Gonzo huutaa, sisäministeri kyykistyy :)

paivintoleranssiKun aikani jaksoin mekastaa, niin tulihan se sieltä: itsevanhurskaan sisäministerimme Päivi “Jeesusharppu” Räsäsen kannanotto maahamme suuntaavan vihasaarnaaja Bilal Philipsin Suomen keikasta… tosin Päivin kannanotto on yhtä tyhjänpäiväinen kuin Päivin tekopyhyys, eli Jyrki Kataisen post-puberteettisen mielenhäiriön armosta sisäministeriksi paskannettu pelle kiertää ja kaartaa asiaa kuin kissa kuumaa puurolautasta… Mutta entäs sitten? Pääasia on se, että sisäministeri joutuu antamaan myöten kaltaiselleni rääväsuiselle nettitrollille, sillä minähän se olin joka tämän kissan pöydälle nostin ja saatoin asian kansakunnan tietoon usuttamalla lauman rasisteiksi ja viharikollisiksi brändättyjä kansanedustajia ja saksalaisia homoja sisäministerin kimppuun. Asiaa tuki myös erinäiset antirasistiset rekisteröityneet yhdistykset ja kansalaisliikkeet, jotka ovat aiheellisen vakavasti huolissaan siitä, että uskonnon- ja sananvapautta takaavia lakipykälöitä anaaliraiskataan antisemitismin, seksismin, homofobian, ksenofobian ja islamofasismin kaunokultaamiseen.

Kannanotossaan Päivi osoittaa erityisen pohjatonta typeryyttä väittämällä, että “Luottaa SUPO:on”… No siinä ei ole mitään typerää, että luottaa SUPO:on, sillä minäkin luotan kyseiseen instanssiin. Nostan italialaista Borsalino -hattuani SUPO:lle siitä hyvästä, että maamme on saanut pysyä tällaisena lintukotona kuin se on. Kaverit paiskovat oikeasti hyvää työtä pinnan alla ja pitävät matalaa profiilia… mutta takaisin asiaan: rektaaliontelomedia kotimaa24.fi kertoo, että “Räsäsen mukaan väkivaltainen ääri-islam on Suomessa yksilötason ilmiö. Riski organisoituneen radikaali-islamistisen ryhmän tekemästä terroriteosta on pieni”. Seuraavassa lauseessa kuitenkin samainen kristillisille arvoille niskalaukauksen antanut paskaportaali ilmoitaa SUPO:a siteeraten, että “Tästä huolimatta radikaali-islamistisen terrorismin uhka arvioidaan potentiaalisilta vaikutuksiltaan merkittävimmäksi valtion turvallisuutta uhkaavaksi väkivaltaisen ekstremismin muodoksi”. Tässä on taas yksi käytännön surkuhupaisista esimerkeistä siitä, että Kataisen basaarihallituksessa ei tehdä politiikkaa selkein ja suoraviivaisiin päätöksin, vaan ainoastaan ja yksinomaan puhumalla itseään pussiin ja vetämällä sukset ristiin.

Että tällainen tapaus tällä kertaa 🙂

Advertisements

5 comments

 1. Tämä tuskin tulee jäämään viimeiseksi kerraksi, kun ansiokas blogisi ajaa vallankäyttäjiä nurkkaan. Hauskaa seurattavaa sivusta.
  Supon kantahan on, että mikäli henkilö saa porttikiellon johonkin schengenmaahan, niin porttikieltto koskee automaattisesti myös muita schengenmaita. Päivi-kulta toimii siis vastoin supon suositusta. Pitäisikö nyt ymmärtää Päivin luottavan supoon? No miksikäs ei Päivi supoon luottaisikin, on vain itse niin vellihousu, ettei uskalla ottaa oikeasti ikävää asiaa hoitaakseen. Paljon kivampaa julkisuutta saa, kun ottaa kantaa terassien markiiseihin ja siihen mistä materiaalista terassin kalusteet tulisi olla.
  Runnomalla tehdyissä maaleissa on aina oma viehätyksensä ja hra Gonzo teki sellaisen. Erinomaista!

 2. Tuli mieleen asia joka ei oikeastaan liity yhtään juuri tähän kirjoitukseen, mutta onko herra Gonzo tutustunut jo tähän maahanmuuton tuomaan loistavaan etuun, josta Iltalehdessä blogia pitävä Pauli Vahtera kirjoitti?

  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2014/03/09/uussuomalaiset-asuntomarkkinat/

  Itse kirjoituksesta voisin sanoa sen, että on varsin outoa, että siinä missä Räsänen normaalisti kieltää kaiken mahdollisen, niin silloin kun kyse on islamilaisesta ilosanomasta, Räsänen ei kiellä saarnaajan maahantuloa.

 3. Kiitos James, kynäsi on yhtä terävä ja pistävä kuin ennekin. Enkä ihmettele yhtään sitä, miksi sinulla on yksi Suomen luetuimmista ja seuratuimmista poliittisista blogeista. Laitanpa kuitenkin puisen lusikkani tähän soppaan kommentoimalla Suojelupoliisin (The Finnish Security Intelligence Service) toimintaan. SUPO:lla on kädet täynnä töitä kun Suomen rajat on auki ja tänne ilmaisten lihapatojen ääreen pyrkii kaiken maailman paperittomat “koneinsinöörit” somaliasta sekä pomminrakentajat lähi-idästä. Suomeen tulevien sosiaaliturvashoppaajien joukossa on paljon sellaisia paperittomia tapauksia, jotka on tuomittu lähtömaassa (esim. somaliassa) muun muassa murhista, raiskauksista, ryöstöistä, huumausaineista jne. Paljon on myös sellaisia tulijoita, jotka ovat tehneet rikoksia kotimaassaan, mutta eivät ole jääneet kiinni tai vapautuneet syytteistä rahalla. Viidakkorumpu on pärissyt Afrikan sarvessa sen verran hyvin, että suomalaisesta sosiaaliturvaetuuksista haluaa jokainen työtä vieroksuva ankkurilapsi oman osansa, vaikka sitten väärennetyillä papereilla ja keinoja kaihtamatta. Tulijoiden joukossa on myös paljon sellaisia, jotka ovat täältä saaneet jo kerran hylätyn turvapaikkapäätöksen ja heidän on jo vähintään kerran karkotettu Suomesta. Mutta tunku tänne ilmaisten lihapatojen ääreen on kova. Vaikka SUPO tekee hyvää työtä suomalaisen yhteiskunnan turvallisuuden eteen, niin heidän tekemä hyvä työ valuu kuin vesi hanhen selästä kun maahanmuuttoviraston sosiaalidemariämmät myöntelee oleskelulupia somaliasta business luokassa tänne lentäneille Al-Qaeda taustaisille ääri-islamisteille. Oma erillinen lukunsa on nämä ääri-islamistiset vihasaarnaajat, jotka saavat tulla Suomeen ja olla Suomessa kuin kotonaan. Jeesuksella ratsastavaa aasia, eli sisäministeri Päivi Räsästä ei tunnu huolettavan mikään paitsi suomalaiset homoliitot ja keskioluen myyminen ruokakaupoissa.

  Suomen pitäisi ottaa yhtä tiukka linja turvapaikkojen myöntämiselle kuin Australiassa, mutta se lienee turha toivo niin kauan kun Suomen hallituksessa istuu demarit ja kasa takiaispuolueita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s