Sharia Ruotsissa: Ruotsin hyysärit maksavat vahingonkorvauksia muslimeille jos kaupungin järjestyssääntö ei ole koraanin mukainen

ruotsinburkinitilanne01Kekkoslovakialainen aikakapseli YLE kertoo, että Göteborgin kaupunki on tuomittu maksamaan 2 x 20.000 ryåttinkryynyy (n. 2 x 2.000 Eur.) vahingonkorvausta musulumaanimammoille, koska nämä kieltäytyivät noudattamasta kaupungin julkisen laitoksen sääntöjä. Minkäänlaista inventaariota aiheutettujen vahinkojen juridisesti määriteltävästä rahallisesta arvosta ei tietenkään esitetä. Myöskään se ei käy ilmi, että mitä vahinkoa tässä korvataan ja kuinka mainitun summan mukaiset vahingot eriteltiin. Mutta mihinkä sellaista tarvittaisiinkaan? Sillä eihän tässä jutussa ole tärkeintä se, että saataisiin oikeus toteutettua länsimaisen oikeustajun ja Ruotsin kaltaisen vanhan valtion oikuskäytäntöä kunnioittaen… eihei! Tärkeintä tässä on se, että Ruotisin suvaitsevaisuusfasistiset hyysäripellet voivat julkisesti osoittaa saaneensa oman virkamieskoneistonsa kiinni toiminnasta, joka voidaan subjektiivistä perspektiiviä soveltaen tulkita rasistiseksi… Tällainen vainoharhainen kuunatsinmetsästyslogiikalla toteteutettu idiotisimi on suoraan verrannollinen menneiden vuosisatojen noitavainoihin.

Käytännössähän tämä merkitsee sitä, että sharia on jo hiipinyt syvälle ruotsalaisen oikeuslaitoksen rakenteisiin. Sharia -oikeuslaitoshan perrustuu siihen, että vääräuskoinen on aina väärässä ja vääräuskoisen tulee maksaa jonkinlaista verirahaa muslimeille. No tässähän kävi juuri nyt niin.

Nyt on kuitenkin niin… ja tämä on erittäin tärkeää tiedostaa; että koko hyysäysteollisuus imee oman olemassaolonsa tarkoitusperäisyytensä tällaisista noitavanoista ja työllistää itse itseään juuri sellaisia tehtailemalla.

Ruotsalaisten selkärangaaton ja täydellisen munaton islam-mielistely on saavuttanut sairauden piirteet. Ehkäpä supersuvaitsevaisen länsinaapurimme kannattaisi tämän asian suhteen ottaa oppia Saksasta, jossa aletaan pikkuhiljaa herätä islamisaation todellisuuteen.

Advertisements

4 comments

 1. kammottavaa. onko totta ja mitä sääntöä noi mamut rikkoivat, kun tuollaset korvaukset saivat rangaisuksen sijaan?

 2. Olof hyysri Vartiaiset mamutti väljän tilan/turbaanikarvat lahjo änkyttävät omopiirit.Gloriaan nostetut nyhveröt pelkää kimpassa lellutettujaan jotka tyydyttyy saastaisina pidetyn eväänsä ääreen ja muistoiksi matkaltaan ottaa irtoelimet kuolemaa vastustavalleen limahylkiölle turbaantuliaisissa?

