Avoin kirje Eurooppaministeri Alexander “riemuidiootti” Stubbidolle

stubbidodiggaaputousta01Arvoisa herra täystuhotohelo Caj-Göran Alexander Stubb. Maineenne Suomen poliittisen historian todennäköisesti naurettavimpana pellenä on kiirinyt ympäri maailman. Tosin surkuhupaisa ja sangen tragikoominen olemuksenne on jo siinämäärin puhki kulunut vitsi, että teitä tuskin kukaan ottaa tosissaan missään muualla, kuin hurrimammojen ompeluseuroissa tai koulukiusausta harrastavien kokoomusnuorten iloisissa saunailloissa. Erityisen tuoreessa muistissa on taannoinen verbaali ripulinne, jolla pyritte pönkittämään kurdimafioiden pyörittämää Euroopan heroiinikauppaa tukemalla likimain uskonnollisen hurmoksen siivittämällä paatoksella pseudo-sekulaariseen islamofasismiin rakentuvan Turkin EU-jäsenyyttä. Myös kananlennonlailla päättynyt ulkoministerikautenne lukeutuu poliittisen uranne kiistattomiin kohokohtiin. Muistan kuinka ensimmäinen lehdistölle antamanne lausunto uunituoreena ulkoministerinä ei käsittänyt sitä, että minkälaisin koordinaatein aiotte luovata maamme ulkopolitiikkaa, vaan sitä, että kuinka suurin toivomuksenne on päästä pelaamaan golfia nakuna. Ulkoministerinä saitte sitten alta aikayksikön UM:n pitkän linjan uravirkamiehet lobbaamaan teidät tuosta asemasta hevon helvettiin ja osoittauduitte jopa Erkki Tuomiojaakin inkompetentimmaksi kansainvälisen politiikan räpeltäjäksi… Mutta eivät kaikki nähneet perslennoksi muodostunutta ulkoministerinuraanne totaalina fiaskona. Kansankunnan suutorvi Johanna Tukiainen totesi parbituraatein siivitetyssä monen promillen viinahuurussa, että “Alxander Stubb hoitaa v***u asiansa hyvin“… Tuo jos mikä on saavutus vailla vertaistaan.

On myös yleisessä tiedossa, että olette ansainneet asemanne nykyisessä hallituksessa kokoomusnuoriveljenne Jyrki Kataisen armosta ja se varsinainen asemanne on toimia Jyrkin saunakaverina tämän ulkomaanmatkoilla. Jos maamme ulkomaankaupan rytisevää laskusuhdannetta ja sitä myötä aiheuttamaanne räiskyvää regressiota ei lasketa, niin minkäänlaista tulosta teillä ei ole osoittaa yhtään mistään saavutuksista… Poliittinen uranne rakentuu pölhöpopulistiseen potaskaan, tyhjiin lauseisiin ja sisällötömään pöljäilyyn uudesta maailmanjärjestyksestä tms. huuhaasta… Toki osaatte työntää hullunkurisen habituksenne aina sinne, missä media on paikalla. Muusikkoystäväni esim. taannoin kertoi, että naurettava kiimanne uiskennella Ruisrockin backstagella rockistarojen liiveihin on piireissä tunttettu ja suurta huvittuneisuutta aiheuttava ilmiö… Puolisoni puolestaan koki erittäin kiusalliseksi sen tilanteen, kun yrititte erään nimeltämainitsemattoman naisille suunnatun juoksukilpailun yhteydessä vemputtaa itsellenne mediahuomiota tyrkyttämällä ruusuja kaikille maaliin juokseville rouville. Teillä koulukiusaajina poliittisen uranne aloittaneilla pölhöpopulistisilla medialuteilla ei selkeästikään ole häpyä saati kanssaihmisen kunnioitusta ja pyritte siksi instrumentalisoimaan kaikki mahdolliset tilanteet tyydyttääksenne nysäkullista huomionkiimaanne.

On häkellyttävää, miten ihminen jolla on niin alhainen yleissivistys ja todellisuudesta vieraantunut elämänkokemus kuin teillä, pystyy raiskaamaan sellaiset määrät painomustetta mitä sisällöttömiin sepustuksiinne on kulutettu. Tosin kirjoittamanne kirjoina markkinoitavat pamfletit löytyvät akateemikkojen ja politiikan varteenotettavien tutikijoiden lähdeluetteloiden sijaan kirpputorien “saa ottaa mukaan” laatikoista, eikä kenenkään kuule koskaan niitä siteeraavan… Sanomattakin selvää on, että myötähäpeäni teitä kohtaan kasvaa päivä päivältä.

Viimeisin hemaiseva pöljäilynne on se, kun twittasitte katsovanne kansakuntamme imbesilliosion rakastamaa lobotomiaohjelma Putousta, vaikkakin Ukrainan kriisi oli jo tunteja sitten alkanut ja Eurooppa sodan kynnyksellä. Juuri tuollainen posketon pyllyily alleviivaa näkemykseni faktuaalisuutta siitä, että olette täydellisen tohelo pelle vailla pienintäkään velvollisuudentuntoa saati ministerin virkaan tarvittavaa osaamista.

Kirjoitelmani lopuksi haastan teidät vastaamaan seuraavaan kysymykseen: Mitä mieltä olette Eurooppaministerinä siitä, että sisäministerimme jättää muslimiväestömme radikaalien vihasaarnaajien vapaaksi riistaksi, kun samanaikaisesti merkittävät EU-alueen poliitikot ehdottavat kansankiihottamisesta tunnetuille islamin motivoimille viharikollisille Schengen-/EU-alueen kattavaa porttikieltoa? Jos sisäministerimme ei uskalla asiaan puuttua, niin toki teillä olisi siihen mahdollisuuksia, onhan kyseessä sentään yleis-eurooppalainen ilmiö, eli myös teidän vastuualueenne piiriin kuuluva asia.

Syvän myötähäpeän ja säälin sekaisin terveisin,
Dr. James Gonzo

Advertisements

4 comments

  1. Erittäin asiallisesti ja tyhjentävästi piirretty poliittisen broilerin anatomia. Omana näkemyksenäni esittäisin vielä ministeri Stubbin kuvottavan tekopirteyden näyttävän neuroosipohjaiselta. En suosittelisi tällaisen ihmisen pitämistä missään tehtävässä, jossa päätetään muiden ihmisten asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s