eikä varsinkaan siihen, kuinka “suomalaisia” somalityttöjä lähetetään luonnolliseen habitaattiinsa genitaalisilvontaviksi KELA maksaa… ovathan nuo homoliitot ihan oikeasti ihan hanurista ja keskikaljan kaupittelu K-markeitessa ja R-kioskeilla kansakkuntamme todellinen tuha ja turmio… eikös joo?

5 comments

 1. En morkkaisi nyt Päiviä liikaa,… jotenkin tunnen sympatiaa häntä kohtaan. Politiikka on tit for tat, ja jos Pävi kieltäisi musulmaanin maahantulon, koko konkkaronkka olis sen kimpussa. Koko valtiomahti, lehdistö, kommu(nistit), vihreät ja sossut ja sossusekoomus ja keskustalaisetkin ja varsinkin ärkoopee.

  Kiemurtelee kuin mato koukussa. A man got to do what a man got to do.

  /////

  Se nyt on yleinen maailmankuva, että selkärangattomat limanuljaskat on poliitikkoina ja vallanpitäjinä. Pikku Pävi raasu joutuu vain tekemään mitä muut käskee.

  Mielistellään kieleistellään valehdellaan ja ollaan olevinaan päättäjiä, koulusta suoraan ministeriksi, hyvä homma helppo hoitaa.

 2. Niinpä. Jos Päivi-honey tosiaan ilmaisisi kantanaan, ettei kannata uskonnollisfundamentalistiseen tuhoamissotaan käymiseen terrorismin keinoin kannustamista, niin olisi tosiaan piru merrassa. Nynny.
  Toinen nynny on tämä armeijasta vapautuksen saanut puolustusministeri Haaklunti, joka ensimmäisenä iltana alokasleirillä ahdistui teltassa nukkumisesta niin kovin, ettei saanut enää kunnolla henkeä ja ipana piti vapauttaa armeijasta. Jätkä ei uskaltanut tavata Venäjän puolustusministeriä ja seuraavana päivänä isotteli Ukrainasolmiollla. Nynny.
  Häpäisi Suomen. Suomen olisi pitänyt tarjota apuaan asian sovittelussa ja neuvotteluissa. Tarjota Suomea neuvottelujen käymismaaksi. Suomi kuitenkin olisi paras maa siihen. Meillä on kohtuu kova kokemuspohja sen lajin hommissa ja molempien maiden/maailman luottamus.
  Surkeita nynnyjä koko suomen hallitus.

  1. Totta haastat. Olisihan Jyrki Käteinen voinut iskeä pöytään valttikorttinsa: kansainvälisen politiikan ihmelapsen ja sauna kaverinsa Alex Stubben, joka olisi voinut pistää huuhaa-nobeusti Ahtisaaren avustuksella rauhan koko Eurooppaan… Ainoa ongelma oli se, että Putous ei ollut vielä loppu ja Alex laatii aikataulunsa maikkirin ohjelmakartan mukaisesti…

 3. No tämä nykyhallitus tietysti on jokseenkin kimurantti tapaus, mutta kyllä esim. Ex-ministeri Tuksun poikaystävä ja Sauli olisi voineet kokousta isännöidä. Teuvo olisi voinut olla virallinen valokuvaaja. Kikkelikuvat kaikista ja a’vot asiat lutviutuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s