IslamExpo3 osa1: Kataisen ja hyödyllisten idioottien™ itsevanhurskasteluorgia

islamexpo301IslamExpo3 odottaa starttilaukausta ja taas kerran hyödylliset idioottimme™ kerääntyvät suurin joukoin itsevanhurskastelemaan ulkokullatulla suvaitsevaisuudellaan. Missäpä muuallakaan se onnistuisi paremmin, kuin ihmisoikeuksia halventavien salafististen islamofaisistien kainalossa?

Muslimiveljeskunnan rahoittama edesmennyt IslamExpo2 jo sellaisenaan puhui surkahupaisaa kieltään, jonka media luonnollisestikin vaikeni unholaan. Tämä unholaan vaikeneminen saattoi johtua median päättäjiämme kohtaan tuntemasta myötähäpeästä, joskin todellinen syy lienee valtamedoillemme luonteeomainen krooninen puusilmäisyys. Iki-ihana Astrid Thors ja raiuvoraitis vapaamuurarirötösherra Matti Vanhanen jakoivat lavan yhdessä Muslimiveljeskunnan suutorvina tunnettujen antisemiittien ja homofoobikkojen kanssa. Ertityisesti huvittavaa oli nähdä ikisuvaitseva Astrid säteilemässä suvaitsevaisuuttaan islamofasististen homofoobikkojen marionettinä… Teemana oli tietenkin islamilainen suvaitsevaisuus ja vastaanottavaisuus tms. kaunosanainen ja poliittisesti korrekti saavillinen verbaalia kamelin sontaa. Väistämätön lopputulos tällaisissa keskustelutilaisuuksissa on aina se, että islam on rauhan uskonto™ ja se on tullut tänne jäädäkseen ja kantaväestön tulisi osoittaa sitä kohtaan enemmän suvaitsevaisuutta.

Nyt lavalle nousee kukapas muu kuin Suomen kansan pääministerikseen valitsema maitonaamainen vellihousu ja kaikkien välimeren kasinorallihidalgojen lempilapsi Jyrki Katainen. Käytännössä Jyrki häpäisee Suomen pääministerin arvovallan ja instituution, koska kunnioittaa islamofasismiorgiaa läsnäolollaan… Oikeasti tässä on takana vain toivomukset siitä, että jo entuudestaan nousushdanteessa oleva asekauppa ihmisoikeuksia loukkaaville arabidiktatuureille edistyisi entisestään. Kaikenlisäksi tässä palvellaan myös ulkoministeriön tarpeita, sillä mitäpä nykyisellä patologisesta juutalaisvihstaan tunnetulla vasemmistofasistisella punikkiulkominisetrillä olisi sitä vastaan, että suomalaista aseteknologiaa käytetään juutalaisia vastaan varustelemalla palestiinalaisiksi itseeän kutsuvia jordanialaisia terroristejä.

On oikeasti hävettävää, että pääministerimme ottaa osaa bahrainilaisilla petrodollareilla kustannettuun huuhaatapahtumaan. Jyrkin lakeijat ovat luonnollisestikin pyytäneet SUPO:lta turvallisuusluokittelua ja SUPO:n kanta kaikkii islamia koskeviin asioihin on aina vanhaan suomalaiseen poliisiperinteeseen pohjautuva viisaus: “no hajaannutaanpa nyt, täällä ei ole mitään nähtävää”:… Jos Katainen lähtee IslamExpoon, niin miksi ihmeessä häntä ei nähty kekkoslovakialaisen aikakpseli YLE:n taannoisisessa surkuhupaisassa islam-illassa? Tietenkin siksi, koska YLE:n huuhaaillalla ei olisi ollut vastaavaa vaikutusta ihmisoikeusloukkauksista tunnettujen arabidiktatuurien kanssa tehtävään diilailuun ja IslamExpossa hänen ei tarvitse ottaa kantaa saati vastata oikeisiin kysymyksiin. Jyrki voi siis keskittyä tekemään vain sitä minkä hän osaa parhaiten; lipevää kysymysten taklailua ja paskantärkeän tyhjänpäiväisen paatoksen paasaamista.

Seuraavassa IslamExpo3 -teemaisessa kirjoituksessani tulen esittelemään tarkemmin  tapahtumaa värittäviä “maltillisia muslimiliikkeitä”. Pääministerimme islamofasistiset petikaverit edustavat yllättävän värikästä ja suoria terroristikytköksiä omaavia allahin sotureita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s