Demarien seuraavat kasvot: bimbo vai ryöväri?

juttavaianttiDemarien sisäinen valtataistelu syö pohjaa alkuperäiselle aatteelleen niskalaukauksen antaneiden riemuidioottien jo entuudestaan rappioituneelta uskottavuudelta. Tukevaa massakauttaan viettänyt verkkosukka Jutta, joka on jo kuukausia melskannut EU tukien ja takausten upottavassa suossa, on siellä nyt kaulaansa myöden. Täysistä takauksista puhumiset heittivät häränpyllyä kertaan  jos toiseenkin ja samaan aikaan lainasummaa korotettiin vielä tuon takaussumman verran lisää… eikä farssille ole vielä loppua näkyvissä.

Jutan omasta mielestä EU poliitikot pitävät häntä “täti tiukkana”, kaikki muut näkevät että rasvakudoksen lisääntyminen ei ole tiukkuutta kasvattanut, korkeintaan kuppikokoa, lisäämättä kuitenkaan sitä täyttävää kiinteyttä. Oikeasti Jutan tiukkuus on pelkkää moraalista rakkovaivaa rikastettuna täydellisellä poliittisella inkompetenssillä.

Uutena piikkinä Jutan ahterissa törröttää nyt Antti Rinne, tuo ay demagogi joka rabulistisella ulostuloillaan syyllistyi kunnianloukkausrikokseen parlamentaarisen puolueen jäseniä ja äänestäjiä kohtaan. Nuo verbaalista inkontinessista tunnetut ay kieroilijathan ovat verrattavissa rehellisyydeltään ja inhimillisyydeltään lähinnä NKVD:n politrukkeihin ja komissaareihin… Kenen tahansa terveellä järjellä ajattelevan ihmisen tulee kyseenalaistaa 13.000,- € kuukausipalkkaa nostavan AY-Stabführerin kykyä hahmottaa edustamiensa duunarien todellista arkea.

Omaan kenkään kusemista harjoittavat demarit ovat siis selkeästi tilanteessa missä äidytään epätoivoisiin populistisiin pyllyilyihin ja mustan maalaamiseen valkoiseksi. Tuo demokratian irvikuva käy viimeinkin sitä kuolinkamppailua mitä sivistyneet ihmiset suomessa ovat odottaneet jo vuodesta 1918.

Miten demarien johdon käy ei minua juurikaan heilauta. Järjen valo jätti demarit sinä surullisena ja viinanhuuruisena iltana, kun Lasse Lehtinen päästi aivopierun puoluepäämajan saunan lauteilla joka kuului: ”toi Sorsan Kale heivataan hevon helvettiin ja Ahtisaresta tehdään pressa”… Jos minun pitää valita Jutan ja Antin väliltä, niin umpiheterona miehenä valitsen takuuvarmasti kaljamahaisen nysäkulliöykkärin sijaan isotissisen ja blondin bimbon.

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s