Vuosi Gonzoilua putkessa :)

Tänään en kirjoita pölvästien poliitikkojemme älyvapaasta pyllyilystä, maahanmuuttopolitiikkamme mielipuolisuudesta, kehitysapupolitiikan rikollisesta kaksinaamaisuudesta tms. teemasta, joita rakkaat lukijani ovat tottuneet minulta odottamaan. Tänään kirjoitan itsestäni! On nimittäin kulunut tasan tarkkaan vuosi siitä, kun avasin blogini ja julkaisin ensimmäisen kirjoitukseni, jossa ilmoitin luopuvani kaikista luottamustehtävistäni ihmisoikeuksia ajavan kansalaisjärjestö FDL:n riveissä.

Alussa tyyli blogini oli hieman haussa, mutta keväällä pitämäni hiatuksen jälkeen se alkoi löytää raiteensa.

Tyylini on ihastuttanut ja vihastuttanut niin duunareita, akatemikkoja kuin politiikan hahmojakin kautta Arkadianmäen aina ministeritasolle asti… Ja lukijoitakin on piisannut. Vaikka pidinkin keväällä 2013 kolmen kuukauden tauon, kertyi blogilleni ensimmäisen vuoden aikana yli 250.000 lukukertaa!!! Moni on tykännyt ja tasavertaisesti usea repinyt pelihounsa ja polttanut hihansa verbaaliakrobatiastani… Yllättävän moni on jopa tajunnut lukea rivien välistä ja löytänyt sieltä jyvän homman todellisesta luonteesta.

Kiitos kaikille faneille kannustuksesta ja erityisen iso kiitos sille aktiiville porukalle, joka on säännöllisesti käynyt antamassa rakenteellista palautetta juttuihini… Gonzo elää ja gonzoilu jatkuu!

Advertisements

5 comments

  1. Hyvä James! Blogillesi on selvästi kysyntää ja tilausta tässä ajanhetkessä. 250 000 lukijaa ei voi olla väärässä! Blogiasi lukemalla voi myös oppia uutta ja palauttaa mieleen menneitä. Esimerkiksi minulle Imaami-Erkki Tuomiojan juutalaisvastaisuus tuli yllätyksenä…tai olin vain halunnut unohtaa sen. Tai esimerkiksi kokoomuksen Alexanteri Stubbin ääliömäinen suhtautuminen suomalaisiin äänestäjiin ja ääri-islamistien kenkien nuoleskelu (Stubb: Turkki on EU-kelpoinen jo nyt). Kansalaisten poliittinen muisti on lyhyt, mutta onneksi meillä on sinun kaltaisiasi ihmisiä, jotka muistuttavat meille poliitikkojen oikean luonteen.

    Long live GONZO !

  2. Verbaaliakrobatia ehkä hieman vähättelevästi sanottu, jos alle vuodessa on rakennettu näin linjakkaasti kulkeva hyökkäysvaunu. Luulin tätä pidetyn jo vuosia. Onnea 1-vuotiaalle ja jatka valitsemillasi linjoilla!

  3. Tama on hyva bloki. Kun erehdyin tanne muutama viikko sitten, en ole katunut. Siita lahtien on kuulunut paivittaiseen lukemistoon. Tosin olen jo alkanut oppimaan, ettei tiistaina ja torstaina kannata ja viikonloppuna on muuten hauskaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s