Pyhä Päivi & partajaakot: Räsänen tekee Suomesta rehevän kasvualustan islamilaisille viharikollisille

paivijapartajaakot02Ja taas kerran saudi-rahoitteinen Helsingin Muslimien Roihuvuoren rykmentti osoittaa kuinka mallikelpoisesti heidän edustamansa “moderni ja maltillinen islam” on integroitunut suomalaiseen yhteiskuntaan. Tällä kertaa em. järjestö jatkaa perinnettään rikastuttaa suomalaista kulttuuria kutsumalla maahamme taas kerran yhden islamilaisen vihasaarnaajan. Vaimonhaakkaamisen välttämättöyydestä, homojen hirttämisen tarpeellisuudesta ja islamista pois kääntyneiden mestaamisen oikeudenmukaisuudesta saarnaavat hullut Khalid Yassin ja Anjem Choudary saavat nyt seurakseen uuden allahin inspiroimia vihasaarnoja manaavan rikollisen: tervetuloa suomeen Dennis Bradley Philips, aka Dr. Abu Ameenah Bilal Philips, joka tunnetaan piireissä parhaiten nimellä Bilal Philips.

Yhteistä näillä kolmella allahin sanansaattajalla on se, että he ovat kaikki käyneet koulunsa Saudi-Arabiassa, saavat rahoituksensa Saudeista, omaavat kytköksiä muslimiveljeskuntaan, ovat wahabiitti sunneja, vihaavat homoja, naisia, juutalaisia ja krisittyjä, ovat saaneet porttikieltoja lukuisiin sivistyneisiin maihin ja vierailevat suomessa Helsingin Muslimit ry:n kutsusta.

HUOM! Bilal Philips on siis järjestyksessä kolmas kansainvälisesti tunnettu ja monissa maissa pannaan julisettu islamilaisten vihasaarnojen rock-tähti joka vierailee Suomessa saman muslimijärjestön kutsumana ja saman sisäministerin virkakaudella!!! Räsänen on täydellisen selkärangattomalla ja totaalisen inkompetentilla toiminnallaan saattanut Suomen naurunalaiseksi monilla maailman estradeilla… Eikä siinä kaikki: tällä itsevanhurskastelevalla välinpitämättömyydellään Päivi päästää muslimimme tuuliajolle ja vapauttaa heidät islamofasististen vihasaarnaajien vapaaksi riistaksi.

Mutta heitetäänpä pieni katsaus siihen, että minkälaisen islamilaisen ilosanoman sanansaattajan “maltillisen islamin” edustajina markkinoidut Helsingin Muslimit ry on tällä kertaa maahamme kutsunut:

Se, että itsenvanhurskasteleva tapakristitty sisäministerimme Päivi Räsänen ei taaskaan pane tikkuakaan ristiin, vaan kuittaa kaiken “kristityllä lähimmäisenrakkaudella” on pöyristyttävää. Pääministeriltämmehän on tyystiin turha odottaa minkäänlaista kannanottoa, sillä Jyrkihän on tunnetusti Yassinin, Choudarhyn ja Philipsin edustaman Muslimiveljeskunnan idioottimainen marionettiSUPO:n kanta tähän tulee tietysti taas kerran olemaan se sama vanha tuttu suomalaisen poliisikoulun mantra; “nonniin, hajaannutaanpas nytten, täällä ei ole mitään nähtävää”… Mediakin tulee luonnolisesti tekemään parhaansa vaijetakseen tämän musliemme pyllyilyn hengiltä… mutta järkyttävintä tässä on se, että ajatelkaapa mitä tapahtuisi jos demokraattisesti valitut ja sivistyneitä länsimaisia oikeuslaitoksia kunnioittavat parlamentaarikot Marine lePen tai Geert Wilders poikkeaisivat Suomeen visiitille… Siitäkös nousisi ihan käsittämätön kauhisteluorgia jonka vertaista älämölöä ei maassamme ole koettu sitten sen päivän, kun kaima Hirvisaarelle annettiin kenkää PerSukseen!!! No onneksi kyseessä on vain kulttuuriamme, oikeuslaitostamme ja ihmisoikeuksia halveksiva ja kautta rantain kansanryhmiä vastaan kiihottava islamofasistinen homofoobikko, antisemiitti ja viharikollinen, eikä mikään natsitervehdyksiä eduskuntatalon parvella heittävä harmiton manselainen pelle. Säästymme siis mitä ilmeisimmin turhilta desibeleiltä ja astmakohtauksilta.

Pyydän kaikkia lukijoitani lähettämään seuraavan viestin Päivi Räsäselle:

Arvoisa sisäministeri Rva. Räsänen

Pyydän teitä ystävällisesti eväämään Helsingin Muslimien kutsuman Dr. Bilal Philipsin pääsyn maahamme. Hänen on tarkoitus viipyä maassamme 28.2.-1.3.2014 välisenä aikana. Dr. Bilal Philips on kansainvälisesti tunnettu rikollisista vihasaarnoistaan, joissa kehoitetaan miehiä pieksemään vaimonsa/vaimojaan, tuomitaan homoseksuaalit hirtettäväksi, islamista pois kääntyneet tapettavaksi ja ei-muslimeja ja kristittyjä leimataan alemmiksi ihmisiksi ja juutalaisia nimitetään sikojen ja apinoiden jälkeläisiksi. Hän on myös saarnannut moniavioisuuden ja pedofilian hyväksyttävyydestä ja lapsivaimojen ottamisen puolesta, ts. aikuinen (muslimi-) mies saa raiskata alaikäisen tytön/tyttöjä jos tämä/nämä on naitettu hänelle islamilaisten riittien mukaisesti.

