Vihervasemmistolaisen monikultturismin vaikutus suomalaiseen naiskauneuteen

suomalainen naiskauneusIittalan lasin ja Wäinö Aaltosen kaltaisen taiteellisen neron kätten jäljen ohella kuului suomalainen naiskauneus niihin asioihin, joista Suomi maailmalla tunnettiin… ja nykyään vielä ehkä joissakin piireissä muistetaan… Kun itänaapurimme sitten joskus 1990 -luvun hujakoilla tyhjensi humanitaarista paskahuusiian yhteisen rajamme tälle puolelle ja passitti monta lastia somppuja suomalaisen sosiaalikoneiston rasitteeksi, keksivät kulttuurimarxistiset vihervasemmistolaiset pölvästimme, että jos luokittelemme nämä afrikansarvelaiset lukutaidottomat vuohipaimenet ja klitorisamputoidut synnytyskoneet “kulttuuriamme rikastuttaviksi kansainvälisiksi monitaito-osaajiksi”, niin saamme luotua kosmeettisen illuusion joka saa jotkut suomalaiset taajamat muistuttamaan itseään oletetusti kansainvälisempiä ja monikulttuurisempia kosmopoliittisia metropoleja.

Tämä kulttuurimarxistiseen älämölöön pohjautuva pölhöpopulistinen riipputissisten ja luonnevikaisten hylkiötanttojen manipuloima maaninen hulapaloo johti väistämättä sellaiseen ketjureaktioon, että kaikki ennemmin hyväksi todetut ja kunniaan nostetut arvot, suomalainen naiskauneus niiden joukossa, julistettiin natsistiseksi paskaksi ja kaikki monikultturismin manifestoa järkipohjaisesti kyseenalaistavat tahot sysättiin siten kuunatseja metsästävien noitavainoharhaisten vihervasemmistolaisten hullujen vapaaksi riistaksi… Eniten tästä on kärsinyt suomalainen naiskauenus ja erityisesti kaltaiseni heteromiehet, jotka eivät vain arvosta, vaan suorastaan jumaloivat suomalaista naiskauneutta ja suomalaisia naisia.

Suomalaiset naiset, uskaltakaa olla kauniita, koska olette! Tai voisitte olla, jos vain uskaltaisitte 🙂

Advertisements

3 comments

  1. Lola Odusagan kaltaisessa naisessa yhdistyy upeasti eri piirteet ja monessa muussakin nykyajan naisessa mutta näyttäis kyllä huonompaan suuntaan menevän ja ihan kantasuomalisten toimesta tämä ns naiskaunes..

  2. Vai jumaloit sä naisia? Olet kyllä aika pihalla. Onneksi muslimit sentään tietävät että naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s