Helmikuun Hulluin Hölmö

hyodyllinenidiootti2014helmikuuJokaisen kuun viimeisellä viikolla järjestän äänestyksen, jossa valitaan kyseisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Äänestysaikaa on ko. viikon maanataista aina torstai-iltaan. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu kirjoituksissani. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajasta vuoden hyödyllisin idiootti.

Helmikuun Hulluimman Hölmön tittelistä kisaavat seuraavat ääliöt:

Alexander Stubb
Tämä itsensä EU -asioiden guruksi brändännyt pölhöpopulismin wunderkind antoi taas kerran tyhmyytensä loista pepsodent -hymyään kirkkaamin. Alex nimittäin sortui filosofoimaan, että “Euroopan vapaa liikkuvuus ei tarkoita sitä että voi napsia rusinoita pullasta”.

Punikki-Eki Tuomioja
Pohjolan hulluna juutalaisvihaajana maailmalla tunnettu Punikki-Eki Tuomioja on kisan kiistaton kestosuosikki. Tällä kertaa Punikki-Eki raotti verbaalin vessanpönttönsä kantta pyhässä neuvostohengessä uhoten, että sveitsiläiset eivät omaa demokratiaan tarvittavia henkisiä voimavaroja.

Annika Lapintie
Vasemmistoliiton Annika Lapintie puolestaan osoitti, että vasemmistolainen tyhmyys ja täydellisen tohelo inkompetenssi ovat loputtomuudeltaan maailmankaikkeuden mittaisia. Annikka laski sisäisen älykääpiön valloilleen toteamalla, että “Oikeistopopulistien Sveitsissä masinoima aloite sotii Euroopan taloutta, työllisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan”. Tunnen vilpitöntä myötähäpeää Annikaa kohtaan siitä, että resukka ei hiffaa, ettei Sveitsi ole EU-jäsen, eikä siksi vastuussa Euroopan taloudesta saati työllisyydestä. 

Jutta Urpilainen
Maamme poliittisesti aktiivisin bimbo Jutta Urpilainen osoittaa kiimaansa jatkaa henkisen rappion partaalle ajamansa uusporvarillisen pellepuolueensa johdossa. Jutta aseistaa itsensä puolueensa puheenjohtajakamppanjaan korostamalla brändiään EU:n rakkovikaisena “täti tiukkana”.

Antti Rinne
Kekkoslovakialaisen korruption hengessä hölmöilevä ay-rabulisti Antti Rinne kusaisi oman reviirimerkintänsä pisuaarimedioiden lööppiaavikolle. Antti nimittäin jyrisi haastavansa bimbo-Jutan demaridemagogien puhisvaaleissa. Demarismilobotomioidut sosiaalidemokraatti-imbesillien päätettäväksi jää, että otetaanko oberstabsführeriksi vanhan liiton rabulisti, vai jatketaanko Jutan viitoittamalla euroforisen päämäärättömällä reitillä?

Päivi Räsänen
Tapakristillisen saamaton sisäminsiterimme Päivi Räsänen osoittaa, että Suomi on suvaitsevainen ja vastaanottava maa toivottamalla maailman johtavimmat islamilaiset vihasaarnaajat tervetulleiksi suomeen radikalisoimaan suomalaisia muslimeja. Pseudosuvaitsevaisella perseilyllään Päivi laskee muslimimme islamofasististen fundamentalistien vapaaksi riistaksi.

Veronika Honkasalo
Natseja lego-laatikoista ja rasisteja lakupatukoista löytävien vasemmistolaisten vainoharhaisten vajakkien pohjatton typeryys loistaa Veronika Honkasalon pyllyilyssä. Veronika nimittäin löysi neekereitä PeruSuomalaisten lakulaatikosta. Veronika jätti kertomatta, että paljastuksen tästä PerSujen salakavalasta juonesta teki hänelle hammaskeiju.

Ja nyt äänestämään!

Advertisements

6 comments

  1. Alkaa tuntua siltä, että maamme “eliitti” kilpailee keskenään siitä kuka saa olla kuukauden ääliö. Ei näitä niiden toilailuja voi muulla selittää. Tällä kertaa äänen saa A. Subb: Jätkä on taatusti tietoinen siitä, että Ukraina on Venäjän talutusnuorassa taloutensa puolesta ja ei tulisi päivääkään toimeen ilman talous- ja energia-apua. Silti määkii, kuinka Ukraina olisi oikein mainio eu-maa. Sama laulu turkin kanssa. Siinäpä maino vekkuli: Uskoo aivan vakavissaan, että pohjois-eurooppa on muun euroopan torppari.

  2. Siis todella vaikean heitit, mutta eiköhän näkyvyydeltään tämä stupido ole paras. Eurooppa ja Kauppa ministeri ja mitä on saanut aikaan???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s