Rasistiksi nimittely on kunnianloukkaus

idiootitjamimosa01Saksalaisten vasuripölvästien suutorvi TAZ -lehti uutisoi, että Heilbronnin käräjäoikeus on antanut kunnianloukkaustuomion 17 -vuotiaalle antifanttilaiselle vasemmistofasistin plantulle. Äidin pikku anarkomarko oli jossakin kaltaistensa tumpeloiden järjestämässä vapaudenkeskisormen esittelyhulinoinnissa nimitellyt rauhanomaista mielenilmaisua harjoittavia islam -kriittisiä kansalaisaktivisteja “rasistiksi”. Tämä uljaan uuden vasemmiston edustaja joutui maksamaa peräti 200,- € sakkoa puberteettisestä suun rääpimisestä... tai siis kun tällä kertaa on kyse fyysisesti ala-ikäisestä vasurista, joutuu maksajan rooliin mitä ilmeisimmin iskä tai äiskä,

Yleinen käsitys Suomen vasemmistofasistien keskuudessa on se, että rasisti tarkoittaa sellaista henkilöä jolla on eriävät poliittiset mielipiteet, realismiin pohjaava maailmankatsomus ja selkärankaa ilmaista itseään. “Vasemmistofasistiksi” nimittely puolestaan ei voi omata kunnianloukkauksen piirteitä, edellyttäen että henkilö johon se on kohdistettu on todistettavasti mukana äärivasemmistolaisessa toiminnassa tai on sosiaalisessa mediassa tehnyt kyseistä ajatussuuntaa edustavia lausuntoja ja osoittanut täten kiistattomasti edustavansa vihervasemmistomädättäväistä henkistä köyhyyttä… Olkoonkin, että vasemmistoräpeltäjien poliittiseen brändiin kuuluu islamofasismia syleilevä etnopopulismipotaska, kärsivät nuo islamofiilit nysäjormat poikkeuksetta myös antisemitismistä. Vihervasemmistolaisella logiikalla tämä patologinen juutalaisviha ei kuitenkaan ole rasismia, vaan mielipiteen ilmaisua… Sen sijaan historialtaan antisemiittisen, fasistisen, rasistisen, homofobisen ja seksistisen ideologian fasismin, rasismin, seksismin, homofobian arvostelu on vasemmistologiikalla… no mitäpä muutakaan kuin rasismia… unohtamatta mainita tässä pop-termiä islamofobia… Sitäpaitsi; “eihän vasemmistofasimi ole rasistista vaan antirasistista toimintaa”, näin siis jos heiltä itseltään erehtyy asiaa kysymään. Koska EU:n alueella tuomioistuin on tällaisen tuomion antanut, voidaan se EU Suomessakin pitää ennakkotapauksena, kohta alkaa tuomioita ropsahtelemaan. Kuvakaappaukset takaavat myös sen että voidaan todentaa että kyseessä on toistuva rikoksen uusiminen.

Advertisements

7 comments

  1. Taitaa Antti Rinne olla syyllistynyt kunnianloukkaukseen, muistelempa tässä että Tarja Halonenkin aikanaan julkisuudessa möläytti erään puolueen olevan täynnä rasisteja, taitaa tulla tämän ennakkotapauksen myötä kiireistä aikaa oikeuslaitokselle kun ruvetaan vetämään punavihermädättäjiä tilille vihapuheistaan ja kunnianloukkauksistaan. Pitänee tarkistaa kuvakaappaukset onko eräs gonzoakin oikeudella uhannut taho syyllistynyt kunnianloukkaukseen.

  2. No eikös tuon kulttuurin taustalta mitä hän edustaa löydy runsaamminkin tuota kunnianloukkaus mentaliteettia, tosin suurelta osin myös loukkaantuminen on fyysistä kun he saavat päähänsä että vääräuskoinen on jotenkin loukannut jotain nimeltämainitsematonta pedofiiliterroristia joka oli kohottanut itsensä uskonnolliseksi johtajaksi.

  3. Pidän näistä Gonzon kirjoituksista valtavasti, koska a) kommentit säilytetään alkuperäisasussaan ja b) blogisti kirjoittaa aina selvin päin sekä asiaa, eikä alennu ad hominem -linjalle. Suomen kansanedustuslaitos olisi hyvien ihmisten hallussa jos sinne saataisiiin muutama James lisää!

  4. Vasemmiston taholta tuleva rasistiksi huutelu on vasta alkua. Aukovat vain päätään kun muuhun eivät pysty.
    Siellä missä vasemmisto on vallassa, maa täyttyy vanki- ja uudelleenojennusleireistä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s