Finnwatch & AKYS: ÄLKÄÄ OSTAKO JUUTALAISILTA!

finnwatchinantisemitismi01Maailmanparantajavasemmistoa edustava Finnwatch on julkaisut patologista juutalaisvihaa tihkuvan ja verorahoillasi kustannetun pamfletin, joka (kansallis-) sosialisteiltä tuttuun tyyliin kehoittaa olemaan ostamatta juutalaisilta. Post-taistolaista pahoinvointia potevien antisemiittien aivopieru pyrkii mollaamaan kaikki mahdolliset kotimaiset yrittäjät ja tuottajat, jotka käyvät kauppaa Lähi-Idän ainoan aidosti sekulaarisen demokratian; Israelin, kanssa… Ja vaikka yritys ei jostain käsittämättättömästä syystä hyödynnä yritystoiminnassaan Israelin tarjoamaa osaamista ja kompetenssejä, pyrkivät vasemmsitoääliöt väenvängällä kehittämään mitä mielikuvituksellisempia aasinsiltoja, joilla ko. “kapitalistinen imperialisti sika” saataisiin linkitettyä “palestiinalaisten veren tahraamaan hämärähenkiseen diilailuun jutkujen kanssa”… Lokaa lentää niin panimo- kuin lääketeollisuuden, Alkon, elintarvikkeiden vähittäsimyyjien kuin lelujenkin maahantuojien silmille. Tuo tyystiin mututuntumalla kokoon kursittu kokoelma antisemiittisiä sepustuksia on  pelkkä populismiin pohjautuva pateettinen pieraisu “palestiinalaisiksi” itseään kutsuvien jordanialaisten islamofasistien propagandaan pohjautuvia valheita..

Herää kysymys, että kuka ihme tällaista “vakavana tutkimuksena” kaupiteltua fasistista soopaa rahoittaa??? Epäilyksen katseet suuntautuvat maailmalla “pohjolan hulluna juutalaisvihaajana” tunnetun Punikki-Ekin ja hänen islamofasistien hyödyllisistä idiooteista koostuvien AKYS-marionettien suuntaan…

Finnwatchin vasemmistoääliöt osoittavat suurta huolta siitä, että “miehitetyksi alueeksi” kutsumansa Israelin legitiimillä maperällä sijaitsevien teiden 5 ja 445 liikkuvuutta rajoitetaan turvallisuussyistä ja niillä liikkuminen on pamfletin mukaan “sallittua vain israelilaisille”, ts. “juutalaisille”. Kuitenkin jätetään mainitsematta, että merkittävä osa israelilaista ovat arabeja ja muslimeja, joiden liikkuvuus ao. teillä on yhtä vapaata kuin kenen tahnsa muunkin Israelin suvereenin kansalaisen. Allekirjoittanut ei omaa Israelin kansalaisuutta, mutta on kertaan jos toiseenkin kruisaillut kyseisillä väylillä ilman, että olisi kohdannut minkäänlaisia rajoituksia… Finnwatch ei kuitenkaan ole vaivautunut julkaisemaan minkäänalisia pamflettteja esim. Saudi-Arabiasta, joka edustaa maailman ihmisoikeusloukkauksien kärkipäätä, jolle Jyrki Katainen kaupittelee aseteknologiaa ja joka on täynnä alueita ja teitä, joille ei-muslimeilla ei ole kuolemanrangaistuksen uhalla minkäänlaista asiaa.

Finnwatch väittää olevansa “yritystoiminnan globaaleja vaikutuksia tutkiva kansalaisjärjestö”, mutta pikainen vilkaisu järjestön hallituksen jäsenistöön puhuu sangen selkeää kieltä siitä, että minkä sortin vihervasemmistolaismädättävä ajatusmalli on liikkeen suoltaman propagandistisen huuhaan takana… Sanomattakin selvää on, että vasemmistoidiootit eivät uskalla arvostella homostelijoita ja kristittyjä vainoavien ja naisten ihmisarvoa halventavien islamilaisten diktatuurien ihmisoikeusloukkauksia… Esim. S-ryhmää jaksetaan mustamaalata siitä, että Prisman ja S-markettien hyllyistä löytyy eettisesti korrektisti tuotettuja Israelin kaltaisen sekulaarisen demokratian tuotteita… mutta että samaisten tuotteiden vierestä löytyy Iranin kaltaisen homoja hirttävän, naisia kivittävän, kristittyjä ja juutalaisia vainoavan ja ihmisoikeuksia halveksivan islamofasistisen diktatuurin taateleita ja pähkinöitä, ei luonnollisestikaan jaksa näitä vasurihörhöjä heilauttaa pätkän vertaa… että repikää rakkaat toverit siitä 🙂

Advertisements

4 comments

  1. Kieltämättä hieman hassun näköiset nuo poikien itsetekemät “natsiunivormut”. Oliko toisella ihan ajurinlakista tehty “koppalakki”? Hugo Boss varmaan kääntyisi haudassaan jos näkisi.
    On se harmi ettei löydy sellaisia yhdenasianliikkeitä, jotka a’priori keskittyisivät itse asian tutkimiseen ilman salattuja tai huonosti piilotettuja agendoja.

  2. Luepa Gonzo joskus Talmudia, niin saatat ymmärtää miksi jotkut suhtautuvat epäilevästi juutalaisiin. Käännöksiä löytyy kyllä.

    1. Kiitos vinkistä. Talmud on minulle erittäin tuttu, kuten myös raamattu ja koraanikin. Vain muslimit ja kirjansa tekstin sanallisesti jumalansa monologina, kun taas kristityt ja juutalaiset ymmärtävät, että heidän pyhät tekstinsä ovat enemmän filosofisia vertauskuvia antavia ja toiseen aikakauteen ja ajatusmalliin istuvia teoksia, joista etsitään totuutta, totuutta siis ei lueta niistä muslimeille luonteenomaiseen haukionkala-tyyliin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s