Räsänen on Helmikuun Hulluin Hölmö!

helmikuunhulluinholmovoittajaVuoden lyhyimmän kuukauden viimeinen viikko osoittautui odotettua ongelmallisemmaksi. Aluksi ilmeni, että Helsingin Mulismit Ry aikoo taas kerran tuoda maahamme raskaan sarjan vihasaarnaajan radikalisoimaan muslimiväestöämme ja kaupanpäälle alkoi vielä veli venäläinen kalistella säiläänsä ukrainalaisille. Jälkimmäinen ei sinäänsä minua häiritse sillä en periaatteestakaan työnnä nenääni slobojen bisneksiin, mutta ensimmäinen, siis tämä Bilal-gate, osoittautui ratkaisevasti Helmikuun Hulluin Hölmö kisan voittajan eduksi… Ansaitun voiton korjasi siis kotiin selkäarangattomuutta ja täydellistä inkompetenssia osoittanut tekopyhä jeesusharppu Päivi Räsänen, joka sisäministerinä hoitaa asemaansa suoraryhtisen ja määrätietoisen johtajuuden sijaan tapakristillisessä itsevanhurskaudessa velttoillen… Päivi on täten varmistanut paikkansa loppuvuodesta käytävässä Hyödyllisin Idiootti 2014 -kisassa.

Natseja lakupaketeista löytävä vasemmistolaisten vainoharhainen myötäloukkaantuja ja persoonaton mitättömyys Veronika Honkasalo sijoittui kisassa kakkoseksi. Kyseessä on niin turhanpäiväinen pelle, että en jaksanut edes photoshopata häntä juttuni kuvaan (sen sijaan lahjoitin ilmaista mainostilaa Kouvolan Lakulle, joka on oikeasti hyvää!) ja tämän jälkeen hänestä tuskin enää koskaan kuullaan mitään… korkeintaan joku avohoitopotilas saattaa epähuomiossa tavata Veronikan todellisuudesta irtautunutta ikääntyvän akan verbaalia ripulia tämän blogista. Veronika edustaa sitä osaa naispuolisesta valtaväestöstämme, johonka orastavat vaihdevuodet eivät vaikuta suotuisasti… tai sitten hänen vain pitäisi pitää suunsa supussa siihen aikaan kuukaudesta… tai mielummin läpi koko kuukauden.

Täystuhoministeri ja Kokoomuksen/Sekoomuksen toiseksi suurin paskahousu Alexander Stubb on kutakuinkin kestosuosikki näissä kisoissa. Stubbe floppasi tällä kertaa kolmannelle sijalle, mutta ei hätää: Stubbe tullaan näkemään näissä kisoissa vielä kertaan jos toiseenkin, joten hänen toivonsa Hyödyllisin idiootti 2014 tittelistä ei ole yhtälailla tuhoon tuomittu, kuin Erdogan -johtoisen Turkin EU jäsenyys.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s