Tuomiojalla porttikielto Tel Aviviin! Vasemmistonatsit eivät tervettulleita Sharonin muistotilaisuuten.

arielsharon01Olen viettänyt kuluneen viikonlopun syvän järkytyksen partaalla. Yksi kuluneen vuosikymmenen merkittävimmistä suurmiehistä; Yom Kippurin sodan sankari, Negevin autiomaan tilallinen ja Israelin itseinäisyyden sankarin Ariel “Arik” Sharonin poistuminen tuonpuoleiseen kosketti minua syvästi. Arikin vertaansa vailla oleva ura Israelin kansan oikeuksien järkähtämättömänä puolustajana venyi yli seitsemän vuosikymmenen.

Arik oli piikki niin suomalaisen puusilmäisen pisuaarimedian kuin vihervasemmistolaisten antisemiittienkin lihassa. Erkkonatsien lippulaiva HS osoitti taas kerran kansainvälisen politiikan ymmärätämättömyyttään kuvailemalla Sharonia “rohkeaksi valtiomieheksi ja tyranniksi” ja “rikolliseksi jääräpääksi“. Kekkoslovakialainen aikakapseli YLE poulestaan örisee post-taistolaisessa krapulassaan, että Sharon oli “ristiriitainen ja salaperäinen“. Koska toimittajakaartiltamme uupuu kunnioitus hyviä lehtimiestapoja kohtaan, jää heiltä kaikilta tietenkin tunnustamatta Sharonin saavutukset oman kansansa kiistattomana sankarina… Kaikilta tuntuu unohtuvan se fakta, että ilman Sharonia Lähi-Itä olisi ollut ruutitynnyri joka olisi räjähtänyt 40 -vuotta sitten ja johtanut kolmanteen maailmansotaan!!! Ja Nobel jaettiin tietenkin arabiterrorismin legendalle ja sosialistille… että silleen…

Minulla oli kunnia tavata Arik kertaan jos toiseenkin, niin Tel Avivissa kuin New Yorkissakin. Olinpa kerran jopa vieraana hänen perhetilallaan Negevin autiomaassa yhdessä vuosikymmenien takaisen ystäväni ja FDL-veteraaniveljeni “Triplan” kanssa. Arik oli juuri dekantoinut pullon ainutkertaista galielalaista viiniä kun yksi rengeistä riensi saliin ja ilmoitti lehmän poikivan. Viini sai odottaa ja Arik tempaisi meidät mukaansa navettaan ja jouduimme toimimaan apukätilöinä uutukaiselle vasikalle, joka nimettiin minun mukaani. En pahoittanut mieltäni siitä, että toissaviikolla Lontoon Moss Brosilta Covent Gardenin kupeesta ostamani englantilaisittain leikattu mittatilauspaitani meni siinä samassa pilalle 🙂

Toimenpiteen jälkeen pääsimme lopulta nauttimaan nyt jo hyvin dekantoitunutta viiniä. Gazan alue oli piakkoin siirtymässä palestiinalaisiksi itseään kutsuvien jordanialaisterroristen hallittavaksi. Yksi alueen luovutusehdoista oli se, että “palestiinalaisiksi” itseään kutsuvat jordanialaiset terroristit kunnioittaisivat alueelle jääviä synagogia ja juutalaisia hautuumaita. Kysyin Arikilta, että uskooko hän oikeasti siihen, että näin tulee myös käymään? “En tietenkään”, hän vastasi lakonisesti, “mutta juuri nyt emme kansainvälisen painostuksen alla voi tehdä muuta kuin luovuttaa alueet jotka Jumala on meille antanut”. Kun “palestiinalaisiksi” itseään kutsuva jordanialainen rupusakki sitten otti alueen hallinan, ensimmäiseksi synagogat häpäistiin ja muutettiin moskeijoiksi ja juutalaisten hautuumaat muutettiin (miesten) julkisiksi käymälöiksi. Tästä erkkonatsit taikka kekkoslovakialaisen aikakapseli YLE:n puusilmäiset toimittajatohelot eivät tietenkään kirjoittaneet tavuakaan.

