Ruotsi rajoittaa (taas) muslimien vapautta harjoittaa uskontoaan

quran-loveJa taas kerran ylisuvaitsevaiset länsinaapurimme meinaavat rajoittaa muslimien oikeuksia harjoittaa “uskontoaan”. Svenssonit ovat teljenneet maassa asuvat muslimivanhemmat tyrmään, koska nämä ovat säännöllisesti hakanneet neljää 9-14 vuotiasta vekaraansa. Tapaus tuli ilmi, kun perheen 12 -vuotias poika kertoi koulussa opettajalleen, että vanhemmat ovat hakanneet häntä aina kun hän ei ole tähdännyt anuksellaan allahin kurkihirttä ja ulissut allahulidulilaata, kuten musulumaaneilla on tapana tehdä viidesti päivässä… Opettaja osoitti ruotsalaiselle ennenkuulumatonta suvaitsemattomuutta tätä muslimiperheen uskonilmaisua kohtaan ja ilmoitti lastensuojeluviranomaisille, jotka puolestaan korjasivat heti ympärileikatut äpärät talteen ja telkesivät vanhemmat tyrmään.

Nyt svenssonit sitten venkslaavat ristiin rastiin, että kuinka oikeudenkäynti saadaan puliveivattua silleen ruotsalaisittain. Pahimmillaan muslimivanhemmat saattava saada uskontonsa mukaisesta kasvatuksesta jopa 10 vuoden vankeurangaistuksen, joka pohjoismaisen oikeuskäytännön mukaan olisi ennen kuulumatonta. Ei muslimeja saa rankaista siitä, että he harjoittavat uskontoaan sen mukaisesti kuin koraani opettaa.

Suvaitsemattomia nuo svenssonit!

Advertisements

One comment

  1. Pohjoismainen pyllistyskulttuuri tarttuu tuliaisiin?Koti ja isänmaan lisäksi uskontokin pyllistää?Euroopan ja muun universaalin kyykistely näkyykin kaikissa tilastoissa.Kotoista opetusta lapsen parhaaksi ja vanhemmille lienee luxsusloma myöhemmin tarpeeseen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s