Tammikuun törpöin tollo

hyodyllinenidiootti2014tammikuuHyödyllisin idiootti 2013 -äänestys osoittautui varsinaiseksi menestykseksi, joten päätin jalostaa ideaa hieman. Tästälähtien järjestän jokaisen kuun viimeisellä viikolla äänestyksen, jossa valitaan kyseisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Äänestysaikaa on ko. viikon maanataista aina torstai-iltaan. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu kirjoituksissani. Joulukuun lopulla jokaisesta kuukausivoittajasta valitaan vuoden hyödyllisin idiootti.

Tammikuun törpöimmän tollon tittelistä taistelevat:

Nazima Rasmyar
Tämä demarien rotupessutuote (huom! RASISTINEN lainasana viherpiiperöiden jargonista) on löytänyt poliittisen tallinsa alkuperäiselle aatteelleen niskalaukauksen antaneiden demarien tunkiolta… ja sinnekös Nazima sopii kuin nenä peppuun! Nazimalla ei ole muuta annettavaa poliittikan näyttämöllä, kuin värittää sen etnistä diversiteettiä. Mitään poliittisesti rakenteellista annettavaa Nazimalla ei ole, mutta demareillehan riittä se, että hän on mamu-taustainen, nainen, muslimi, rotupesutuote™, osaa esiintyä tyhmään kansaan vetoavissa lobotomia-ohjelmissa pikkareitaan vilautellen ja kekkoslovakialaisen aikakapseli YLE:n post-taistolaisessa krapulassa örisevät tyhjäntoimittajat kokevat hänet mediaseksikkääksi

Punikki-Eki Tuomioja
Eki lienee Suomen politiikassa pisimpään vaikuttanut hyödyllinen idiootti. Juutalaisia patologisesti vihaava kovaksi keitetty stalinisti on mestari keksimään mitä mielipuolisimpia konnankoukkuja joilla vuodattaa veroeurosi Israelin turmion tukemiseksi. Tammikuussa kirjoitin mm. siitä, kuinka nepotisti-Eki jakaa tukiaisia terroristijärjestöjä tukeville stalinistiyhdistyksille. Erityisesti sellaisille puulaakeille, joiden suhteen hän asemansa huomioon ottaen on enemmän kuin jäävi jakamaan latin latia. Suomessa Ekiä markkinoidaan ulkopolitiikan rautaisena konkarina, maailmalla hänet tunnetaan pohjolan hulluna juutalaisvihaajana.

Homo-Pekka Haavisto
Bulevardilehdistömme mielestä maamme mediaseksikkäin kansikuvapoika on kehitys- ja nakkipoikaministeri Homo-Pekka Haavisto. Siihen hänen varsinaiset avunsa sitten jäävätkin. Kuun alussa kerroin, kuinka Homo-Pekka haluaa syventää Suomen rikosta kehitysmaita kohtaan ja leimaa kaikki em. rikokseen kriittisesti suhtautuvat “rupusakiksi”… Pian sen jälkeen kerroin kuinka Homo-Pekka setalaiselle seksuaalivähemmistöpopulismille tyypilliseen tyyliin polttaa veroeurojasi liihottelemalla homostelijoita kaulakiikkuun ripustavissa arabidiktatuureissa vuodattamassa ties minkämoista soopaa. Agendalle ei tietenkään ole se, että miksi allah ei suo Homo-Pekan kaltaisille rypäleenpuristelijoille ihmisoikeuksia?

Rattopoika Antonio
Tästä iloisesta velikullasta ei juurikaan ole tullut kirjoitettua, mutta hän on rakkaansa Homo-Pekan kainalossa läsnä useammassakin noteeraamassani törtttöilyssä. Antonion takia äänestin Homo-Pekkaa presidentiksi. Toivoin Mara Läskisaaren aloittaman ja Tavja Halosen jatkaman presidentti-instituutiomme rappion muuttuvan surkuhapaisaksi vitsiksi ja saamalla haaveilin maamme ensimmäiseksi rouvaksi rattijuopottelevan ja naisia hakkaavan latinohomostelijan… Homo-Pekasta ei tullut presidenttiä, mutta hänen latinomaasta matkamuistona tuomansa rattopoika pitää huolen siitä, että vihrepiipertäjien politiikka on ja pysyy naurettavana farssina.

Dan Koivulaakso
Vuoden 2013 hyödyllisin idiootti -äänestyksen suvereeni voittaja, kuunatsien kauhu ja pamflettimaakari Dan Koivulaakso on vasemmistofasistisen örveltämisen nouseva tähti. Kirjoituksessani muistelin mm. kuinka Dani-boy kantoi väkivaltarikoksista ja vandalismistaan tunnetun kansainvälisen vasemmistofasistiliikkeen panderollia. Samaista panderollia käytettiin hetkeä myöhemmin hyökkäyksessä rauhanomaisia kansalaisaktivisteja vastaan, jotka halusivat osoittaa solidaarisuutta islamilaisissa maissa sorretuille homostelijoille. Samaisessa tonttuilussa Dan ja teini-ikäisistä anarkomarkoista koostuva punakaarti syyllistyivät erinäisiin tekoihin, jotka EU-maissa vallitsevan oikeuskäsityksen mukaan on tulkittavissa rikoksiksi.

Paavo Arsenmäki
Dani-boy “Robin” Koivulaakson ikioma marionettimestari Paavo “Batman” Arsenmäki on riemuidiootti jonka säännöllinen läsnäolo teksteissäni on väistämätöntä. On täysi mysteeri kuinka Paavo on onnistunut pyllyilemään itsensä ministeriaudin takapenkille, mutta Jyrki Kataisen kaltaisen hullun basaarihallituksessa kaikki on mahdollista. Tammikuussa kirjoitin mm. siitä, kuinka Paavo vasemmistolaisille tyypilliseen nepotistiseen tyyliin jakoi verouroja reaktionääristä äärivasemmistoa edustaville tahoille, jotka puolestaan rahoittivat rahalla rikollista toimintaansa… Missä tahansa oikeassa sivistysvaltiossa ministeri saisi tällaisen tempauksen jälkeen tunnin aikaa putsata pöytänsä ja jättää eroanomuksensa.

Ja nyt äänestämään:

Advertisements

4 comments

  1. Minä taidan antaa ääneni nyt Pekalle. Se jos jätkä kerää kaikki mahdolliset “ei-populistiset” naistenlehtijulkisuudet homoudestaan ja visusti vaikenee kaikista seksuaalivähemmistöjen oikeista ongelmista tässä maassa on jo niin limaista ja iljettävää, että tällainen paatunut heterokin kokee moraalista närkästystä.
    Nyt suvakit sateenkaarilippuja vispaamaan venäjää vastaan. Ylessähän imaamit julistivat homoille kuolemantuomiota islam-illassa ja siitähän on epäkorrektia puhua, joten vispatkaa niitä lippujanne. Täällä ei ole mitään nähtävää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s