Helsingin muslimit: homofobian ja antisemitismin kieltäminen on rasismia!

paivijapartajaakot03Olen vilpittömästi ilahtunut siitä, että vihasaarnaaja Bilal Philipsistä ja Roihuvuoren maltillisista muslimeista™ kertova kirjoitukseni aiheutti aallon, jonka mainingit pärskivät pisuaariportaan valtamedioista aina Senaatintoria myöten. Vielä enemmän minua ilahduttaa se, että rasisminvastaisten kansanliikkeiden ja ryhmien tuella tästä asiasta saatiin varsin laajasti ihmisiä tavoittava uutinen. Maltti on valttia ja yhteistyö rautaa! Ennenkaikkea eturivin poliitikon ulostulo asiasta lämmittää mieltä, Juholle siitä Hi5!

Asian kruunaa vielä se, että maltillisina muslimeina™ markkinoidut mekkapyllistelijämme ovat joutuneet siirtämään islamilaisten vihasaarnojen rock-tähden Helsingin keikan päivämäärää. Sanomattakin selvää on, että antisemitismin, homofobian, seksismin ja ksenofobian lähettiläitä maahamme toistuvasti kutsuvat islamofasistit tulkitsevat kaiken islamilaiseen ahdasmielisyyteen kohdistuvan kritiikin rasismiksi.

Älämölöjournalismin kirkkaimpiin riemudidioottiportaaleihin lukeutuva kotimaa24.fi julkaisi jonkun rivin palstatilaa kauhistellakseen Juho Eerolan uskallusta arvostella islamilaista homofobiaa ja antisemitismiä. Pellejulkaisun toimittaja kuitenkin pyrkii johtamaan eskustelun raiteiltaan antamalla islamofasistien suutorvelle palastatilaa enemmän kuin Juholle, jonka lausunnosta siis lööppiin vedoten ko. jutun oli tarkoitus kertoa… Toista kappaletta uhrataan mm. jonkun ählämiliiton suutorvelle, joka pävittelee Eerolan “leimaavan koko muslimiyhteisön tietämättä edes näiden ihmisten kantaa“. Kyseiselle ämmälle ei juolahda mieleen, että miten näiden ihmisten kantaa voi tietää kun he eivät sitä ilmoita? Yksikään suomalainen muslimiliike ei nimiättäin ole viralisesti tuominnut uskonveljiensä harjoittamia terrorismiksi tulkittavia uskonilmaisuja, tai pedofiliaa, homofobiasta ja antisemitismistä puhumattakaan. Päärättiin alistunut akka yritti vielä epätoivoisesti sumuttaa, että vihasaarnaajat Phillips & Co ovat yksittäisten ihmisten kutsumia. Totuus kuitenkin on, että Helsingin Muslimit ry on herrat vieraikseen kutsunut ja muistutetaan vielä, että kyseessä on virallinen maailmankatsomuksellinen yhdistys. Muu muslimi yhteisö ei ole tätä tuominnut, joten on oikeutettua päätellä heidän hyväksyvän uskontonsa vilpittömyyttä kyseenalaistavien viharikollisten toiminta.

Päivi Räsäselle on jätetty lukuisia pyyntöjä ottaa asiaan kantaa. Tähän asti Päivi on koettanut kuitata kaiken vaikenemalla asian hengiltä. Vaikenemisella ja itsevanhurskastelulla tästä ei kuitenkaan selviä, nyt on Päivin aika osoittaa selkärankaa ja ryhtyä ihan aikuisten oikeisiin tekoihin.

Advertisements

3 comments

  1. Elä jumalauta pilkkaa allahia, älläh tulee ja rankaisee tottelemattomat. Kaikki muu on vastoin lakia ja Kalskeen opinnäytetyötä.
    See you in hel…

  2. Niinpä tietysti ja kohta olemme itsekin vähemmistönä (homoina tai heteroina yksiavioisinaI) rasismin uhreja….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s