Dr. Bilal Philips ei edusta sitä kuvaa mikä suomalaisille halutaan välittää islamista “rauhanomaisena ja suvaitsevaisena uskontona”. Hän on kansainvälinen rikollinen joka on saanut porttikiellon lukuisiin maihin. Esim. Australia perusteli Dr. Bilal Philipsille langettamaansa porttikieltoa siten, että katsoi tämän olevan “uhka kansalliselle turvallisuudelle”. Saksan valtiopäivien Vihreiden ryhmän puheenjohtaja Volker Beck on esittänyt, että Dr. Bilal Philipsille tulisi julistaa koko Schengen -alueen kattava porttikielto. Mikäli ette ole tietoinen Dr. Bilal Philipsin tähänastisista saavutuksista, neuvon teitä pyytämään täsmennystä SUPO:lta.

Sallimalla Dr. Bilal Philipsin pääsy Suomeen osoitatte täydellistä kykenemättömyyttä hallita sitä arvokasta virkaa johon teidät on asetettu. Lisäksi saatatte suomalaisen “suvaitsevaisuuden” ja edustamanne politiikan naurunalaiseksi kansaivälisellä näyttämöllä.

Kunnioittavin terveisin,

Viestin voi lähettää sähköpostiin: paivi.rasanen@intermin.fi
Lisää viestiin cc sähköpostiin: kirjaamo@intermin.fi

Advertisements

14 comments

 1. Onkohan tuossa Allahin saarnaajan päivämäärässä virhe kun lähtee aikaisemmin kun tulee? Tai ehkä Allahilla on aikakone käytössä. Aion lähettää viestin eteenpäin. Olen samaa mieltä ja myös pettynyt Päivi Räsäseen.

 2. Lähetin viestin, mutten todellakaan “kunnioittavin terveisin”, sillä Räsänen ei todellakaan mitään kunnioitusta ansaitse!

 3. Vasemmisto ja vihreät toivottaa islamilaiset ääriliikkeet tervetulleiksi Suomeen. Demarien Imaami-Tuomioja on valmis jopa nuolemaan näiden juutalaisia vihaavien terroristien saappaatkin, ettei heille tulisi vaan paha mieli. Täällä on tosiaan ovi auki kaikille “vieraille”. Eikä siinä vielä kaikki. Jos nämä Lähi-idästä ja Somaliasta kotoisin olevat työtä vieroksuvat pommien rakentajat saavat täältä väärillä tiedoilla turvapaikan, niin suomi on velvollinen kustantamaan heille täyden ylläpidon, joka kattaa pesukoneet, telkkarit, sohvat, ajokortit ja kakaroille vielä viikkorahaa sossun kassasta. Se on lottovoitto päästä Suomeen “sotaa pakoon”. Sellaisissa ihan pienissä sivistysvaltioissa kuten Yhdysvallat, Kanada, Venäjä, Australia, Viro ja Israel panostetaan terrorisminvastaiseen työhön. Maahantulijoita tarkkaillaan ja ketä tahansa pomminrakentajaa tai vihapuhujaa ei päästetä maahan. Suomi on sitten aivan eri maata. Tänne vaan kaikki Li Andersson ja Dan Koivulaakson kaverit lietsomaan vihaa tai tekemään muita rikoksia.

  Tässä Jamesin blogin lukijoille viikonlopuksi muutamia mietelauseita:

  “Minä kutsun, sinä maksat”
  -Anni Tännemäki (vihreät)

  “Suomi tarvitsee humanitaarista ja työperäistä maahanmuuttoa. Suomea voi uhata suuri työvoimapula jo huomenna, tai viimeistään ensi viikolla”
  -Jyrki “Basaari” Katainen (Kansallinen Sekoomus)

  “Ukraina on EU-kelpoinen valtio. Ukraina täyttää kaikki EU:hun liittymisen kriteerit”
  -Cai-Göran Alexander Stubb (Kansallinen Sekoomus)

  “Rahat kehitysapuun, suomalaiset sotaveteraanit kestovaippoihin”
  -Astrid Thors (RKP)

  “Älkää tuomitko, poika on vaan innokas” (suomalaisen tytön raiskaustapaus)
  -Astrid Thors (RKP)

  “Suurin osa näistä turvapaikan hakijoista on korkeasti koulutettuja koneinsinöörejä. Heillä ovat vaan paperit jääneet Somaliaan”
  -Soile Syrjäläinen (demari), Lieksan sosiaalitoimen osastopäällikkö

 4. No Lieksahan on joutumaisillaan liisteriin oman somppukoneensa kanssa. Tarkoitushan somppukoneessa on se, että maahanmuuttajalle maksetaan kolme vuotta kotouttamisrahaa kunnan sosiaalivirastosta. Sossu perii maksetut tuet valtiolta takaisin, eli mitä enemmän mamut törsäävät, niin sitä enemmän kuntaan jää rahaa, koska tarvitsevathan he kaikki mahdolliset hilavitkuttimet mitä kuvitella saattaa. Lieksalaiset yrittivät viekastella, että sen kolmivuotiskautensa päätteeksi mamut muuttavat Helsinkiin ja heidän tilalleen otetaan uudet. Nyt näyttää siltä, ettei mamuilla olekaan tarvetta helsinkiin muutolle, koska heitä on siellä niin paljon. Jäävät siis nauttimaan kunnan omia sosiaalietuuksia. Lieksan somaleista on 15 töissä. Näistä osa on on kunnan somalian kielen tulkkeja. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s