 3. Kieltäytyi kättelemästä – tienasi 30.000 kruunua

  Trollhättanin kansanopistosta oli tarkoitus lähettää työharjoittelija kaupungin kotoutusyksikköön. Mies saapui vierailulle yksikköön tutustuakseen tulevaan harjoittelupaikkaansa ja helssaamaan sen työntekijöitä.
  Kaikki ei kuitenkaan sujunut kuten oli suunniteltu. Kun kotoutusyksikön naispuolinen työnjohtaja yritti kädestä pitäen toivottaa työharjoittelijan tervetulleeksi, hän kieltäytyi tarttumasta naisen käteen. Harjoittelija selitti, että uskonnollisen vakaumuksensa vuoksi hän ei voi kätellä naisia ilman, että hän joutuu peseytymään kättelyn jälkeen.
  Työnjohtaja ilmoitti työharjoittelijalle, että jopa kotoutusyksikössä työskentelevien on kyettävä kättelemään kaikkia ihmisiä. Hän ei kuitenkaan uskonut tästä koituvan harjoittelijalle ongelmaa, sillä työpaikalla oli hyvät mahdollisuudet käsienpesuun.
  Työharjoittelijalle järjestely ei kuitenkaan käynyt, joten syrjintäasiamiehen palveluille tuli kysyntää.
  Ennen kuin tapausta ehdittiin ratkoa, Trolhättanin kaupunki maksoi työharjoittelijalle 30.000 kruunun vahingonkorvaukset. Naispuolista työnjohtajaa puolestaan muistettiin kirjallisella varoituksella kaupungin monimuotoisuussuunnitelman rikkomisesta.
  Hallintopäällikkö Said Niklund ei epäröinyt hetkeäkään toimissaan.
  “Harjoittelijakandidaatti selitti, että hänen uskontonsa kieltää tuntemattomien naisten käsiin tarttumisen. Henkilö, jota on kohdeltu kaltoin hänen uskontonsa vuoksi, on lain mukaan oikeutettu vahingonkorvaukseen. Me teimme virheen. Kannoimme vastuumme ja vääryttä kärsinyt sai siitä hyvästä taloudellisen korvauksen”, sanoi Said viitaten vuoden alussa käyttöön ottettuun Trollhättanin kaupungin tasa-arvo- ja moninaisuussuunnitelmaan.
  Said Niklundin mukaan epäsuoraa syrjintää voidaan pitää neutraalina, mutta käytänössä se asettaa ryhmiä epäedulliseen asemaan, jos siihen sisältyy ehtoja, kuten väärin uskontonsa vuoksi kohdelluksi tulleen työharjoittelijan tapaus osoittaa.
  “Hän olisi saanut työharjoittelupaikan, jos olisi suostunut kättelemään naisia. Näin olen harjoittelupaikan saamiselle oli asetettu syrjivä ehto”.
  Asiaa ilmeisesti ei pystytty ratkomaan muilla tavoin, kuin varoittamalla työjohtajaa ja maksamalla syrjitylle muhkea korvaus.
  “Me kävimme dialogia työharjoittelijan kanssa esimerkiksi toisen harjoittelupaikan löytämiseksi. Vahinko oli kuitenkin päässyt jo tapahtumaan”.
  Aivan kaikkien mielestä asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. Yksi heistä on Lennart Andersson, kuntatyöntekijöiden liiton juuri väistynyt puheenjohtaja Trollhättanissa. Tämä kättelysattumus jäi hänen viimeiseksi tapaukseksi ennen eläkkeelle siirtymistään.
  “En ole ollut mukana missään vastaavassa”, Lennart Andersson sanoo ja jatkaa;
  On pakko esittää kysymys, kuka on tullut loukatuksi? Tässä tapauksessa se ei ole ollut yksistään mies, vaan myös nainen.
  Työntekijäliiton puolelta yritettiin taivutella työnantajaa luopumaan työnjohtajan varoittamisesta, mutta Neuvotteluissa ei kuitenkaan päästy yksimielisyyteen. Lennart Andersson on miettinyt kuviota pidemmälle.
  Tähän liittyy monia kysymyksiä. Mitä vaaditaan henkilöiltä, että heidän voidaan katsoa olevan työmarkkinoiden käytettävissä? Voiko joidenkin asioiden tekemisestä kieltäytyä, ja jos voi, mitä nämä asiat ovat?
  Työntekijäliiton uusi puheenjohtaja Henrik Larsson on edeltäjäänsä sovittelevampi. Hän selittää, että naisen saama kirjallinen varoitus ei välttämättä tarkoita mitään.
  “Työnantaja voi antaa kirjallisen varoituksen, jos me vaikka vähän protestoimme. Todistustaakka ei tähän ole kummoinenkaan. Mutta jos työnantaja harkitsee muita toimenpiteita, näyttöä pitää löytyä silloin enemmän”.
  Nyt Trollhättanin kotoutusyksikön ongelmat ovat työsuojeluviranomaisten käsiteltävänä.
  “Huoli työporukassa on ollut niin suuri, että päätyösuojeluvaltuutettu on nyt mukana tapausta selvittämässä”, Henrik Larsson kertoo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s