Homo-Pekka toivoo rupusakeilta enemmän aktiivisuutta kehitysmaiden lahtaamiseen

homopekka01Seksuaalivähemmistöpopulismilla poliittisen uransa homostellut viherpiiperöiden kehitysministeri Homo-Pekka (jota minä muuten äänestin pressanvaaleissa) meinaa, että kehitysmaiden tulisi kiinnittää enemmän huomiota verotukseen. Pekkaa ei huolestuta yhtään se, että leväperäisellä maahanmuuttopolitiikalla suurin osa kehitysmaiden verotettavasta väestöstä pakenee maasta ja jäljelle jää vain kouluttamaton pohjasakka ja korruptoitunut valtaeliitti… näistä tuo jälkimmäinen ryhmä on siis erinäisten länsimaisten hyväntekeväisyyshaihattelujärjestöjen ohella multimiljardiluokkaa olevan kehitysapukusetusbisneksen nettovoittajia ja ensimmäinen em. järjestöjen mannekiinejä… Homo-Pekka ei myöskään valaise, että mitä kehtiysmaissa tulisi verottaa? Beduiinien kamelien sontaa vaiko tulisiko ehkä kantaa veroa kongolaisilta kannibaalisisseiltä jokaisesta heidän kaatamastaan ja grillaamastaan pygmistä? Sen hän kuitenkin tekee selväksi, että kehitysmaiden byrokratiaa (lue=korruptioalttiutta) tulee kasvattaa turvaamalla esim. ammattiyhdistysten toimintaa. Tämä kuulostaa ihan sikafiksulta ja edistykselliseltä sellaisen korvissa, joka ei koskaan ole ollut oikeasti kosketuksissa paikallisten kulttuurien ja arvomaailmojen kanssa… Minusta Homo-Pekka voisi voidella tällaiset valopäiset ideansa Tummelilla ja sitten työntää ne paikkaan jonne aurinko ei paista, esim. latinorattopoikansa rektaalionteloon.

Homo-Pekka kertoo ex-stalinististen alkoholistien pyörittämälle propgandatoimisto STT:lle antammassaan haastattelussa, että Suomi ei ole vielä kunnostautunut tarpeeksi hyvin rikoksessa kehitysmaita kohtaan. Pitkälti toista miljardia suomalaisten veronmaksajien selkänahasta kupattua veroeuroa ei riitä, vaan rahaa pitää siirtää lisää kehtisymaiden diktaattorien numeroiduille pankkitileille ja erityisesti erinäisten huuhaajärjestöjen käyttöön. Cocktailien lipittäminen ja itsevanhurskastelevien omaa tarkoitusperää ajavien mainoskampanjoiden luominen kun ei ole ilmaista touhua ja erityisesti National Geography -kanavan mainosslotit kallistuvat kerta toisensa jälkeen ja niiden ylläpitämiseen tarvitaan pohjattomat määrät hyväuskoisten imbesillien fyrkkaa. Nämä hyväuskoiset idiootit jotka tällaisiin keräyksiin rahojaan lahjoittavat ostavat itselleen hyvää fiilistä ja tunneta siitä, että ovat naapuriaan parempia ihmisiä, koska he välittävät ja auttavat kaukaisen afrikan nälkäänäkeviä, Bulgarian tanssivia karhuja, Bangladeshin huulihalkiokakaroita jne… Miksiköhän kukaan noista ei ole vielä keksinyt kerätä fyrkkaa lopettaakseen tyttöjen ympärileikkauksen muslimimaissa?

Sellaisia maita jotka eivät anna kehitysmaiden valtaeliittien ja erinäisten paskantärkeiden “kehitysapujärjestöjen” kusettaa itseään; Homo-Pekka luonnehtii “rupusakiksi”. Minä puolestani neuvon Homo-Pekkaa ja kaikkia häntä komppaavia hyviä ihmisiä™ tutustumaan kenialaisen taloustieteilijä James Shikwatin realistisen suoraan kuvaukseen kehitysavusta. Shikwati selvittää, että länsimaiden jakama kehiitysapu on kolonialismia huomattavasti suurempi rikos kehitysmaita kohtaan ja siksi kaikki kehitysapu tulee lopettaa välittömästi! Afrikka on luonnonrikkauksiltaan maailman mahtavin manner, mutta kehitysavulla koko maanosa pidetään polvilaan kerjäläisenä, sen sijaan, että panostettaisiin oikeasti siihen, että Afrikka opetettaisiin seisomaan tukevasti omilla jaloillaan. Tällaisella pyllyilyllä ja tyystiin todellisuudesta irti repäistyllä verbaalilla ripulillaan Homo-Pekka osoittaa olevansa täysin tietämätön kehitysmaiden todellisesta tilasta ja pyrkii vain edistämään konventionaalisia ja vanhentuneita rakenteita… rakenteita, joilla kaunokullataan Homo-Pekka ja varmistetaan hänen saunakavereittensa tarpeettomia ja ylipalkattuja asemia kehitysapurallin kusetusoravanpyörän koneistossa.

