Vihervasemmistolaiset hallituspuolueet osana väkivaltavyyhtiä

eifasismiaKuluneen itsenäisyyspäivän tapahtumat Tampereella osoittivat taas kerran minkälaisista elementeistä vihervasemmistomme moraali on rakennettu. Samaan aikaan kun väkivaltataustan omaavat viher-kommarien ministerit ja kansanedustajat tanssivat valssia Suomen itsenäisyyden kunniaksi, heidän likaista työtään tekevät anarkisteiksi itseään kutsuvat pellensä polttavat Suomen siniristilippua, herjaavat vapaan Suomemme itsenäisyyttä ja harjoittavat systemaattisia väkivaltaiskuja maamme ylintä johtoa kohtaan. Erityisesti raskauttavaksi tämän tekee se, että Tampereen mellakkaa on ollut mukana järjestämässä ja organisoimassa järjestöjä, jotka ovat saaneet valtion kassasta taloudellista tukea rikolliselle toiminnalleen! Sanomattakin selvää on, että näitä määrärahoja on myöntänyt liikkeille mellakkataustan omaava kommarifasistiministeri Paavo Arhinmäki. Ennen häpeällisen ministerikautensa alkua osa edelläviitatuista järjestöistä eivät ole saaneet valtiolta latin latia. On siis ilmiselvää, että jalkopallohuligaanina poliittisen uransa aloittanut väkivaltarikollinen ministerimme käyttää häikäilemättä asemaansa hyväkseen, jotta hänen omaa vainoharhaista ja demokratiavihamielistä poliittista agendaansa edistävät fasistiset liikkeet voisivat pumpata verorahoja väkivaltaisuuksien ja Isänmaamme häpäisemisen organisointiin. Osa näistä järjestöistä on saanut verokassasta ammennettua tukea jo Arhinmäen edeltäjäpellen, Steffan Wallinin ministerikaudella. Erona on vain se, että henkisestä regressiostaan tunnetun sisäsiittoisen eliitin edustajana Wallinilla ei ollut aivokapasiteettia ymmärtää minkälaiselle toiminnalle hän määrärahoja siunasi, eivätkä ao. järjestöt tuolloin harjoittaneet avoimesti rikollista toimintaa. Arhinmäki puolestaan on täsyin tietoinen siitä, että mitä nämä huligaanit ja terroristinalut puuhailevat ja sen sijaan, että sulkisi näiden rikollisten rahahanat, lisää Paavo heidän rahoitustaan entisestään.

Tilanteessa on huomattavaa se, että näin hyvin organisoitua ja rahotettua mellakointia ei ole Suomessa ennen koettu. Koko Tampereen tempaus omaa aivan selkeitä yhtäläisyyksiä esim. saksalaisten antifanttien toimintaan. On siis oikeutettua olettaa, että homman suunnittelijat ovat käyneet hakemassa oppia merta kauempaa. Kiljupäissä ei nimittäin näin hyvin organisoituja tempauksia järjestetä.

Missä tahansa sivistyneessä oikeusvaltiossa Arhinmäki joutuisi putsaamaan työpöytänsä ja luopumaan ministeri-Audistaan 24 tunnin sisällä. Näin ei kuitenkaan Suomessa ole tapana tehdä. Yhdyn 100% kaimani Hirvisaaren mielipiteeseen siitä, että kaikilta sellaisilta järjestöiltä jotka ottavat osaa mellakkojen ja rikollisen toiminnan organisointiin, tulee evätä valtion tuki.

Advertisements

2 comments

  1. vasemmiston logiikkaa: eläinrääkkäystä ei ollut kuulemma se, että hevosia hakattiin lätkämailoilla, vaan se, että poliisit olivat tuoneet hevoset paikalle. Logiikka on samaa luokkaa kuin niillä, jotka syyttävät raiskatuksi joutunutta vääränlaisesta pukeutumisesta.

    1. No en kyllä itsekään eläinten ystävänä ymmärrä että miksi poliisi ylipäänsä käyttää hevosia enää tänä päivänä missään muualla kuin leivän päällä, ajelisivat sitten vaikka mönkkäreillä tai ostaisivat lisää niitä skoottereita jos on ihan pakko ratsastaen saapua paikalle. Mahotonta meininkiä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s