Mutta kuinkas nyt kun Arik haudataan tänään ja lukuisat valtiot ja heidän päämiehensä saapuvat paikalle osoittamaan kunnioitustaan Lähi-Idän suuren miehen muistolle? Tel Avivissa istuva suurlähettiläämme Leena-Kaisa Mikkola, joka on luonut uraansa mm. imeskelemällä Tavja Halosen peräpukamia aina tämän ulkoministerikaudelta alkaen, edustaa Suomea muistotilaisuudessa. Se, että patologisesta juutalaisvihastaan ja Ariel Sharonin natsittelusta tunettu ulkopoliittisen historiamme häpeäpilkku Erkki Tuomioja ei ulkoministerimme roolissaan osallistu tilaisuuteen johtuu siitä, että Tuomioja on saanut porttikiellon Tel Aviviin. Asian vahvisti sekä Sharonin perhettä, että Israelin ulkoministeriötä lähellä oleva aseveljeni Tripla, mutta siitä ei tietenkään saa Suomessa avoimesti puhua… Olen syvästi pettynyt presidenttiimme Sauli Niinistöön, että hän ei mene paikalle osoittamaan kunnioitusta historian suurmiehelle. Se, että lähetämme jonkun tyystiin turhapäiväisen ulkoministeriömme pimatsun istumaan läpi muistotilaisuuden on syvä loukkaus Ariel Sharonin muistoa kohtaan!

Arik, haen maanataina 13.1. kellaristani pullon parasta galielealaista viiniäni ja kohotan sen muistollesi. Lacheim rakas ystävä, jään kaipamaan sinua!

Advertisements

6 comments

 1. Joudun avaamaan eteläafrikkalaisen viinin, mutta Ariel Sharonin muistolle.

  //////////

  Tulinpahan vaan sanomaan, että pahuksen hyvä bloki ja nauruhermoja raastavaa tekstiä!

  1. Kiitoksia. Eteäafrikkalaisen viinin laatu valitettavasti tipahti kuin lehmän häntä aprtheidin poistuttua. Sen jälkeen kun kaikki maailman hyvät ihmiset halusivat osoittaa solidaarisuutta eteläafrikkalaisille sittemin sorretuille mustille ostamalla valkoisten suurtilallisten viiniä… Kansainvälisten boikottien poistuminen kun pakotti viinituottajat laadukkasta artesaanituotannosta isoon teolliseen massatuotantoon.

   Kiitoksia palautteesta ja kilistelkäämme SUUREN miehen muistolle!

 2. Arik rest in peace! Jotkut sanovat että yksi ihminen ei voi muuttaa maailmaa, mutta onneksi he ovat väärässä. Arik muutti maailmaa yksin…ja paljon parempaan suuntaan. Erkki “imaami” Tuomioja, Helsingin Sanomien rupusakki-toimittajat ja muu vihervasemmistolainen roskaväki ei koskaan hyväksynyt Ariel Sharonin politiikkaa. Tämä edellä mainittu juutalaisia vihaava porukka näkisi mieluimmin rakettien lentävän palestiinalaisalueilta Israeliin nyt ja tulevaisuudessa. Näköjään juutalaiset eivät saa puolustaa itseään, jos imaami Tuomiojalta tai Helsingin Sanomien toimittajilta kysyy. Suomessa on vain yhden (oppositio) puolueen puheenjohtaja tukenut avoimesti Israelia. Kaikki Kataisen basaari-hallituksen pöydän alla kykkijät ovat olleen hiljaa tai toistaneet niitä vanhoja mantroja ”suomeen tarvitaan lisää maahanmuuttajia”, ”suomea uhkaa työvoimapula ellemme ota kaikkia Afrikan nälkää näkeviä tänne elätettäviksi” ja vanha tuttu ”maahanmuutto on rikkaus”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s