Nazima: allahin lahja demareille

nazimajytaaOn surullista todeta kuinka kauas sosialidemokratia on eksynyt sen alkuperäisistä tarkoitusperistä. Historian kelkassa on pienen ihmisen oikeuksia puoltava aate degeneroitunut pelkäksi suurmarkkinatalouden kulttuurimarxistiseksi marionetiksi. Käytännössä tästä todellisuudelle niskalaukauksen antaneesta ja nyttemmin kryptofasistisesta aatteesta on jäljellä vain mutantti-ideologia joka kykenee säilyttämään valta-asemansa pelkästään suoltamalla tyhjää retoriikaa ja harjoittamalla pölhö-populistista sekoilulla Jyrki Kataisen kaltaisen imbesillin peltirummun paukuttaessa kakofonista sekarytmiä.

Ainoa oikeasti siisti juttu nykypäivän demareissa on Jutta Urpilaisen tissit. Olen tosin valmis lyömään vetoa siitä, että liivien hakaset avattaessa ne antavat myöden painovoimalle ja menettävät yhtälailla ryhtinsä, kuin koko nykydemari-ideologia konsanaan (haastan Jutan todistamaan minun olen väärässä)… Tällaista ongelmaa ei ole demarien nousevan MEP-vaalitähtösen ja ehdan rotuperustuotteen™ Nazimamikä sen nimi olikaan– kanssa… siis ei ainakaan mitä fyysisiin avuihin tulee. Hänen henkiset lähtökohtansa ovat toki demareille tyypillisessä tasavertaisen törppöilevässä tyhjiössä.

Käytännössä Nazima on yksi parhaimmista asioista mitä demareille voi tapahtua ja hänhän sopii puolueen profiiliin kuin nenä peppuun. Hän on mamu-taustainen, nainen, seksuaalisesta suuntautumisesta ei tietoa, muslimi, rotupesutuote™, osaa esiintyä tyhmään kansaan vetoavissa lobotomia-ohjelmissa pikkareitaan vilautellen ja kekkoslovakialaisen aikakapseli YLE:n post-taistolaisessa krapulassa örisevät tyhjäntoimittajat kokevat hänet mediaseksikkääksi… mutta mikä tärkeintä, hän ei ole tuonut poliittiseen keskusteluun mitään omaa, mitä nyt mollaa PerSuja demareille tyypilliseen rikolliseen tyyliin ja häntä voidaan markkinoida näkevän pienen duunarin… ei kun siis: monikultturistin, aseman itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan perspektiivistä… ja siitäkös pölhöpopulismistaan päihtyneet kulttuurimarxistit yms. vihervasemmistolaismädättäjät tykkäävät…

Nazima voi jo alakaa pakkaamaan burkhaansa ja muita luonnolliselle habitaatilleen luonteisia vetimiä ja nousta seuraavan brysselin koneeseen ja suunnistaa kohti europoliitikkojen tunkiota. Ensimmäisenä afgaanitaustaisena nais-MEPpinä hän olisi todellinen MEPien rockistara ja täydellinen manifesto siitä, että nykypäivän demaripolitiikassa etnopopulistinen potaska käy edellä pienen ihmisen intressien.

Huom. Tekstissä käytetty rotupesutuote™ on lainasana multikultivimmasta tunettujen viherpiiperöiden jargonista. Sanan lanseerasi vihreä pieni lepakkotyttö, joka raotti toviksi rasistikaappinsa ovea.

Advertisements

9 comments

  1. Yllättävän paljon vierasperäisiä sanoja noin niin kuin supisuomalaisen kirjoittamaksi. Kouluja on käyty ja Oregoni nähty, otaksun.

  2. Pidän näistä Gonzon kirjoituksista valtavasti, koska a) kommentit säilytetään alkuperäisasussaan ja b) blogisti kirjoittaa aina asiaa, eikä alennu ad hominem -linjalle.

  3. Minun mielestä taas Gonzon muokkaamat kuvat ovat parhaita. Kuvat tukevat hyvin tekstiä ja sopivat kokonaisuuteen täydellisesti. Kyllä Gonzon kirjoituksiakin on mukava lueskella. Hieman erilaisempaa ja todenmukaisempaa tekstiä Gonzolla kuin Helsingin Sanomissa.

  4. Käsittääkseni Gonzo tuolla esittelyssään luokittelee itsensä maailmankansalaiseksi, huhut kertovat hänen myöskin asuneen monessakin maailman kolkassa. Kielitaitokin puhuu puolestaan. Ehkä tuo kielikin silloin on hieman tavallisesta suomalaisesta poikkeavaa ja moninaisempaa. Koulutus tietysti lisää vielä teksteihin syvyyttä sanankäytön suhteen. Mielestäni tekstit ovat informatiivisia ja samaan aikaan sopivasti huumorilla höystettyjä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s