Muslimit räjäyttävät itsensä taivaan tuuliin allahin (vai oliko se Monty Pythonin?) tahdosta

islamilainen itsemurhapommittajakoulu01Erkkonatisen bulevardimediaosasto IS uutisoi taannoin, kuinka islamilaiset monitaito-osaajat harjoittelivat itsemurhapommi-iskuja Syyriassa. ISIS niminen sunni-muslimijärjestö (ei periaatteessa mitään tekemistä erkkonatsien bulevardimediaosasto IS:n kanssa) järjesti sulkeisharjoitukset itsemurhapommittajakandidaateilleen ja hupsista, allahin tahdosta nämä islamin urheat sanansaattajat räjäyttivätkin itsensä huitsin Nevadaan. 22 täystoheloa mekkapyllisteliää pääsivät lunastamaan koraanissa kuitattuja pyöreäpovisia ja mantelisilmäisiä neitsyitä ja 15 ympärileikattua urhoa jäi kenttälasarettiin ulisemaan. Koska yksikään vääräuskoinen ei kuollut pommi-iskun yhteydessä, jää mysteeriksi paljonko sakkolihaa nämä allahin älykääpiöt voivat olettaa musulumaaniparatiisissaan nettoavan.

IS luonnollisestikin jätti kertomatta, että saudi-rahotteinen ISIS -järjestö on rekrytoinut riveihinsä tuhansia musliminuoria kautta koko sivistyneen länsimaailman. Suomesta on SUPO:n olettamuksen mukaan lähtenyt monia kymmeniä allhallidulilaata hihhuloivaa hölmöä musulumaania neitsyjahtiin kohti Somaliaa, mutta juuri nyt erityisesti kohti Syyriaa. Valtaosa “suomalaisista” jihadisteista koostuu nuorista mamu-taustaisista musulumaaniäpäröistä joidenka kotouttaminen on hyysätty päin possun peppua, mutta joukkoon mahtuu myös jokunen kantasuomalainen vihainen nuorimies, joka puberteettikriisissään on haksahtanut ählämileikkeihin, kasvattanut parran ja silvonnut pippelinsä. Helsingin ja eritysiesti Turun tiedetään olevan Suomen jihadrekrytointikeskuksia ja valtaosa rekytoinnista tapahtuu saudi-rahotteisissa sunni-moskeijoissa ja “kulttuuriyhdistyksissä”.

Mutta takaisin tähän täystörppöjihadistien pommiharjoitukseen: Onhan se toki aina surullista kun ihmisä kuolee ja loukkaantuu, eikä siinä saisi nähdä mitää huvittavaa. Tätä uutista on kuitenkin vaikea käsitellä naama peruslukemilla… Olen erityisen iloinen näiden totaalli-idioottien puolesta, että he saavuttivat päämääränsä (räjäyttää allahin tahdosta itsensä taivaan tuuliin) aiheuttamatta pienintäkään haittaa ulkopuoliselle… ja nyt aasin silta: nauran aina itseni katketakseni kun katson elokuvahistorian kiistata merkittävimpiin komedoihin lukeutuvaa Monty Python’s Life of Brian leffaa. Elokuvan lopussa Judean People’s Frontin itsemurhaiskuryhmä tekee muslimilogiikkaan rinnastettavan täsmäiskun.

Koska haluan nähdä jotakin hyvää kaikissa ihmisissä, niin leikin ajatuksella, että ISIS musulumaani-idiootit räjäyttivät itsensä allahin ulkkariin Monty Pythonin inspiroimana. Jos tilanne todellakin olisi näin, niin se olisi kiistaton osoitus siitä, että ahdasmielisyys alkaa pikkuhiljaa väistyä muslimien toiminnassa.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s