Saksa islamilaisen terrorismin kohdemaa

muslim_brotherhood_-_HAMAS_LARGESaksan suurimman osavaltion Nordrhein-Westfalenin turvallisuuspalvelun johtaja Burkhard Freier on todennut, että islamilaisen terrorismin vaaraan tulee suhtautua vakavasti. Freierin mukaan Saksa ei ole enää pelkkä islamilaisen terrorismin hautomo, jossa uskontonsa radikaaleimmat edustajat voivat tuutia lintukodossa ja suunnitella 911 -kaltaisia islamilaisia uskonilmaisuja, vaan Saksa tulee ymmärtää myös islamilaisen terrorismin kohdemaana. Freier kertoi viranomaisten tietävän ainakin 150 potentiaalisesti erittäin vaarallista muslimia, joskin kyseessä on vain jäävuoren huippu. Hän sanoo myös olevan erityisesti huolissaan niistä jihadisti-veteraaneista, jotka palaavat kotiin leveän pöydän ääreen Syyrian taisteluista. Meidän kotiin palaavien jihadistien tosin ei tarvitse kantaa huolta, sillä demarimme haluavat halauvat kohdella jihadisteja sotaveteraaneina ja antaa heillse samat oikeudet, jotka sankarilliset sotaveteraanimme ovat veriuhreillaan kunniallisesti ansainneet.

Meillähän salafistiset radikaalit ovat onnistuneet jo tunkeutumaan valtiomme korkeimpaan hallintoon ja jihad-turismi on jo aktiivi osa eläävää suomalaista islamia. Muslimien tekemät kristittyyn valtaväestöömme kohdistetut vihraikoksetkin ovat käyneet tutuksi erityisesti itähelsinkiläisille hihhuleille.

Siinä missä muun euroopan viranomaiset alkavat myöntää sitä tosiasaa, että islam on kiistaton yhteiskunnallinen vaaratekinä, toistaa esim. SUPO sitä vanhaa suomalaisen poliisikoulun peruosopetusta; “hajaannutaanpas nyt, täällä ei ole mtiään nähtävää”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s