Lee Rigbyn murhaajat Bilal Philipsin opetuslapsia!

Pisuaarimedia Iltalehti kertoo, että islamilaisen uskonilmaisun yhteydessä brittiläisen sotilaan raa’asti murhanneet muslimit ovat saaneet pitkät vankilatuomiot. Mitä IL ei kerro on se, että tekijät olivat Helsingin Muslimit Ry:n Suomeen kutsuman ääriradikaalin vihasaarnaaja Bilal Philipsin opetuslapsia. Islamilaisessa uskonhurmoksessa Lee Rigbyn lihakirveillä keskellä kirkasta päivää “allahu akbaria” huutaen paloitelleet muslimit Michael Adebolajo ja Michael Adebowale vierailivat säännöllisesti pahamaineisessa Lewishamin moskeijassa kaakkois-Lontoossa. Kyseisen moskeijan johtavimpiin puhujiin kuuluvan ja säännöllisesti siellä varainkeruutilaisuuksia isännöivä imaami on kukapa muu kuin vihasaarnoistaan tunnettu Helsinkiin odotettava Bilal Philips… EIkä siinä kaikki, islamilainen uskonilmaisija Adelbolajo on myös tiettävästi esiintynyt antifasistien rasismin vastaisessa mielenosoituksessa. Tällainen muslimien ja antifasisteiksi itseään kutsuvan reaktionäärisen vasemmiston välinen kaulailu on myös suomessa tavattu ilmiö.

EDIT: Lisäksi Lee Rigbyn tappaneen kuoliniskun toimittanut kristitynä syntynyt Michael Adebowale kertoo kääntyneensä muslimiksi Khalid Yassinin innoittamana. Muistutettakoot lukijaa tässä kohdassa, että Kahlid Yassin oli ensimmäinen raskaan sarjan vihasaarnaaja jonka Helsingin Muslimit Ry kutsui vuonna 2012 valistamaan seurakuntaansa islamin käytännöistä.

EDIT: Ennen islamilaista uskontunnustustaan Michael Adebolajo puolestaan toimi lakeijana Anjem Choudarylle. Choudary on toinen Helsingin Muslimit Ry:n kutsuma vihasaarnaaja. Choudaryn vierailun noteerasi jopa valtakunnallinen pisuaarilehdistömme. Choudarhy julisti, että sharia tulee vielä saapumaan suomeen ja islamin lippu liehuu eduskuntatalon yllä.

EDIT: Helsingin Muslimien edustaja on ystävällisesti oikaissut asiaa seuraavanlaisesti: Helsingin Muslimit Ry ei kutsunut Lontoossa 7.7.2005 tapahtunutta pommiattentaattia ylistänyttä vihasaarnaaja Anjem Choudarya Helsinkiin. Sen sijaan he kutsuivat homofobisista vihasaarnoista ja kaksinaismoralistisista vaimonhakkaamisnäkökannoistaan tunnetun Sheikki Yusuf Estes:in Helsinkiin vuonna 2013.

On oikeasti korkea aika että sisäministerimme ryhdistäytyy ja pistää stopin maassamme alvariinsa hyrräävien raskaan sarjan viharikollisten kansanvaellukseen. Päivi Räsäsen pitäisi myös laittaa SUPO pistämään näitä vihanlietsonnan, terrorismin ihanoinnin ja kansankiihoituksen harmaalla alueella toimivia hämäräheikkejä toistuvasti maahamme kutsuvat Helsingin Muslimit Ry tarkkailun alle. On edesvastuutonta Räsäseltä jättää “pyhän suvaitsevaisuuden” nimissä muslimimme tuuliajolle ja antaa heidän alistua sellaiselle islamille, jonka kuvan ei toivota väestöllemme välittyvän.

Advertisements

4 comments

  1. Ministeri Räsänen ei nyt selvästikään ymmärrä, että vaikka meillä täällä Suomessa kuinka hyväksyttävää, suvaitsevaista ja ihmisoikeuksia edistävää olisikin kannustaa kansalaisia totaaliseen ideologiseen sodankäyntiin terrorismin keinoin, niin meillä eu-maana on moraalisia velvoitteita muuta eurooppaa, ja maailmaa kohtaan.
    Me emme voi vain äidillisesti hymyillen todeta “muslimimarakatit siellä mölisee…kuin suuria lapsia vallan”. Uhkat eivät ole uhkia. Ne ovat reaalitodellisuutta. Toivoisinkin ministeri Räsäsen ottavan virkansa vakavissaan ja ryhtyvän viipymättä toimenpiteisiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s