Pisuaarilehdistö raottaa puusilmiään islamilaiselle todellisuudelle… vai raottaako?

iltalehtiasialla01Olen jo pitkään valistanut lukijoitani islamin vaikutuksesta länsimaiseen yhteiskuntaan. Kertaan jos toiseenkin ovat pisuaarimediamme, selkärangattomat poliitikonnahjuksemme yms. turhanpäväiset pikku paskahousut tehneet parhaansa saadakseen minut vaikenemaan. Epätoivoisesti nuo saamattomat pölvästit ovat koettaneet hussuttaa lausumani tuskallisen totuuden sanat maton alle. Totuus ei kuitenkaan tulessa pala ja valehtelijoiden ripakintuilla ei pitkälle pötkitä, joten se hetki on alati väistämätön kun James Gonzon viisauden valo häikäisee poliittisesti ylikorrektien pölhöpopulistien paskahousupellejen likinäköiset okulaarit.

Bulevardilehsitömme on tällä viikolla huomioinut kaksi asiaa jotka nostin tapetille jo ajat sitten… Katsotaanpa:

Journalistinen pohjanoteeraus Iltalehti on osoittavinaan suoraselkäisyyttä ja ajantasalla olevaa uutisointia varastamalla minulta jutun islamofasistisesta vihasaarnaaja Bilal Philips:istä. Copy/paste -journalismistaan tunnettu julkaisu ei luonnollisestikaan linkitä varastaneensa lähteen sivultani, mutta se ei minua oikeasti hetkauta. Mikä sen sijaan pistää nyppimään on se, että nuo IL:n kesätoimittajakokemuksella journalisteja leikkivät räpeltäjät ovat jättäneet lukuisan määrän merkittäviä syy-yhteyksiä mainitsematta… Esim. se, että Bilal Philips on kiistattomasti liitetty WTC 1993 attentaattiin ja että Lee Rigby:n murhanneet muslimit ammensivat motiivinsa murhatöilleen Bilal Philipsiltä (ja muiltakin itäisessä Helsingissä vierailleilta vihasaarnaajilta) jätettään tyystiin mainitsematta… Sanomattakin selvää on, että viittaukset Saksalaiseen homostelijaviherpiiperöön nimeltä Volker Beck jätetään mainitsematta. IL:n toimituksessa siis ei katsota tarpeelliseksi kuitata sitä tosiasiaa, että saksalainen parlamentaarikko on vaatinut vihasaarnaajalle porttikieltoa koko Schengen -alueelle! Se, että suomalaiset kansanedustajat ja kansalaisjärjestöt ovat vedonneet niin selkärangattomaan sisäministeriimme kuin muihinkin EU -alueen poliittikkoihin  saadakseen porttikiellon Philipsille, jää tietenkin maintsematta. Luonnollisestikaan palstatilaa ei uhrattu sille, että Bilal Philipsin Suomen keikkaa vastaan ollaan järestetty jopa laillinen mielenosoitus jäi tyystiin mainitsematta!

Erkkonatsien pisuaarijulkaisu Ilta Sanomat puolestaan uskaltautuu kirjoittamaan asiasta, josta itse olen kirjoittanut jo ajat sitten: jihad-turismista on tullu osa suomalaisten muslimien arkipäivää. IS tosin ei olisi uskaltanut viitata asiaan pienimmässäkään määrin, jos SUPO ei olisi asiasta tiedotetta julkaissut, eli kiitokset siitä Portaankorvalle SUPO:on.

Advertisements

6 comments

  1. Suomessa pitäisi olla samanlainen media kuin kanadalainen Sun News Network.

    http://www.sunnewsnetwork.ca/

    Sen ohjelmissa puhutaan islamilaisen radikalismin uhasta päivittäin, ja mm. Robert Spencer ja Pamela Geller ovat vakiovieraita. Suosittelen oikeasti tuon katsomista. Paljon järkevämpää katsottavaa kuin putoukset ja bb:t ja pesee kotimaisen lehdistön mennen tullen.

  2. Ovat ne kyllä kovasti nähneet vaivaa, kun ovat tehneet aiheesta “yhdentekevä mattimeikäläinen on tulossa. Hohhoijaa mitähän tästäkin kertoisi”-uutisen. Sääliksi tietysti käy niitä, jotka tarvitsisivat aivan oikeita uutistoimistoja, jotka antavat informaatiota maailmasta, jossa elämme.

    1. No sitävartenhan minä olen täällä, jotta sitä oikeaakin informaatiota ja selkeitä todellisuuteen pohjautuvia mielipiteitä ilman poliittisesti korrektia älämölöä olisi tarjolla 😉

  3. Tulee vielä päivä, kun ihmiset eivät enää viitsi lukea propagandakoneen paskalehtiä edes ilmaiseksi netistä. Keep on good work!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s