Homo-Pekka on Tammikuun Törpöin Tollo!

tammikuunhomopekka01Homo-Pekka Haavisto on valittu selkeällä äänienemmistöllä Tammikuun Törpöimmäksi Tolloksi. Reilusti yli kolmanneksen äänistä kahminut nakkipoikaministeri ja veroeruojen ryöstöviljelijä varmistaa täten paikkansa joulukuussa käytävässä Vuoden 2014 Hyödyllisin Idiootti -kisassa… Kisan pyllähätäjä oli ennakkosuosikki ja Vuoden 2013 Hyödyllisin Idiootti, eli Dan “the Man” Koivulaakso, jonka kisamenestys floppasi kuin hänen taannoinen kuunatseista kertova nuorisokirjansa konsanaan.

Palautetta nimimerkillä “Pantalone” antanut lukijani kiteytti viestissään kaiken sen mitä Homo-Pekasta on sanottavaa:

“Se jos jätkä kerää kaikki mahdolliset “ei-populistiset” naistenlehtijulkisuudet homoudestaan ja visusti vaikenee kaikista seksuaalivähemmistöjen oikeista ongelmista tässä maassa on jo niin limaista ja iljettävää, että tällainen paatunut heterokin kokee moraalista närkästystä.
Nyt suvakit sateenkaarilippuja vispaamaan venäjää vastaan. Ylessähän imaamit julistivat homoille kuolemantuomiota islam-illassa ja siitähän on epäkorrektia puhua, joten vispatkaa niitä lippujanne. Täällä ei ole mitään nähtävää.”

Ääniä kertyi mahtavat 5672. Kiitos kaikille äänestäneille. Katsotaanpa minkälaiset huithapelit kisaavat Helmikuun Hulluimman Hölmön paikasta ihan välittömässä lähitulevaisuudessa 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s