Lontoon pormestari: islamistien lapset otettava huostaan!

borisjohnsonjapaiviSiinä missä meidän poliittisesti ylikorrekti sisäministerimme Päivi “jeesusharppu” Räsänen velttoilee islam-kysymyksen edessä kuin selkärangaton limanuljaska, uskaltaa Lontoon pormestari Boris Johnson vetää saappaat jalkaan ja katsoa totuutta silmiin. Boris nimittäin alkaa saada tarpeekseen muslimien kukkoilusta ja on siksi esittänyt, että alkuperäisen kaavan mukaista islamia noudattavien muslimien lapset pitää heidän oma turvallisuutensa taatakseen ottaa huostaan ja sijoittaa sijaisperheisiin, joissa heille voidaan suoda vihasta vapaa kasvatus.

Boris Johnson kerttoo Daily Telegraphille antamassaan haastattelussa, että lukemattomat muslimilapset ovat riskialttiita militantille radikalisoitumiselle koska elävät islamilaisissa perheissä, eikä “absurdin poliittisen korrektiuden” nimeen asian eteen tehdä yhtään mitään. Siinä missä meidän Päivimme pysyy tiukasti peiton alla piilossa ja sallii esim. Helsingin Muslimit Ry:n kaltaisen salafisti -järjestön pyörittää radikalisoivasta vaikutuksestaan tunnettujen islamofasististen vihasaarnaajien kansanvaellusta maahamme, Boriksella on munaa ja sekärankaa myöntää, että islam on muodostunut yhteiskunnalliseksi ongelmaksi ja sivistyneen länsimaisen kulttuurin tulee kantaa vastuuta erityisesti muslimien lapsista, joita aivopestään ihmisarvoja halveksivalla varhaiskeskiaikaisella beduiinimaailmankatsomuksella… Merkittävänä erona tässä on se, että Boris toimii pormestarina kaupungissa joka on useampaan kertaan saanut kokea miten islam vaikuttaa länsimaisen yhteiskunnan arjessa, Päivi on puolestaan todellisuudesta vieraantunut tekopyhä itsevanhurskastelija joka on päätynyt sisäministeriksi Jyrki Kataisen kaltaisen luonnevikaisen kokoomusnuoren persunpuukotuskiiman armosta.

Daily Telegraphiin kirjoittamassaan puheenvuorossa Boris kertoo muslimiperheistä joissa lapsia aivopestään ihanoimaan vääräuskoisten tappamista, opetetaan rakentamaan pommeja ja vihaamaan länsimaalaisia arvoja. Boris kertoo myös kuinka brittien sisäisestä turvallisuudesta vastuussa olevat viranomaiset paiskovat töitä 24/7 monitoroidakseen sharian mukaista islamia puoltavia muslimeja. Räsäsen alaisena toimiva SUPO puolestaan vaikenee kuin muuri, koska munattomana kukkona tunkiolla tanssiva sisäministerimme on haudannut päänsä piiloon ja kieltäytyy katsomasta todellisuutta silmiin… Samaisesta munattomuudestaan tunnettu lehdistömme puolestaan ei kommentoi esim. islamilaisten vihasaarnaajien Itä-Helsinkiin suuntautuvaa elefanttimarssia sanallakaan, koska suomalaisella journalistilogiikalla asiaa ei voi olla olemassa koska ministeri ei ole asiasta esittänyt lausuntoa . Oikeasti kriittisen saati tutkivan journalismin harjoittaminen kun johtaisi siihen surullisen kuuluisaan “ministeriön vihaiseen kirjeeseen”, jonka kammossa suomalaisissa mediatoimituksissa ollaan eletty aina kekkoslovakian aikakaudesta lähtien.

Kun katsoo miten Räsäskä on jättänyt muslimiväestömme tuuliajolle ja tehnyt heistä islamofasististen vihasaarnaajien vapaata riistaa, on vain ajan kysymys koska 7.7.2005 tai islamilaisen uskontunnustuksen uhriksi joutuneen Lee Rigbyn kaltaiset tapahtumat alkavat muodostua osaksi suomalaista arkipäivää. Mutta siihen mennessä Päivi on jättänyt lapioimansa paskan seuraajiensa harteille ja voi Pontius Pilatuksen mallia mukaillen pestä kätensä kaikesta vastuusta. Amen!

Advertisements

2 comments

  1. Täytyy ottaa huomioon, että Lontoossa on tapahtunut 2000-luvun aikana ainakin viisi terrori-iskua, joiden tekijät ovat olleet islamistitaustaisia. Täällä lintukoto-Suomessa odotellaan kaikessa rauhassa milloin Syyriasta Suomeen palanneet Jihad-soturit alkavat tehdä tienvarsipommeja.

  2. Paljon useampia iskuja on onnistuttu tiedustelupalvelun toiminnan ansiosta estämään, mutta niistä ei julkisuudessa kirjoiteta niin paljon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s