Tuomiojan johtama UM tukee arabiterrorismiä veroeuroillasi

ekielementissa01Vuonna 1977 perustettu Arabikansojen Ystävyyseura (AKYS) ilmoittaa jäsenmääräkseen 300 ja sen puheenjohtajana toimii julkisuutta pakoileva ja antisemiittisillä julkilausimilla loistava Ilona Junka. Yhdistyksen nimekkäin veteraani on sen entinen puheenjohtaja ja sittemmin kunniapuheenjohtaja on maailmalla “pohjolan hulluna juutalaisvihaajana” tunnettu Kataisen basaarihallituksen ulkoministeri Punikki-Eki Tuomioja.

AKYS on kautta koko olemassaolonsa tukenut islamofasistisia arabiterroristejä ajamaan Lähi-Idän ainoan demokratian; Israelin, kansalaiset Välimereen. Järjestö on rekrytoinut kärkihahmoikseen Punikki-Ekin ja tasavaltamme entisen pvesidentti Tavja Halosen kaltaisia tekopyhiä vasemmistofasisteja. Koska suomalainen lehdistö koostuu ensisijaisesti vain selkärangattomista post-stalinistisessa krapulassa pahoinvoivista vasuri-idiooteista, on Punikki-Ekin ja hänen vasemmistonatsiensa ajama patologista juutalaisvihaa hikoileva antisemiittinen vainoharhaisuus saanut purjeisiinsa vain poutaisen populistista myötätuulta.

ekinterroristikersat01aJulkisuudelta piiloon hussutettu totuus on se, että Tuomiojan ulkoministerikausina juutalaisvastaista rasistista agendaa ajava AKYS on saanut jatkuvasti verokassasta maksettua “tukea” ulkoministeriöltä. AKYS:ille annettuja tukia koskevat tiedot ovat mystisesti kadonneet UM:n nettisivuilta. Maksettu “tuki” rakentui seuraavanlaisesti: 2007: 35 560 €, 2008: 35 690 €, 2009: 42 706 €; 2010: 85 000 2011: 85 000 € 2012: 85 000 €.  Merkittävää on, että summat ovat kasvaneet Punikki-Ekin astuttua virkaan… Yllämainitut rahat ovat vain jäävuoren huippu niistä kaikista huuhaatukiaisista, jotka UM ammentaa arabiterroristien ja turhanpäiviäsiä virkamiehiä tarpeettomasti työllistävään pohjattomaan kaivoon.

Yksi AYKS:in rahasammoista on vuodesta toiseen ollut palestiinalaisiksi itseään kutsuvien jordanilaisterroristien Libanoniin pystyttämä Beit Atfal Assumoud -järjestön tukeminen ulkoministeriöltä ja hyödyllisiltä idiooteilta kusetetuilla fyffeillä. Virallisesti kyseessä on “erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten palveluista palestiinalaisperheille” ja erinäisten “extreme survival” -kurssien järjestäminen. Saksalaislähteiden mukaan Beit Aftal Assmoud -järjestö on tunnettu antisemiittisestä ja islamilaisvastaisesta propagandasta ja on mahdollisesti liitetty lapsi-itsemurhapommittajien rekrytointiin. Ei siis ole yllättävää, että järjestön facebook -sivuilla löytyy lukuisia kuvia, joissa palestiinalaishuiveilla kasvonsa naamioineet maastopukuihin sonnustauneet lapset esittävät sotatansseja “islamilaisten marttyyrien päivänä”. Kyseessä on ilmiselvästi “erityinen tarve”, joten UM-logiikalla rahaa käytetään sopimuksen mukaisesti.

ekinterroristikersat01bToistakymmentä vuotta sitten Suomen ulkoministeriö jäi housut kintuissa kiinni siitä, kuinka Suomessa oltiin painatettu suomalaisten verovaroilla palestiinalaisiksi itseään kutsuvien jordanialaislasten koulukirjoja. Kirjat opettivat, että juutalaiset ovat sikojen ja apinoiden jälkeläisiä ja “palestiinan kansan vihollisia” ja allah suuressa viisaudessaan kehoittaa palestiinalaislapsia tappamaan kaikki juutalaiset… UM luonnollisestikin koetti lakaista asian maton alle ja koetti vähätellä asiaa, kieltämättä kuitenkaan syyllisyyttään.

Ulkoministerimme on tyystiin jäävi ohjaamaan latin latia suomalaisten verorahoja järjestölle, jonka kärkihahmoihin hän itse kuuluu. Tapauksesta tekee erityisen törkeän se, että näillä rahoilla tuetaan Lähi-Idän ainoaa demokratiaa; Israelia, vastaan suunnattuja islamofaisitisia terrori-iskuja. Tämän perusteella tulee vaatia Ulkominsietri Erkki Tuomiojan välitöntä eroa. Vaatimuksen voi osoittaa osoitteeseen:

Ulkoasiainministeriö
Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: (09) 160 05 tai 578 15

Advertisements

3 comments

  1. SDP:n johtoon pyrkivä nykyinen ammattiliitto Pron puheenjohtaja Antti Rinne ehti jo sunnuntain Tsadin Sanomissa (lue: Helsingin Sanomat) haukkua Perussuomalaisia natseiksi ja fasisteiksi. Olisko Antti Rinteen pitänyt puhdistaa omaa puoluetta jihadisteista ja ääri-islamin tukijoista, ennen kuin lähtee arvostelemaan muiden puolueiden tekemisiä.

    Näin ollen Lasol-demarien kovin kärkikaksikko eli Erkki ”imaami” Tuomioja ja Tuula ”Jihad” Väätäinen ovat saaneet kaikessa rauhassa toimia ääri-islamististen terroristijärjestöjen skandinaavisina äänitorvina sekä rahoittajina.

  2. “Beit Aftal Assmoud -järjestö on tunnettu antisemiittisestä ja islamilaisvastaisesta propagandasta ja on mahdollisesti liitetty lapsi-itsemurhapommittajien rekrytointiin.” Onko tässä virhe vai onko samaan aikaan antiseministejä ja islamilaisvastaisia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s