Kommareille suomalainen perheväkivalta on yhtä kuin ählämiläinen kunniamurha

femakotjapaavo01Oikeastaan tein jo kauan sitten päätöksen olla kommentoimatta Taudinkantajan tai Kansanuutisten kaltaisia post-puberteettisissa angsteissa öriseville hulluille suunnattuja journalismin irvikuvia. Perustelin tämän päätökseni sillä, että ei paska punnitsemalla parane. Joskus on kuitenkin pakko muistuttaa lukijoitani siitä, että yhteiskuntamme ei ole alkuunkaan parantunut vasemmistonatsismin mätäpaiseista, sillä muutoinhan moiset fasismin suutorvet olisi kuopattu kompostin pohjalle jo ajat sitten.

Olkoonkin, että halki koko kuluneen vuosituhannen ovat vasemmistonatsien harjoittamat väkivaltaisuudet olleet hurjassa noususuhdanteessa, on vasemmistopopulisteillamme ja heitä edustavalla paskalehdistöllä patologisia piirteitä omaava maaninen tarve hussuttaa ja jopa pyhittää oman siipensä väkivaltaa. Argumentaatiota vahvistaakseen tehtaillaan valheita ja vainoharhaisia illuusioita uhkaavista kuunatseista tms. mörön omaisista fiktiivisistä tahoista, uskaltamatta luoda vilkaisua peiliin. Surkuhupaisinta tässä vasemmistopölvästien nillittämisessä on se, että “taistelussaan fasismia vastaan” he ovat lyöneet hyntteet yhteen islamofasististen homofoobikkojen, antisemiittien ja seksististen pohjasakkojen kanssa.

Mutta takaisin kommarilehdistön verbaaliin ripuliin. Tarkoitusperätön Kansanuutiset haastattelee jotain mitä lie kommariyliopistossa turhanpäiväisestä pseudotieteestä akateemista huuhaata räpeltänyttä vihaista nuorta naista. Kuluneen vuosisadan radikaaliromantiikkaan itsensä tuudittanut pimatsu tilittää nännit nöpöttäen siitä, kuinka “perhesurma on suomalainen kunniamurha”. Tällainen potaska jos mikä saa Kansanuutisten lepakkotoimittajan pöksyt kostumaan. Lopultakin löytyy sellainen “inhimillinen tekijä”, josta voidaan tehtailla faktana esitettävää älämölöä siitä, kuinka ählämistisissä yhteisöissä tapahtuvaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa voidaan vähätellä. Siinä samassa saadaan puberteettisella logiikalla demonistoitua mielipuolisen hyysäyspolitiikan syrjäyttämää ja sitä kautta alkkoholisoitunutta ja katkeroitunutta suomalaista maatiaismiestä, manaten hänet Bin Ladenin tms. islamilaisittain motivoidun mielipuolen tasolle.

Täydellistä propgandistiseen tarkoitusperään pohjautuvaa journalistista impotenssia tässä jutussa osoittaa se, että toimittajaa leikkivällä pimulla menee pahan kerran mämmit ja falafelit sekaisin. Suomalainen yhteiskunta, oikeuskäsitys ja erityisesti oikeuslaitos eivät tunne “kunniamurhakäsitettä”, toisin kuin ählämistiset “kulttuuriympäristöt”… “Suomalainen kunniamurhaaja” tekee miltei poikkeuksetta veritekonsa syvässä epätoivossa ja sen myötä hankitun päihdetilan aiheuttamassa v—tuksessa. Huomattavaa on, että hän katuu pään selvittyä tekoaan ja joutuu sovittamaan sen oikeuslaitoksemme langettaman tuomion mukaisesti. Lisäksi hänen sosiaalinen ympäristönsä tuomitsee teon ja tekijä joutuu sen mukaisesti sosiaalisen ympäristönsä hylkimäksi… Ählämistisessä kulttuuriympäristössä tapahtunut kunniamurha puolestaan johtuu islamin oppeihin pohjautuvista korruptoituneista ja tyystiin kieroista kunniakäsitteistä, jotka miltei poikkeuksetta liitetään tyttären tahi siskon immenkalvon tilaan. “Kunniamurhan” tekijä ei kadu tekoaan ja hänen sosiaalinen ympäristönsä ylistää häntä järkkymättömänä sankarina. Mikäli “kunniamurha” suoritetaan puhdasoppista islamia edustavassa maassa, vapauttaa sharia -tuomioistuin hänet kaikista syytteistä ja hän saa islmilaisittain ansaitun sankarin kotiinpaluun… Jos taas “kunniamurha” tapahtuu jossakin täystuhoministeri Alexander Stubbidon mukaan EU -kypsässä pseudosekulaarisessa ählämimaassa, esim. Turkissa, lakaistaan asia hiljaa maton alle ja “kunniamurhaaja” voi mitä pikimmin palata nurkkakahvilaansa pössäyttelemään vesipiippua, kippaamaan teetä ja pelaamaan backgammonia.

Pistetäänpä tähän loppuun vielä kommarilehden toimittajatytsylle ja hänen haastattelemalleen femakkopimatsulle sellaisia terveisiä, että opetelkaa perehtymään asioiden syy-yhteyksiin ja todellisiin tarkoitusperiin ennen kuin koetatte luoda itsellenne älykön kulissia. Suomalainen kulttuuri ei tunne sellaista käsitystä kuin “kunniamurha”, joten osoitatte kiljuvaa inkompetenssia tuolla typerällä tuputtamisellanne… Sen sijaan voisitte keskittyä tutkimaan sitä, että miksi vasemmistolainen väkivalta on hurjassa noususuhdanteessa ja miksi vasemmistolaiset ja islamistit kaulailevat keskenään? Ja jos tuo kunniamurhahäröily saa hormooninne hyrräämään, niin aloittakaa vaikka tutustumalla tähän Cambridgen yliopiston tutkimukseen… Tai vielä parempi; keskittykää olemaan nättejä, välttäkää rupsahtamista, löytäkää itsellenne hyvä mies ja opetelkaa hymyilemään.

Advertisements

2 comments

  1. Jokunen vuosi sitten Thomas Wallgren piti Ruotsiin lähetettyjä sotalapsia aikansa ankkurilapsina. Samanlainen rinnastus on nyt tehty perhesurman ja kunniamurhan välillä. Artikkeli löytyy googlella: “Pakolaisapu: Tosiasioiden tunnustaminen on maahanmuutossakin tärkeää”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s