Käkikellokammoisten eurofasistien Sveitsi-dilema

sveitsijuttu01Sveitsissä järjestetty demokratiaa kunnioittava kansanäänestys on aiheuttanut yhden jos toisenkin itkupotkuraivarin EU-populististen demagogien kuppikunnissa. Sveitsiläiset kun äänestivät sen puolesta, että maahanmuuttoa EU-alueelta tulee rajoittaa.

Ensimmäisenä aivopiereskeli järjenvalon lahjojen jaossa paitsioon jäänyt täystuhoministeri Alex Stubbido että euroopan vapaa liikkuvuus ei tarkoita sitä että voi napsia rusinoita pullasta, samaan aikaan stubbe ei tee kuitenkaan kätyreineen mitään sille että kansalainen voisi vapaasti tuoda ajoneuvon esimerkiksi Saksasta Suomeen maksamatta itseään kipeäksi veroista. Rusinoita pullista siis ja terveisiä vaan Alexille sinne ministeriaudin takapenkille.

Heti perään maailmalla “pohjolan hulluna juutalaisvihaajana” tunettu Punikki-Eki Tuomioja raotti verbaalin vessanpönttönsä kantta ja uhosi pyhään neuvosto henkeen, että Sveitsin äänestyksen tulos tarkoittaa sitä, että “Sveitsi joutuu neuvottelemaan sopimuksen uudestaan”. Punikki-Eki ei anna takeita siitä, että EU tulisi edes neuvottelupöytään. Ilmeisesti Tuomiojan mielestä EU voi, entisen Neuvostoliiton esimerkkiä noudattaen, vain kieltäytyä noteeraamasta suvereenin eurooppalaisen valtion demokraattisia päätöksiä… Että tällainen kansainvälisen politiikan taitaja meillä ulkoministerinä…

Pelottavimmat kommentit tulevat kuitenkin Vasemmistoliiton Annika Lapintieltä: ”Kun kerran talousalue on yhteinen, ja tavarat ja pääomat liikkuvat vapaasti, kuuluisi myös ihmisille vapaus valita missä työskennellä”… Lapintie jatkaa vielä: ”Oikeistopopulistien Sveitsissä masinoima aloite sotii Euroopan taloutta, työllisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan”. Tota, hei voisiko joku valistaa vasureita siitä, että Sveitsi ei ole EU-jäsen eikä se ole vastuussa Euroopan taloudesta tai työllisyydestä. Se on valtiona velvollinen ajamaan vain omien kansalaistensa etuja. Mistä lähtien, Sveitsiin asumaan ja töihin pääseminen on ollut ihmisoikeus? Väite on mielipuolisuudessaan niin absurdi ja moraaliltaan niin musta että se varastaa tuotapikaa minun fillarini… Samalla tämä on paraatiesimerkki siitä, että parasta mitä vasuri voi keskustelussa tehdä, on pitää suunsa kiinni. Nimittäin joka kerta kun se avaa leipäläpensä, osoittaa tuo vain omaa tietämättömyyttään ja sitä, että kuinka auttamattomasti tämä on menettänyt kosketuksensa todellisuuteen.

lisäksi median pyllyilyt ja lukuisat bloggarit sekä mielipide kirjoittajat ovat heitelleet mielipuolenlailla rasistikortteja ja pelkäävät nyt taas sitä kamalaa äärioikeistoa joka ei ollut tämänkään äänestyksen takana.

Mutta miksi näin vähäpätöisestä asiasta nostetaan tällainen älämölö? Tietenkin siksi, koska äänestys ei ollut populististen euroforiarabulistien demagogian mukainen ja fasisteilla on aina ollut tapana hyökätä demokratiaa vastaan silloin kun se ei palvele tämän itsensä nihilistisiä tarkoitusperiä.

Advertisements

9 comments

 1. Minun mielestäni jos jonkun jalkaa nyt ammuttiin tällä äänestyksellä, niin se oli nimenomaan näiden punikki-ekien ja muiden sosiopaattien jalka.
  Olen kyllä helvetin kateellinen sveitsiläisille suorasta demokratiasta, ja niillä on siitä vielä jo melko pitkä kokemus.
  Onneksi tämä lisäsi suoran demokratian kannatusta varmasti enemmän kuin vähensi sitä.

  1. Sveitsiläinen suora demokratia on osoittanut ylivaltaisuutensa meidän populistiseen apinasirkukseen pohjautuvaan poliittiseen käytäntöön verrattuna. Kiitos suoran demokratian, on talous on aina ollut kohdallaan, opin taso pisa-häröilyn yläpuolella, jätehuolto toimii, kansalaiset ovat terveitä, olut on hyvää eikä viinikään huonoa, kellot käyvät täsmällisesti, maa ei ole ollut ikuisuuksiin sodissa jne.

 2. Ei järin terävää taktista älykkyyttä A.Lapintieltä vihjailla, että tällaisia päätöksiä voidaan suit sait tehdä myös eu-maissa. Jos minä kannattaisin islamisaatiota ja kaikkia sen niljakkaita lieveilmiöitä, niin kiljuisin naama punaisena, ettei Sveitsi ole eu-maa. A. Lapintie oli eilen radiossa sitä mieltä, että mikäli vastaava äänestys järjestettäisiin Suomessa, niin 18% kannattaisi maahanmuuttajakattoa. Mistäköhän sekin luku on repäisty? Itse veikkaisin, että max.18% vastustaisi.

  1. Katsos kun nämä vasurit elävät omassa illuusioimaailmassaan… Heille kaikki gallupit tehdään tyyliin: “Kysyimme ihmisiltä, että luotatteko ammattiliittoihin ja 98% vastasi kyllä”… Galluppi esitellään absoluuttisena totuutena ja tietenkin jätetään kertomatta, että kysely suoritettiin Hakaniemen torin laidalla lounasaikaan.

 3. Eurolobbarit ovat syöpä, samoin europopulistit. Samaa paskaa kaikki. Sinänsä kyllä huvittavaa kun nämä nysäkullit nyt itkevät kun tulos ei ollutkaan heitä miellyttävä, ihan kuin pikkukakarat itkisivät kun eivät saa karkkia.

  Juu, ja terveisiä vaan hevosnaama Stupidolle. Pepsodentti mainoksessa on sen kaverin paikka.

 4. Suomipopin Jaajo otti tähän Sveitsin kansanäänestykseen hyvin kantaa. Sveitsissä demokratia toteutui, mutta näköjään he äänestivät väärin…joidenkin isojen herrojen mielestä. Helsingin Sanomat oli ensimmäisenä haaskalla ripottelemassa tuhkaa ympärille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s