Advertisements

12 comments

 1. Mitä jos tuolla kehitysavulla juuri pyritäänkin ylläpitämään Afrikan kurjuutta ja saadaan porukka pakenemaan Eurooppaan “työvoimapulaa” paikkaamaan? Vaikka kehitysapu lopetettaisikin, niin tuskin Afrikka tukevasti seisoisi jaloillaan, matalahko ÄÖ ja islam haittaavat seisoskelemista… Kiitos Gonzolle loistavista kirjoituksista, keisarilla ei todellakaan ole vaatteita!

 2. Alla ministeri Pekka Haaviston kirjoitus HS:ssa koskien kristilllisen järjestön, Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen, tekemää kehitysyhteistyötä. Haavisto aikoo lopettaa järjestön rahallisen tukemisen ministeriönsä kautta, koska järjestö vastustaa homoseksuaalisuutta:

  /// /// ///

  Uutiset Mielipide
  Ulkoministeriö pyytää selvityksen Etiopiassa toimivalta kehitysjärjestöltä
  6.12.2013 2:00 0

  “Sari Roman-Lagerspetz kirjoitti syrjinnästä, jota hiv-positiiviset valitettavasti kohtaavat edelleen Afrikassa ja Aasiassa (HS Mielipide 1. 12.). Hän esitti huolensa siitä, että Suomen ulkoministeriö on rahoittanut homosuhteisiin kielteisen kannan ottanutta Kansanlähetyksen aids-hanketta Etiopiassa. Kirjoittajan mukaan tällaisen järjestön toiminta vaikeuttaa homoseksuaalien hoitoonpääsyä ja asettaa avuntarvitsijat eriarvoiseen asemaan.

  Ulkoministeriö ei hyväksy mitään syrjintää kehitysyhteistyössä. Tämän selventämiseksi on laadittu eettiset säännöt, joita valtionapua saavien järjestöjen on noudatettava. Säännöissä korostetaan, että `yhteiskunnan ja yhteisöjen syrjimät ihmiset ovat kehitysyhteistyön keskiössä. Kehitysyhteistyö tarttuu köyhyyden, epäoikeudenmukaisuuden ja syrjinnän syihin. Se pyrkii muuttamaan vallitsevia syrjiviä asenteita ja rakenteita´.

  Valtionavun vastaanottaessaan järjestöt sitoutuvat näihin sääntöihin. Mikäli järjestö ei noudata ulkoministeriön asettamia ehtoja, ministeriö voi asettaa määräajan ehtojen täyttämiselle, keskeyttää tuen maksamisen tai määrätä jo maksetun tuen palautettavaksi.

  Ulkoministeriö valvoo verovaroin rahoitettua kehitysyhteistyötä ja edellyttää, että siinä toiminnan lopullisia hyödynsaajia eli kehitysmaiden ihmisiä ei aseteta millään perusteella eriarvoiseen asemaan. Jos ongelmia ilmenee, niihin puututaan välittömästi. Näin on tapahtunut myös esiin tulleen järjestön osalta. Järjestöltä on pyydetty selvitystä toiminnastaan Etiopiassa, ja järjestön työstä tehdään erillinen tarkastus.

  Pekka Haavisto
  kehitysministeri (vihr)”

  http://www.hs.fi/mielipide/Ulkoministeri%C3%B6+pyyt%C3%A4%C3%A4+selvityksen+Etiopiassa+toimivalta+kehitysj%C3%A4rjest%C3%B6lt%C3%A4/a1386228113752

 3. Onhan se perimmäistä yhteisvastuullisuutta maksattaa Suomalaistenkin varoilla sexiklubeja/prostituutiokoulutusta/perverssikerhoja turisteille/meille tautitapaukset tuonnempaa…Perälän Pekkiskin santsasi kupolinsa teinipieruun mukahyvä varoista/viroista letkumpiakin löytyy leikkikerhoihin monenkirjavaa/ihaa sanoo suurimmat räpylät?Näitä vekkulivaroja ei tosissaan valvo kuin naivit nappulahanskat/syyhyä toteaa lateksihanska…jne…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s